-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
σπανία (εκεί να δεις)ο χειρότερος ταξιτζής που έχω δει... με ένα παλιοάμαξο, να οδηγεί σα μεθυσμένος... ευτυχώς η διαδρομή με αυτόν ήταν 1 χλμ... διαφορετικά θα είχα κατεβεί... ήμασταν κ 3 άτομα... με βαλίτσες...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έπρεπε τουλάχιστον να συγκρατούσες τον αριθμό κυκλοφορίας του να έκανες καταγγελία έστω εκ των υστέρων. Τους κυνηγάνε λόγω τουριστικής περιόδου.
Κανείς δε κυνηγάει κανένα. Αν πραγματικά ήθελαν να ξεσαβουρώσουν τον κλάδο θα το είχαν κάνει.
Αν κάνεις συχνές επισκέψεις σε αεροδρόμιο, σταθμό Λαρίσης Ο.Σ.Ε. κ.λ.π. θα δεις ότι είναι οι ίδιοι πάντοτε (μοιρασμένα τα πόστα βλέπεις). Δε μπορεί λοιπόν τόσα χρόνια να μη μπορούν να τους τιμωρήσουν ή να τους διώξουν. Απλά δε θέλουν. Το γιατί δε το ξέρω, αλλά μια παροιμία λέει, 'όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν' και μια άλλη 'κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει' (Η δεύτερη παροιμία αφιερωμένη στον πρόεδρο τον κύριο Μπαντουράκη που όλο 'προσπαθεί' να ξεκαθαρίσει κι όλο 'λίγοι που αμαυρώνουν τον κλάδο' του γλυτώνουν). -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
3 ευρώ το αεροδρόμιο και τα άλλα 3 μου είπε αλλά δε θυμάμαι γιατί είχα συγχυστεί. Αποσκευές είχα μόνο το λάπτοπ σε backpack και μια μικρή βαλίτσα -αυτή που μπορείς να παίρνεις στην καμπίνα του αεροσκάφους και να θεωρείται χειραποσκευή.
Έπρεπε τουλάχιστον να συγκρατούσες τον αριθμό κυκλοφορίας του να έκανες καταγγελία έστω εκ των υστέρων. Τους κυνηγάνε λόγω τουριστικής περιόδου.
Μπα δυστυχως, εξαρτάται την περίπτωση. Αν είναι φίλος με το σωματείο δεν του κάνουν τίποτα!!
Τη Δευτέρα ξαναφεύγω από Αθήνα.. Αντε να τρέχεις μετά.
-
3 ευρώ το αεροδρόμιο και τα άλλα 3 μου είπε αλλά δε θυμάμαι γιατί είχα συγχυστεί. Αποσκευές είχα μόνο το λάπτοπ σε backpack και μια μικρή βαλίτσα -αυτή που μπορείς να παίρνεις στην καμπίνα του αεροσκάφους και να θεωρείται χειραποσκευή.
Μπα δυστυχως, εξαρτάται την περίπτωση. Αν είναι φίλος με το σωματείο δεν του κάνουν τίποτα!!
Τη Δευτέρα ξαναφεύγω από Αθήνα.. Αντε να τρέχεις μετά.
Μα δεν εννοούσα καταγγελία στο σωματείο τους...
Τον δίνεις στεγνά τον φούστη στο ΑΤ αεροδρομίου και στο υπουργείο Τουρισμού που τους κυνηγάνε αυτό το καλοκαίρι.
Εξάλλου δείτε ότι κάτι γίνεται...
http://www.katagelies.gr/katagelies/com ... Itemid,36/
και
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... bid=324029
Με το να τους αφήνεις έτσι, απλά συνεχίζουν να αλωνίζουν απτόητοι.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
ΑΝ είστε τυχεροί και έχετε αστυνομικό τμήμα κοντά ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ
ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ σαν προορισμό και περπατήστε και λίγο. Χέζονται ΠΑΝΩ τους.Θεϊκό!!!
