-
Είμαι αριστερή λωρίδα, δεξιά μου νταλίκα, κινούμαστε παράλληλα. Ξαφνικά ο νταλικέρης κάνει μια χαροτική κίνηση αριστερά , προφανώς κάποιο παρκαρισμένο τον ενοχλούσε.
Φρένα-κακό, αριστερά στηθαίο, δεξιά συγκλίνουσα νταλίκα. Στιγμιαία σκέφτομαι οτι πάω για φτεό, πόρτα και οτι άλλο πάρει, καθώς εβλεπα το καθρέφτη να εκτοξεύεταιΤελικά σταματάμε, μονο τον καθρέπτη ειχε πάρει (μου τον ξήλωσε με φόρα ενω φρέναρα), είναι απίστευτο το οτι δεν βρήκαμε αλλού
Ο τύπος μου έδωσε όοολα τα στοιχεία του, δεν πολυπαραδέχτηκε οτι έφταιγε αλλα δεν ατνιμίλησε κιολας. Καλό τροχαία αλλα μου λέει ξέχασέ το, 7.30 πρέπει να είμαι στου Ρέντι αλλίως πάει το φορτίο, δεν περιμένω που να με βάλετε φυλακή.
Ο καθρέπτης πωλείται όλος μαζί, δυστυχώς, γιατί μονο το κέλυφος έχει χαλάσει, ο ηλεκτρικός μηχανισμός είναι άθικτος. 175 ευρώ απο την αντιπροσωπεία.
Ερώτηση, αμα δεν τα βρούμε (του είπα να μου δώσει τα λεφτά στο χερι να τελειώνουμε και το σκέφτεται) πάω δικαστήρια κτλ; Αξίζει για τέτοιο ποσό;
-
για 175 ευρω δεν αξιζει σε καμμια περιπτωση δικαστηριο.
ο οδηγος της νταλικας εφταιγε,γιατι επρεπε εφοσων ειδε εμποδιο μπροστα του να φρεναρει ελαφρως,να αναψει φλας και μετα να κανει αριστερα,εφοσων δεν ειχε οχημα διπλα του.αν παλι ειχε οχηματα αριστερα του,επρεπε να αναψει αμεσως τα αλαρμ και να ελλατωσει σταδιακα την ταχυτητα.
εφοσων σου εδωσε τα στοιχεια του,καλυτερα να τα βρειτε μεταξυ σας.λογικα θα σου πληρωσει το καθρεφτη. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=27031Σύμφωνα με το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, ο 35χρονος είχε καλύψει με ταινία την πινακίδα κυκλοφορίας της 600άρας μηχανής του. Αυτό για τους αξιωματικούς της Τροχαίας σημαίνει ότι ο άτυχος οδηγός ήθελε να αποφύγει να τον καταγράψει κάποιο ραντάρ λόγω της μεγάλης ταχύτητας που θα ανέπτυσσε.
Τωρα τι να πεις... να πεις κρίμα? Ευτυχώς που δε περνούσε άλλος άνθρωπος απο το σημείο να εμπλακεί και αυτός άθελά του απο τον ωριμο 35χρονο αναβάτη που έκανε το δρόμο πίστα.
Α ρε αυτοκτονικοί αναβάτες... πότε θα μάθετε??? -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Είμαι αριστερή λωρίδα, δεξιά μου νταλίκα, κινούμαστε παράλληλα. Ξαφνικά ο νταλικέρης κάνει μια χαροτική κίνηση αριστερά , προφανώς κάποιο παρκαρισμένο τον ενοχλούσε.
Φρένα-κακό, αριστερά στηθαίο, δεξιά συγκλίνουσα νταλίκα. Στιγμιαία σκέφτομαι οτι πάω για φτεό, πόρτα και οτι άλλο πάρει, καθώς εβλεπα το καθρέφτη να εκτοξεύεταιΤελικά σταματάμε, μονο τον καθρέπτη ειχε πάρει (μου τον ξήλωσε με φόρα ενω φρέναρα), είναι απίστευτο το οτι δεν βρήκαμε αλλού
Ο τύπος μου έδωσε όοολα τα στοιχεία του, δεν πολυπαραδέχτηκε οτι έφταιγε αλλα δεν ατνιμίλησε κιολας. Καλό τροχαία αλλα μου λέει ξέχασέ το, 7.30 πρέπει να είμαι στου Ρέντι αλλίως πάει το φορτίο, δεν περιμένω που να με βάλετε φυλακή.
Ο καθρέπτης πωλείται όλος μαζί, δυστυχώς, γιατί μονο το κέλυφος έχει χαλάσει, ο ηλεκτρικός μηχανισμός είναι άθικτος. 175 ευρώ απο την αντιπροσωπεία.
