-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φραπε ή αναψυκτικό ή τέλος πάντων ότι έχεις μέσα στο αμάξι σε ποτήρι, πέταμα μέσα στο αμάξι του ζώου! αυτο θα είναι οραίο θέαμα για να γράψεις στους 4Τ
Το έχω κάνει με... λεμονάδα
Είχε ανοιχτό παράθυρο το ζώο. Σαλόνι, ζώο και γκόμενα ζώου πρέπει να κολλούσαν για μέρεςΕγω ακομα ψαχνω καταλληλη βαση για να προσαρμοσω μια 12αδα αυγα
Εκτοξευση ακριβειας, και με θεαματικη ''εκρηξη'', και το ''βλημα'' ειναι σαν το κρασι
Οσο πιο παλιο, τοσο ''καλυτερο'' γινεταιΠαντως παιδια μεγαλη προσοχη στους δρομους αυτες τις μερες
Η γειτονια μου εχει σχεδον αδειασει, και απο χτες γινανε 2 ατυχηματα σε συνοικιακους δρομους, απο παραβιαση στοπ
Απο τα αμαξια, ειδα οτι οι συγκρουσεις ηταν και με μεγαλη μαλιστα ταχυτηταΣτην μια περιπτωση πεταχτηκε ταξι παραβιαζοντας 2 στοπ που ειχε το στενο, και στην αλλη δεν καταλαβα γιατι τα αμαξια ειχαν γυρισει σβουρες
-
Εχθες το κατα τις 21:00 στην λεωφόρο σχιστου προς Κερατσίνι, τα χρειάστηκα! μέσα σε σχετικά αργή ροή οχημάτων ΜΑΛΑΚΑΣ με Honda HRV Γαλάζιο και αριθμο κυκλοφορίας ΒΟΝ 771* εκανε χαροτικές σφήνες με πολλά χιλιόμετρα, υπολόγισα γύρω στα 140 με τους υπόλειπους να κινούντε με 60 - 70, το ζωο με προσπέρασε με σφήνες στα 20 - 30 εκαστοστα απο το φτερό μου, αν με αγγιζε μάλλον δεν θα έγραφα τωρα...
εν πάση περιπτώση τον εδωσα κανονικα στην τροχαία με την ελπίδα οτι τον σταματήσαν...
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Εχθες το κατα τις 21:00 στην λεωφόρο σχιστου προς Κερατσίνι, τα χρειάστηκα! μέσα σε σχετικά αργή ροή οχημάτων ΜΑΛΑΚΑΣ με Honda HRV Γαλάζιο και αριθμο κυκλοφορίας ΒΟΝ 771* εκανε χαροτικές σφήνες με πολλά χιλιόμετρα, υπολόγισα γύρω στα 140 με τους υπόλειπους να κινούντε με 60 - 70, το ζωο με προσπέρασε με σφήνες στα 20 - 30 εκαστοστα απο το φτερό μου, αν με αγγιζε μάλλον δεν θα έγραφα τωρα...εν πάση περιπτώση τον εδωσα κανονικα στην τροχαία με την ελπίδα οτι τον σταματήσαν...
Θα γραφες.....
Απλα αυτος θα κανε ακομα σβουρες..... -
Θελω να μου προτεινετε καποια ''τιμωρια'' σε οσους ΦΑΝΑΤΙΚΑ , ΔΕΝ αναβουν φλας 'η φωτα στασεως οταν σταματανε στην ακρη του δρομου(περισσοτερο στην μεση μαλλον)
Τεινει να καταργηθει πια αυτο το συστημα, λες και ειναι κατι το ΤΟΣΟ δυσκολο
Καταλαβαινετε οτι απλα μερικοι ανθρωποι δια ροπαλου,ΔΕΝ θα επρεπε να οδηγουν
Καποτε πιστευα οτι μονο τιποτα ξεχασμενοι γεροι τα κανουν ολα αυτα
Απο τοτε που γνωρισα ενα παιδι στον στρατο, ο οποιος οδηγουσε σαν παρθενα κοπελιτσα με περιοδο, εχω αρχισει να φοβαμαι πιο πολυ στους δρομουςΦυσικα σε οσους εχω αναφερει ''ρε φιλε τα αλλαρμ αναψε'', ολοι ζητησαν και τα ρεστα μετα
Κατσε να δω που θα βαλω αυτη την βαση για τα αυγα.....