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ
Στην Αθήνα μένω 2 λεπτά από το τμήμα Νέας Σμύρνης. Από δω και πέρα εκεί θα τους ζητάω να με πάνε -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΑΝ είστε τυχεροί και έχετε αστυνομικό τμήμα κοντά ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ
ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ σαν προορισμό και περπατήστε και λίγο. Χέζονται ΠΑΝΩ τους.Θεϊκό!!!
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ
Στην Αθήνα μένω 2 λεπτά από το τμήμα Νέας Σμύρνης. Από δω και πέρα εκεί θα τους ζητάω να με πάνε-Που πας Κύριος?
-Μέσα! -
Πάντως πέρα από την πλάκα ΠΟΤΕ δεν έχω δώσει σε ταξιτζή περισσότερα λεφτά απ' ότι έπρεπε, ΟΣΑ και να μου είχαν ζητήσει. Έχω μαλώσει με πολλούς ταξιτζήδες, ξέρω όμως τα δικαιώματά μου οπότε τους τον κόβω τον αέρα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και στην τελική εφτασα κουρασμενος απο το ταξιδι μου, εχω καιρο να ερθω σπιτι μου και ηθελα να παρω ταξι να παω ατσαλακωτος.
Αυτο ειναι που εκμεταλευονται τα καθικια!
Δεν υπαρχει θρησκεια, δεν υπαρχει πατριδα
Οι ταριφες ειναι ΙΔΙΟΙ σε ΟΛΟΝ τον κοσμοΌχι, δεν είναι. Ακόμα και στην 'μαφιόζα' Ιταλία, με το γάντι θα σου φερθούν, τουλάχιστον όσοι έχω πετύχει εγώ ήταν κύριοι. Ανοίγουν πόρτα, φορτώνουν, μιλάνε ευγενικά, κόβουν απόδειξη, σε πάνε εκεί που θέλεις. Το ελληνικό χάλι δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Μη μιλήσουμε για Ιαπωνία ή Γερμανία, θα κλαίμε όλοι μαζί.
Και εδώ βεβαίως, δεν είναι όλοι ίδιοι. Οι των αεροδρομίων/λιμανιών/σταθμών είναι ΟΛΟΙ καθίκια. Στους υπόλοιπους που δουλεύουν αλλού, μπορεί να πετύχεις και κανέναν σωστό.
Eχω ζησει 6 χρονια στην Ιταλια, σε διαφορες πολεις
Οι τσακωμοι που εχω ριξει με εκει ταριφες, δεν ξεχνιουνταιΕσυ ποτε εζησες εκει ειπες?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Και στην τελική εφτασα κουρασμενος απο το ταξιδι μου, εχω καιρο να ερθω σπιτι μου και ηθελα να παρω ταξι να παω ατσαλακωτος.
Αυτο ειναι που εκμεταλευονται τα καθικια!
Δεν υπαρχει θρησκεια, δεν υπαρχει πατριδα
Οι ταριφες ειναι ΙΔΙΟΙ σε ΟΛΟΝ τον κοσμοΌχι, δεν είναι. Ακόμα και στην 'μαφιόζα' Ιταλία, με το γάντι θα σου φερθούν, τουλάχιστον όσοι έχω πετύχει εγώ ήταν κύριοι. Ανοίγουν πόρτα, φορτώνουν, μιλάνε ευγενικά, κόβουν απόδειξη, σε πάνε εκεί που θέλεις. Το ελληνικό χάλι δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Μη μιλήσουμε για Ιαπωνία ή Γερμανία, θα κλαίμε όλοι μαζί.
Και εδώ βεβαίως, δεν είναι όλοι ίδιοι. Οι των αεροδρομίων/λιμανιών/σταθμών είναι ΟΛΟΙ καθίκια. Στους υπόλοιπους που δουλεύουν αλλού, μπορεί να πετύχεις και κανέναν σωστό.
