-
Πριν 10' κατέβηκα να πάω την κοπελιά μου σπίτι και
είδα πως κάποιος μπαστ..ος καρ...ης την ώρα που ξεπάρκαρε, μου έσπασε το αριστερό φλας και κατά έναν πολύ μαγικό και περίεργο τρόπο (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως το έκανε) η βάση του πάνω μέρους του προφυλακτήρα, που είναι κάτω από το φανάρι, βγήκε !!!!
Μαμησιάτικα φλας τώρα !!! Δεν τα έπινα Lucifer καλύτερα;; -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κατάργηση εντελώς και αντικατάσταση με κάμερες που θα μεταφέρουν την εικόνα μέσα στο όχημα σε οθονίτσες εκατέρωθεν...
Κατάργηση εντελώς και αντικατάσταση με κάμερες που θα μεταφέρουν την εικόνα μέσα στο όχημα που θα απεικονίζεται στον κεντρικό καθρέπτη κάνωντας τον ευρυγώνιο...
Θα μπορούσαν να το έχουν κάνει, το απαιτούμενο hardware (καμερούλες-οθονίτσες) κοστίζει ελάχιστα πλέον. Ασε που θα είχες και μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση έτσι...
Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα διατάξεων παρά βούλησης.
Αν είναι υποχρεωτικοί οι καθρέπτες τότε πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί πρώτα και μετά να γίνει η αντικατάσταση τους. (μπορεί και αν κάνω λάθος εδώ)Το ίδιο θα γούσταρα να δώ και για αντικατάσταση των οργάνων του ταμπλό με HUD αφού και εδώ η τεχνολογία υφίσταται από χρόόόόνια τώρα και δεν υπάρχουν υποχρεωτικές διατάξεις για αυτά.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το ίδιο θα γούσταρα να δώ και για αντικατάσταση των οργάνων του ταμπλό με HUD αφού και εδώ η τεχνολογία υφίσταται από χρόόόόνια τώρα και δεν υπάρχουν υποχρεωτικές διατάξεις για αυτά.Επίσης, για άλλες σχετικές ιδέες που υπάρχουν ήδη διαθέσιμες, http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=15269
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μήπως να τους κάνουν λαστιχένιους τους καθρέπτες κι απλά το τζαμάκι να είναι πίσω από 1 πόντο πλεξιγκλας κι ο μηχανισμός ρύθμισης κ αναδίπλωσης μέσα στην πόρτα?....
Κατάργηση εντελώς και αντικατάσταση με κάμερες που θα μεταφέρουν την εικόνα μέσα στο όχημα σε οθονίτσες εκατέρωθεν...
Κατάργηση εντελώς και αντικατάσταση με κάμερες που θα μεταφέρουν την εικόνα μέσα στο όχημα που θα απεικονίζεται στον κεντρικό καθρέπτη κάνωντας τον ευρυγώνιο...
Το είχε κάνει η Citroen με το Concept car Τοτε, C6 Το είχα δεί στη διεθνή εκθεση αυτοκινήτων της αθήνας πρίν χρόνια, δυστιχώς δεν το υλοποίησε...
-
Απ ότι φαίνεται το επάγγελμα του delivery είναι και προσοδοφόρο (μιας και κανεις απ αυτους δε νοιαζεται για το πρόστιμο των 350€) αλλά και καθόλου επικίνδυνο...
Ήθελα να ξέρω όμως όλα αυτά τα 'μαγκάκια' που κυκλοφορούν ρισκάρωντας και τη χωή τους μη φορώντας κράνος, αν εχουν το σθένος να πληρώσουν τη κλήση και να κάτσουν και μερικές μέρες σπίτι τους χωρίς δίπλωμα...
Δε νομίζω όμως...
Το πιθανότερο είναι ότι θα αρχίσουν να κλαίγονται στον τροχαίο και αν τελικά δεν τον πείσουν και πέσει η κλήση... να ψάχνουν τρόπο να ξαναπάρουν το δίπλωμά τους πίσω μέσω της αδερφής, του μπατζανάκη του θείου της νονάς τους, η οποία κάποτε πότιζε τα λουλούδια στο εξοχικό της ανηψιάς του Πολύδωρα
-
Όσο για το ΖΩΟ που έχει παρκάρει τη Laguna πανω στη γωνία που χαμηλώνει το πεζοδρόμιο για να περνούν οι μαμάδες με τα μωρά στα καροτσάκια και οι ανάπηροι στα αναπηρικά τους καροτσάκια... αυτό καλύτερα ας μη το σχολιάσω
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Όσο για το ΖΩΟ που έχει παρκάρει τη Laguna πανω στη γωνία που χαμηλώνει το πεζοδρόμιο για να περνούν οι μαμάδες με τα μωρά στα καροτσάκια και οι ανάπηροι στα αναπηρικά τους καροτσάκια... αυτό καλύτερα ας μη το σχολιάσωναι το αμάξι φταίει που δε μπορούν να περάσουν και όχι οι κολώνες, τα δέντρα και τα περίπτερα. Κάθε φορά που περπατώ τα δεύτερα είναι που μ'ενοχλούν περισσότερο απ'τ'αμάξια. Πιο συχνά αναγκάζομαι να βγω εκτός πεζοδρομίου για 'φυσικό' εμπόδιο παρά για αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Όσο για το ΖΩΟ που έχει παρκάρει τη Laguna πανω στη γωνία που χαμηλώνει το πεζοδρόμιο για να περνούν οι μαμάδες με τα μωρά στα καροτσάκια και οι ανάπηροι στα αναπηρικά τους καροτσάκια... αυτό καλύτερα ας μη το σχολιάσωαυτοκολλυτα απο τους πανθηρες δεν εχεις παρει;;;;;;;;
-
Ζώο ο παπάς με το λευκό Jimmny σήμερα το πρωί στην Πατησίων
ο οποίος έκανε χαροτικές σφήνες ανάμεσα από μηχανάκια και αυτοκίνητα,
έμπαινε στην λεωφορειολωρίδα και γενικά οδηγούσε 'περίεργα'! Τον έβλεπα από το φορτηγό μέχρι που έφτανε το μάτι μου και δεν το πίστευα Φλας..... i don't know this word!!!! -
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Ζώο ο παπάς με το λευκό Jimmny σήμερα το πρωί στην Πατησίων
ο οποίος έκανε χαροτικές σφήνες ανάμεσα από μηχανάκια και αυτοκίνητα,
έμπαινε στην λεωφορειολωρίδα και γενικά οδηγούσε 'περίεργα'! Τον έβλεπα από το φορτηγό μέχρι που έφτανε το μάτι μου και δεν το πίστευα Φλας..... i don't know this word!!!!Λες να έψαχνε για πελάτες?