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Θελω να μου προτεινετε καποια ''τιμωρια'' σε οσους ΦΑΝΑΤΙΚΑ , ΔΕΝ αναβουν φλας 'η φωτα στασεως οταν σταματανε στην ακρη του δρομου(περισσοτερο στην μεση μαλλον)Ή αν έχεις δυνατά χέρια:
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Φυσικα σε οσους εχω αναφερει ''ρε φιλε τα αλλαρμ αναψε'', ολοι ζητησαν και τα ρεστα μετα
αφού ρίχνω κόρνες και καντήλια, κατεβαίνει οδηγός-συνοδηγός να ζητήσουν τα ρέστα. κατεβαίνω και εγώ με τον brother
εκείνος: τι θες και κορνάρεις;
εγώ: βιάζομαι
εκείνος:έχω χαθεί και κοιτάω τον χάρτη
εγώ: αλαρμ γιατί δεν άναψες;;;...μπήκανε μέσα και φύγανε
-
Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχω δεί πάνω από 5-6 καλοτρακαρισμένα αυτοκίνητα παρκαρισμένα κανονικά και σκεπασμένα στην Ν. Σμύρνη.
Από αυτά που αφού τα αγοράσεις τσάμπα με 348 δόσεις, κάνεις έναν καλό στούκο και μετά τα σκεπάζεις για να τα φτιάξεις αφού τα ξεπληρώσεις πρώτα.
Όλα σχεδόν τα οχήματα ήταν σχετικά νέα μοντέλλα. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχω δεί πάνω από 5-6 καλοτρακαρισμένα αυτοκίνητα παρκαρισμένα κανονικά και σκεπασμένα στην Ν. Σμύρνη.ειδα ενα σημερα εξω απο τα ciao στον αγ σωστη
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχω δεί πάνω από 5-6 καλοτρακαρισμένα αυτοκίνητα παρκαρισμένα κανονικά και σκεπασμένα στην Ν. Σμύρνη.
ειδα ενα σημερα εξω απο τα ciao στον αγ σωστη
Τι αυτοκινητο ηταν;;;;
Γιατι το Σαββατο εγινε μακελιο εκει.
Το χα αναφερει. -
ειδα ενα σημερα εξω απο τα ciao στον αγ σωστη πολυ νωρις το πρωι ειχαμε παει να τσιμπησουμοε κατι με τα κοριτσια μετα τη δουλεια
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ειδα ενα σημερα εξω απο τα ciao στον αγ σωστη πολυ νωρις το πρωι ειχαμε παει να τσιμπησουμοε κατι με τα κοριτσια μετα τη δουλεια
Ειναι το Sadist εκει κοντα
-
Βασικα ειχα παει την παρασκευη μετα τη δουλεια με τα κοριτσια αλλα δεν ηταν εκει...σημερα ομως ηταν.....αλεξ δε μπορεσα να καταλβω τι ηταν αλλα ηταν σκουρο γκρι σενταν και μαλλον γιαπωνεζικο
-
Περιμένω στο φανάρι πίσω από το Ledra Marriot εχθές το απόγευμα για να στρίψω δεξιά σε δρόμο που από ότι θυμόμουν είναι διπλής κατεύθυνσης. (αυτός που κάνουν πιάτσα τα ταξί δίπλα στο ξενοδοχείο)
Τελικός προορισμός το Starcity και το Death Proof του Ταραντίνο που αν και σαν ταινία δεν με ξετρέλανε το κυνηγητό με το Dodge Charger και το Plymouth Baracuda (αν δεν κάνω λάθος) ήταν όλα τα λ7. [/off topic mode off]
Από τη θέση που ήμουν βλέπω ένα Lancia που κατά κάποιο τρόπο έκλεινε το δρόμο έτσι όπως είχε σταματήσει αλλά δεν φαινόταν και ακριβώς τί συνέβαινε.