Eχω ζησει 6 χρονια στην Ιταλια, σε διαφορες πολεις
Οι τσακωμοι που εχω ριξει με εκει ταριφες, δεν ξεχνιουνταιΕσυ ποτε εζησες εκει ειπες?
Ποτέ. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές ταρίφα από αεροδρόμιο όμως, Linate, Malpensa, Fiumicino. Προφανώς και η δική σου εμπειρία μετράει περισσότερο, αλλά κακό περιστατικό δε μου έτυχε ούτε ένα. Ούτε κάν στη Νάπολι κάποτε που το φοβόμουν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποτέ. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές ταρίφα από αεροδρόμιο όμως, Linate, Malpensa, Fiumicino. Προφανώς και η δική σου εμπειρία μετράει περισσότερο, αλλά κακό περιστατικό δε μου έτυχε ούτε ένα. Ούτε κάν στη Νάπολι κάποτε που το φοβόμουν.
Απλα σου ''εκατσε''
Εχω γνωρισει ξενους που εχουν ερθει Ελλαδα, και εχουν πει οτι ειμαστε μια παρα πολυ καθαρη χωρα, με πολυ πρασσινο, καθολου κινηση κτλ κτλ...
Οπως καταλαβαινεις μετραει παρα πολυ η πρωτη εντυπωσηΕγω εχει τυχει να τσακωθω με Ιταλο ταριφα, που μου την ελεγε επειδη ΛΕΕΙ οτι δεν θα μπαιναμε στην ΟΝΕ, και ζηταγε να τον πληρωσω ή σε Λιρετες ή σε euro(και καλα...)
Αλλος με γυρναγε περα δωθε νομιζοντας οτι ειμαι τουριστας, και στο τελος οταν επεφτε(απο μενα) η ατακα στην διαλεκτο(καθε πολη της Ιταλιας εχει δικη της διαλεκτο), τοτε αλλαζε το πραγμα και μου ελεγε, οκ δωσε τοσα εισαι amico κτλ κτλ
Σε κανα 2 παντως εχω καλεσει αστυνομια, και με παρακαλια μετα μου λεγαν οκ δωσε τοσα και ειμαστε ενταξει
Παντως μια φορα πετυχα και εναν ο οποιος ηταν υποδειγμα ταξιτζη, ηξερε την ιστορια σχεδον καθε Ευρωπαικου κρατους, και μιλαγε λες και ηταν καθηγητης πανεπιστημιου
Ηταν και με διαφορα ο φθηνοτερος απο ολους οσα χρονια και αν εζησα εκει
Ζητησα το τηλεφωνο του, και καθε φορα που επαιρνα ταξι τον επαιρνα τηλεφωνο -
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ελπιζω να μην εχει ξαναμπει. ΘαυμάστεΕχει κυκλοφορησει ηδη σε πολλα φορουμ το video
Για πολλες σφαλιαρες
Το φανταζεσαι στην στροφη να μαγκωνε πουθενα το κεφαλι του? -
Είστε σε λάθος θέμα με τους ταρίφες.... http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=15937
Αυτό με το αστυνομικό τμήμα το έκανα κι εγώ 2 φορές όταν έμενα 50μ από το αστ.τμ των Α.Πατησίων, μεγάλη πλάκα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είστε σε λάθος θέμα με τους ταρίφες.... http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=15937Αυτό με το αστυνομικό τμήμα το έκανα κι εγώ 2 φορές όταν έμενα 50μ από το αστ.τμ των Α.Πατησίων, μεγάλη πλάκα....
Οι ταριφες ειναι σαν τα κακα κοριτσια, πανε ΠΑΝΤΟΥ
Πειτε με ρατσιστη, δεν με ενδιαφερει
99 στους 100 ειναι καθικια -
Ο χρήστης After έγραψε:
Είστε σε λάθος θέμα με τους ταρίφες.... http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=15937
Αυτό με το αστυνομικό τμήμα το έκανα κι εγώ 2 φορές όταν έμενα 50μ από το αστ.τμ των Α.Πατησίων, μεγάλη πλάκα....
