Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποτέ. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές ταρίφα από αεροδρόμιο όμως, Linate, Malpensa, Fiumicino. Προφανώς και η δική σου εμπειρία μετράει περισσότερο, αλλά κακό περιστατικό δε μου έτυχε ούτε ένα. Ούτε κάν στη Νάπολι κάποτε που το φοβόμουν.
Απλα σου ''εκατσε''
Εχω γνωρισει ξενους που εχουν ερθει Ελλαδα, και εχουν πει οτι ειμαστε μια παρα πολυ καθαρη χωρα, με πολυ πρασσινο, καθολου κινηση κτλ κτλ...
Οπως καταλαβαινεις μετραει παρα πολυ η πρωτη εντυπωση
Εγω εχει τυχει να τσακωθω με Ιταλο ταριφα, που μου την ελεγε επειδη ΛΕΕΙ οτι δεν θα μπαιναμε στην ΟΝΕ, και ζηταγε να τον πληρωσω ή σε Λιρετες ή σε euro(και καλα...)
Αλλος με γυρναγε περα δωθε νομιζοντας οτι ειμαι τουριστας, και στο τελος οταν επεφτε(απο μενα) η ατακα στην διαλεκτο(καθε πολη της Ιταλιας εχει δικη της διαλεκτο), τοτε αλλαζε το πραγμα και μου ελεγε, οκ δωσε τοσα εισαι amico κτλ κτλ
Σε κανα 2 παντως εχω καλεσει αστυνομια, και με παρακαλια μετα μου λεγαν οκ δωσε τοσα και ειμαστε ενταξει
Παντως μια φορα πετυχα και εναν ο οποιος ηταν υποδειγμα ταξιτζη, ηξερε την ιστορια σχεδον καθε Ευρωπαικου κρατους, και μιλαγε λες και ηταν καθηγητης πανεπιστημιου
Ηταν και με διαφορα ο φθηνοτερος απο ολους οσα χρονια και αν εζησα εκει
Ζητησα το τηλεφωνο του, και καθε φορα που επαιρνα ταξι τον επαιρνα τηλεφωνο