Πράσινο, ξεκινάω και........ σταματάω μπροστά σε ένα Lybra που περίμενε 3 μέτρα πριν από το φανάρι σταματημένο ακριβώς στην μέση του δρόμου με κυρία στο τιμόνι.
Ο συνοδηγός της μου κάνει νόημα να κάνω ποιό δεξιά (και να κολλήσω στα παρκαρισμένα) για να μπορέσει να το βάλει στην άκρη το Lancia η κυρία...
Από πίσω της ήταν άδειος ο δρόμος εντωμεταξύ αλλά έτσι όπως την είδα λέω άσε, να μην μπλέξουμε βραδυάτικα.Κάνω δεξιά και περιμένω, ακούω θορύβους, μαρσάρισμα, μυρίζω καμένο συμπλέκτη και το αμάξι τσουλάει 2 μέτρα προς τα πίσω.
Περιμένω.
Σταματάει.
Θορύβους, μαρσάρισμα, πάει άλλα 2 μέτρα προς τα πίσω.
Σταματάει.
Περιμένω, περιμένω, περιμένω και κάποια στιγμή κατάφερε να ξεκινήσει.Περνάει από δίπλα μου και πάει και σταματάει 2 μέτρα ΜΕΤΑ το φανάρι (που ήταν ακόμη κόκκινο) σχεδόν μέσα στην διασταύρωση.
Φυσικά ούτε ένα συγνώμη, ούτε βλέμμα από το βούρλο, ούτε μια κουβέντα βρε αδερφέ.
Αν τις έλεγα τώρα να το αφήσει και να πάει να πλύνει κάνα πιάτο θα με χαρακτηρίζατε φαλλοκράτη ;;;;; -
Καλυτερα να παρκαρει ολη μερα μπας και μαθει (και ησυχασουμε και εμεις),γιατι τα πιατα ξερει ηδη να τα πλενει
-
Eχτες στο Χαλανδρι
Τυπος καγκουρας με κιτρινο saxo vts, μπροστα μου
Ενα ακομα αμαξι σταματημενο στο φαναρι, και αυτος 50 ΜΕΤΡΑ πισω του να εχει σταματησει και να κοιταει κατι βιτρινες με ρουχα
Απο τον δρομο δεν περναει ουτε μηχανακι, ειναι η Αγιου Γεωργιου
Πισω του εγω(με αμαξι) και αλλοι, που εχουμε δει τι γινεται, και περιμενουμε σαν βλακες
Δεν εχει σφυριξει κανεις, παρολα αυτα
Εγω ειχα περιεργια να δω την συνεχειαΑναβει πρασινο, και ο τυπος στα @@ του
Χανουμε εννοειται το φαναρι(το χαλανδρι αδειο), και στηνομαστε ολοι πισω απο τον καγκουρα που αργα αργα βαδιζει προς το φαναρι(δεν ειχε φτασει ακομα)
Ξαναναβει πρασινο, και επιδεικτικα αυτην την φορα, πηγαινε αργα αργα
Ξανατονιζω, επιδεικτικα, γιατι κοιτουσε πισω του, και εβλεπα το υφακι στα ματια του
Και οταν λεω αργα, ισα που τσουλαγε το αμαξιΕ μεχρι εκει ητανε, με το που ανοιγει ο δρομος μετα το φαναρι, χωνομαι διπλα του, και απο πισω του αλλος ενας, με προθεσεις να τον κανουμε σουβλακι
Αν και ηθελα να στριψω πιο κατω, εστριψα ενα στενο πριν, για να μην δωσω συνεχεια, γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να μην πλακονομουνα
Κατι τετοια τυπακια μου γυρνανε τα αντερα -
Βασικα ειχα παει την παρασκευη μετα τη δουλεια με τα κοριτσια αλλα δεν ηταν εκει...σημερα ομως ηταν.....αλεξ δε μπορεσα να καταλβω τι ηταν αλλα ηταν σκουρο γκρι σενταν και μαλλον γιαπωνεζικοBMW 3αρα ηταν... του κουτιου.