99 στους 100 ειναι καθικιαΕίσαι ρατσιστής.-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
99 στους 100 ειναι καθικιαΕίσαι ρατσιστής.-
Mαγκια μου
Σε ευχαριστωedit
Aν εβλεπες ταριφα να:Σκοτωνει μοτοσυκλετιστη και να φευγει
Παταει σκυλο και να γελαει
Να κανει αποπειρα δολοφονιας και να ζηταει και τα ρεσταθα ηθελα να ηξερα τι γνωμη θα ειχες και εσυ
-
είναι ψυχοπαθής, όμως αυτό δεν είναι αντιστρόφως ανάλογο για να το γενικεύεις
-
o ταξιτζης που τον πηρα απο το αεροδρομιο να με παει σπιτι μου. Μολις ακουσε παλληνη, εριξε μια παναγια. Στο τελος το ταξιμετρο εγραψε 7ε και ζητησε 13. Επειδη δεν ξερω του ζητησα να μου πει τι ειναι τα 13 και μου απαντησε 'Δεν εχεις ξαναμπει σε ταξι ρε?'τεσπα παραδεχθηκε μια στρογγυλοποιηση 40 λεπτων προς τα πανω (παρτα αφου τα εχεις τοσο αναγκη κυρια ταριφα) και εφυγε βριζοντας...
ΗΛΙΘΙΟΣ.
Καλα...
Στην Παναγια επρεπε να τον πας εξω απο το αστυνομικο τμημα της Παλινης.....
Στεγνα!Και αυτο με το 13ευ.... Επρεπε να βγαλεις το κινητο σου μεσα στο ταξι και να παρεις τους μπατσους.
Ειμαι εξω απο το σπιτι μου, το ταξιμετρο γραφει 7ευ και ο ταριφας θελει 13! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
o ταξιτζης που τον πηρα απο το αεροδρομιο να με παει σπιτι μου. Μολις ακουσε παλληνη, εριξε μια παναγια. Στο τελος το ταξιμετρο εγραψε 7ε και ζητησε 13. Επειδη δεν ξερω του ζητησα να μου πει τι ειναι τα 13 και μου απαντησε 'Δεν εχεις ξαναμπει σε ταξι ρε?'
τεσπα παραδεχθηκε μια στρογγυλοποιηση 40 λεπτων προς τα πανω (παρτα αφου τα εχεις τοσο αναγκη κυρια ταριφα) και εφυγε βριζοντας...
ΗΛΙΘΙΟΣ.
Καλα...
Στην Παναγια επρεπε να τον πας εξω απο το αστυνομικο τμημα της Παλινης.....
Στεγνα!Και αυτο με το 13ευ.... Επρεπε να βγαλεις το κινητο σου μεσα στο ταξι και να παρεις τους μπατσους.
Ειμαι εξω απο το σπιτι μου, το ταξιμετρο γραφει 7ευ και ο ταριφας θελει 13!αυτούς όμως η νέα διάταξη του υπουργείου οικονομικών δε τους συμπεριλαμβάνει, ας κλέβουν όσο θέλουν
-
Ο χρήστης After έγραψε:
edit
Aν εβλεπες ταριφα να:Σκοτωνει μοτοσυκλετιστη και να φευγει
Παταει σκυλο και να γελαει
Να κανει αποπειρα δολοφονιας και να ζηταει και τα ρεσταθα ηθελα να ηξερα τι γνωμη θα ειχες και εσυ
Έχω δει γιατρό, ασφαλιστή, σοφατζή και αλουμινά να τα κάνει αυτά και έχω την ίδια γνώμη με εσένα. Αλλά δεν είναι καθίκια όλοι οι γιατροί, οι ασφαλιστές, οι σοφατζίδες και οι αλουμινάδες, έτσι?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]