(σαν το σλογκαν των γιατρών 'αν δεν υπάρχουν ασθενείς, τους δημιουργούμε' )ΥΓ:Συγνώμη αν άναβε φλας δηλαδή τι θα άλλαζε?Εκτός κι αν το να ανάψει φλας κάνοντας 'χαροτική' σφήνα, αλλάζει κάτι, βελτιώνει κάτι...
Αφού χαροτικές σφήνες= ούτως ή άλλως χώνεται παντού και κλείνει τους πάντες... -
-
Κι όμως για ανάπηρους μιλάς .................. στο μυαλό..
-
Τώρα που το θυμήθηκα...
Προχθές Τρίτη κατά τις 8 το βράδυ, Α.Ο. ρεύμα προς Ελευσίνα, φτάνοντας στην τελευταία αριστερή στροφή πριν το τούνελ και μετά την έξοδο για ΕΟ, ξαφνικά βλέπω όλοι να κόβουν μπροστά ταχύτητα ενώ στο βάθος ο δρόμος ήταν άδειος. Ο λόγος ήταν... ότι υπήρχαν ΠΑΝΤΟΥ κομμάτια ελαστικού φορτηγού! Χωρίς υπερβολή είχαν γεμίσει όλες οι λωρίδες και για αρκετά μέτρα! Ευτυχώς μειώνοντας στα 40χλμ/ώρα (και έχοντας κόψει όλοι τόσο) κατάφερα με σλάλομ να αποφύγω κάποια τεράστια κομμάτια που ήταν στην 2η και 3η λωρίδα (ούτε καν στη δεξιά) χωρίς να τα ακουμπήσω.
Αρκετά (!) μέτρα παρακάτω, σχεδόν στο τέλος του τούνελ (ενώ τα κομμάτια ΠΡΙΝ από αυτό (!) , ήταν στη δεξιά λωρίδα γονατισμένο φορτηγό και είχαν κλατάρει και τα 2 ελαστικά του πίσω αριστερά άξονά του!!! ΑΝ είναι δυνατόν! Φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση ήταν τα ελαστικά για να σκάσουν και τα δυο τους. Και με αυτά τα ελαστικά κάνουν και ταξίδια τα ΖΩΑ!
Ευτυχώς που δεν πετάχτηκε το λάστιχο πάνω σε κανένα αυτοκίνητο που περνούσε δίπλα του και να χάσει το έλεγχο. Πάλι καλά...
-
Vasgti
Αναγόμωσης ηταν τα λαστιχα για αυτο και διαλύθηκαν ,σε συνδυασμό με την ζεστη...... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Vasgti
Αναγόμωσης ηταν τα λαστιχα για αυτο και διαλύθηκαν ,σε συνδυασμό με την ζεστη......Ήξερα άτομο όμως που πριν 1 χρόνο έχασε τη ζωή του με αυτό το τρόπο στο Κηφισό. Έτσι έσκασε λάστιχο φορτηγού τη στιγμή που ήταν δίπλα του, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και δυστυχώς είχε ολέθρια αποτελέσματα...
-
Vasgti, ειδοποιήσατε κανέναν να μαζέψει τα κομμάτια ελαστικού και να περιποιηθεί τον φορτηγατζή;
-
Επαφη με φορτιγο σημερα στα φαναρια της Βουλιαγμενης.
Ημουν σταματημενος κ επεσε πανω μου.
Δεξιος καθρευτης γιοκ
Πισω φτερο τσαλακομμενο
Χειρολαβη πισω δεξιας πορτας γιοκ...Ναι μεν ο ανθρωπος δεν εφταιγε, γιατι ο πολυκαταστημα-φαναριων-πακιστανικων-συμφεροντων πεταχτυκε μπροστα του, αλλα εμενα μου γ....σε την ψυχολογια.
Ανταλλαξαμε τηλεφωνα και πηγα για την δηλωση εγω.
ψαχνω για 'ασφαλες μεταφορικο μεσο' και μεχρι στιγμης εχω καταλυξει σε κατι........αλλα το νοικιαζουν μονο εδω
-
Τι αυτοκίνητο είχες ; Το Astra ;
-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Vasgti, ειδοποιήσατε κανέναν να μαζέψει τα κομμάτια ελαστικού και να περιποιηθεί τον φορτηγατζή;Σιγα μην περιποιηθει κανεις τον φορτηγατζη. Αυτος θα πει 'παιδια δεν εκανε σωστη δουλεια ο λαστιχας', ο λαστιχας θα πει οτι ο φορτηγατζης ετρεχε, και αντε βγαλε ακρη...
Αυτο με την αναγομωση ποτε δεν το ειχα καταλαβει ρε παιδι μου...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]