Επεσε πανω της και την εκανε.... Μπουρδελο!
Απ οτι καταλαβα, το Punto επεσε πανω σ ενα Renault xx -δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ηταν παλιο- μια μηχανη και την Μπεμπα.
Η προσκρουση πανω στη Μπεμπα, το εστειλε απεναντι.... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Eχτες στο ΧαλανδριΤυπος καγκουρας με κιτρινο saxo vts, μπροστα μου
Ενα ακομα αμαξι σταματημενο στο φαναρι, και αυτος 50 ΜΕΤΡΑ πισω του να εχει σταματησει και να κοιταει κατι βιτρινες με ρουχα
Πισω του εγω(με αμαξι) και αλλοι, που εχουμε δει τι γινεται, και περιμενουμε σαν βλακες
Χανουμε εννοειται το φαναρι(το χαλανδρι αδειο), και στηνομαστε ολοι πισω απο τον καγκουρα που αργα αργα βαδιζει προς το φαναρι(δεν ειχε φτασει ακομα)
Ξανατονιζω, επιδεικτικα, γιατι κοιτουσε πισω του, και εβλεπα το υφακι στα ματια του
Και οταν λεω αργα, ισα που τσουλαγε το αμαξιΕ μεχρι εκει ητανε, με το που ανοιγει ο δρομος μετα το φαναρι, χωνομαι διπλα του, και απο πισω του αλλος ενας, με προθεσεις να τον κανουμε σουβλακι
Αν και ηθελα να στριψω πιο κατω, εστριψα ενα στενο πριν, για να μην δωσω συνεχεια, γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να μην πλακονομουνα
Κατι τετοια τυπακια μου γυρνανε τα αντεραΠως θα γίνει να φέρουμε κάνα monster truck από αμέρικα να λύσουμε τέτοιου είδους προβλήματα.Αμα θές κύριος κούνα το κάρο σου αλλιώς θα περάσω απο πάνω...
Χαλάλι η βενζίνη που θα καίει το θηρίο μπροστά σε αυτή την απόλαυση..... -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Eχτες στο Χαλανδρι
Τυπος καγκουρας με κιτρινο saxo vts, μπροστα μου
Κατι τετοια τυπακια μου γυρνανε τα αντεραΠως θα γίνει να φέρουμε κάνα monster truck από αμέρικα να λύσουμε τέτοιου είδους προβλήματα.Αμα θές κύριος κούνα το κάρο σου αλλιώς θα περάσω απο πάνω...
Χαλάλι η βενζίνη που θα καίει το θηρίο μπροστά σε αυτή την απόλαυση.....Leasing......
Η λυση ειναι Leasing!
Τσουκ.... και τον τσουλας μεχρι το επωμενο στενο.... -
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πιάσει σήμερα τα ΖΩΑ και δε σε αφήνουν να πας στη δουλειά σου!
Περιστατικό α: κατεβαίνω το ποτάμι για να πάω στα ΚΤΕΛ του Κηφισσού. Αριστερή λωρίδα (μεσαία και δεξιά γεμάτες να προχωράνε ικανοποιητικά), μπροστά μου σε μια φάση βρίσκεται μια 316 με κοζανίτικες πινακίδες η οποία ενώ έχει αδειάσει η μεσαία με πηγαίνει καροτσάκι επιδεικτικά. Ανοίγομαι στη μεσαία, τεσπά μπλοκάρω κάπου γιατί έκοβαν να πάνε στη δεξιά για να στρίψουν για Ίλιον και νά 'μαι πάλι στην αριστερή με το μαλάκα μπροστά μου να κόβει επιδεικτικά. Φώτα κακό, τίποτε. Λίγο πριν την ανοιχτή στροφή, που έχει έξοδο για Σεπόλια, αποφασίζω να την πάρω κλειστά (στο σημείο αυτό μόνο εγώ και ο μαλάκας) περνώντας ουσιαστικά από την αριστερή στη μεσαία. Ο μαλάκας μπροστά μου με βλέπει, κόβει και μπαίνει στη μεσαία αναγκάζοντάς με να ανοιχτώ κι άλλο, στη δεξιά. Για μία στιγμή νόμιζα ότι θα φύγω για την μπαριέρα καθώς έκλεισε κι άλλο προς το μέρος μου. Πάτησα όσο γκάζι είχα, βγήκα μπροστά του (δεν ήθελε και πολύ, είχε κόψει αρκετά αυτός) και ΧΡΡΡΡΡ στα φρένα! Έχω κι εγώ βλέπεις φρένα σούρδε, μόνο που τα δικά μου πιάνουν κάπως απότομα... Δεν τον ξαναείδα μέχρι να μπω στον Κηφισσό, αποσύρθηκε στη δεξιά.
Περιστατικό β: γυρίζω από Πανόρμου, είμαι στην Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης στην αριστερή (μεσαία και δεξιά γεμάτη). Μπροστά μου ένα Probe μαύρο με μαλάκα και τύπισσα. Cruising στα 60, από πίσω του εγώ, ο δρόμος μπροστά του άδειος. Παίζω φώτα και αρχίζει να φρενάρει επιδεικτικά. Αδειάζει η μεσαία, πάω να βγω και αρχίζει και βγαίνει κι αυτός για να με κλείσει. Τραβιέμαι στη δεξιά με όσο γκάζι (ευτυχώς ήταν άδεια εκείνη τη στιγμή και δεν πήρα κανένα παπί μαζί μου), τον περνάω και ΧΡΡΡΡΡ στα φρένα! Έχω κι εγώ βλέπεις φρένα ρε τρόμπα, μόνο που είναι το πόδι μου βαρύ και το πεντάλ μαλακό... Έφυγα τελικά λίγο πριν το ύψος του Υγεία από τη δεξιά και δεν τον ξαναείδα ως το φανάρι της Interamerican.
-
Για όσους ξέρουν έστω κάτι λίγα από Ναύπακτο...
Στο λιμάνι κλασικά Σάββατο βράδυ γίνεται χαμός και τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν.... Λίγα μέτρα πριν το λιμάνι, όπως έρχεσαι από Αντίρριο, υπάρχει ένα στενάκι που φεύγει δεξιά, καπάκι αριστερά και πεφτει πάνω στο λιμάνι, γλιτώνοντας 50-60 μέτρα κίνησης. Μιλάμε όμως για πολύ στενό δρόμο, με το ζόρι χωράει ένα μεγάλο αυτοκίνητο, καθώς εκεί κυκλοφορούν και πολλοί πεζοί (πεζοδρόμιο ουσιαστικά δεν έχει, μια πλάκα 25 cm πλάτος είναι).
Πάει λοιπόν η γαϊδούρα με την Κορόλα αέρα στο στενό, με το ζόρι την αποφεύγουμε και όπως είναι φυσικό κολλάει στην κίνηση με το που φτάνει στο λιμάνι και μάλιστα κορνάρει, λες και θα κινιοντουσαν όλοι πιο γρήγορα.
Τη φτάνω και της χτυπάω το τζάμι...
-Πού νομίζεις οτι πάς έτσι, μέσα στο στενό, τον κόσμο δεν τον βλέπεις?
-Παράτα μας άνθρωπέ μου, έχω δουλειά, εφημερία.
-Και τι κατάφερες δλδ? Πάλι κόλλησες και απ' ότι φαίνεται δε θα πας πουθενά, εκτός αν έχεις άλλο τρόπο να περάσεις, από πάνω ή από τη θάλασσα...
-Θα βρω τον τρόπο και θα περάσω!
-Χέστηκα τι θα κάνεις, αρκεί να μην πάρεις στο λαιμό σου κανένα, έτσι όπως πας, είσαι επικίνδυνη.
-Δεν χτύπησα κανένα, οπότε δεν είμαι επικίνδυνη!- @#΅&^%^$##%!!!! @#$@%%#%@%%#!!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]