Ερώτηση, αμα δεν τα βρούμε (του είπα να μου δώσει τα λεφτά στο χερι να τελειώνουμε και το σκέφτεται) πάω δικαστήρια κτλ; Αξίζει για τέτοιο ποσό;
Έπρεπε τουλάχιστον να τον βάλεις να σου υπογράψει σε ένα χαρτί σαν υπεύθυνη δήλωση ότι ευθύνεται για τη ζημιά και αναλαμβάνει να στην επισκευάσει. 'Εχοντας αυτό το χαρτί με την υπογραφή του στα χέρια σου δεν θα μπορεί να στα γυρίσει μετά...
Αν δεν έχει τα χρήματα, πες του να κάνει δήλωση στην ασφαλιστική του ότι ευθύνεται (αντίστοιχα κάνεις και εσύ στην δική σου αρνητική δήλωση)και να αποζημιωθείς από εκεί.
-
Δεν ξέρω αν έχω γίνει σκληρός ή αν ήμουν πάντα αλλά συχνά πιάνω τον εαυτό μου να μην μπορεί να λυπηθεί για το χαμό κάποιου που αποδεδειγμένα τον έψαχνε. Πριν λίγες μέρες μια κοπέλα ξεψύχησε λίγα μέτρα από το σπίτι μου. Παραβίασε με το μηχανάκι της κόκκινο και όταν έπεσε πάνω της διερχόμενο αμάξι το κράνος που φορούσε επειδή δεν το είχε δέσει με το λουράκι απλά δεν την προστάτευσε. Θα μπορούσε να είναι κοντά στους οικείους της κάνοντας απλά μια κίνηση ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΗΣ!!!! Τι να πω μόνο τον καϊμένο τον οδηγό του αυτοκινήτου σκεφτόμνουν που θα σκέφτεται σε όλη του ζωή πιθανά τι θα μπορούσε να κάνει για να μην την σκοτώσει.
Λιπάμε κύριοι αυτοκινούμενοι αυτόχειρες αλλά δεν μπορώ πλέον να σας λυπηθώ ούτε να σας ανεχτώ έχω μπουχτίσει με τόση βλακεία που βλέπω γύρο μου. -
Αλλοι 2 νεκροι απο μηχανη σημερα το πρωι στον Β.Ο.Α.Κ. Αν βρω το λινκ αυριο θα δουμε περισοτερες λεπτομερειες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αλλοι 2 νεκροι απο μηχανη σημερα το πρωι στον Β.Ο.Α.Κ. Αν βρω το λινκ αυριο θα δουμε περισοτερες λεπτομερειες. -
σε εθνικη οδο με μηχανη και χωρις κρανος.ξημερωματα κιολας.
δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθουσε το κρανος στη συγκρουση,
αλλα σιγουρα θα υπηρχε καποια πιθανοτητα παραπανω ωστε να μην σκοτωθουν.
πιστευω οτι οταν βγαινεις στο δρομο,και ειδικα σε εθνικη οδο,με μηχανη και δεν φορας κρανος,
τοτε πας γυρευοντας.
τωρα για ποιο λογο εφυγε στο αλλο ρευμα,αυτο ισως δεν εξακριβωθει ποτε.
εκτος αν του βρουν στο αιμα αλκοολ. -
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=9242Αλλος ενας νεος ανθρωπος
Ομως κι εδω κατω εχουμα απωλειες συνεχεια:
-
Ρε σεις, εκεί κάτω γίνεται σφαγή...
-
Δεν γινεται σφαγη, απλως τα γραφουν οι εφημεριδες. Εδω να δεις τι γινεται καθε μερα και νυχτα, αλλα κανεις δεν δινει σημασια.
-
Η σφαγή συνεχίζεται!!!! 2 με μηχανή
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=9455
και ένας 80χρονος αλλά περνάει στα ψιλά λόγω ηλικίας
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=9541
Δεν ξέρω που μπορούμε να βρούμε στατιστικά Ηλεία vs Ηράκλειο
-
Για τα δυο νέα παιδιά είναι δυο φορές τραγικό αλλά δυστυχώς και σύνηθες το θέμα. Όπως γράφει το ρεπορτάζ αιτία θανάτου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του κεφαλιού. Δεν αναφέρει όμως αν φορούσαν κράνη ή όχι οι νεαροί. Νομίζω πως όχι γιατί αν φορούσαν θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.
Παραυτά πολλοί είναι αυτοί που δεν βάζουν μυαλό και κυκλοφορούν με τις μηχανές τους χωρίς κράνος αλλά και χωρίς την κατάλληλη ενδυμασία που μπορεί έστω και στοιχειωδώς να προστατέψει τον ατυχή αναβάτη που μπορεί να έχει μια πτώση. Παραπονιούνται, βέβαια, αν θα τους γράψει η τροχαία που δεν φόραγαν κράνος....Αν θα τους γράψουν οι εφημερίδες δεν τους νοιάζει. -
και η καταλληλη ενδυμασια βοηθαει απιστευτα σε πτωσεις.και σε συνδυασμο με κρανος μειωνει αισθητα το θανατο σαν αποτελεσμα.
αλλα σιγουρα οχι εντελως.
πραγματικα οταν βλεπω στη εθνικη οδο ατομα με μηχανες μεγαλου κυβισμου χωρις κρανος και καταλληλη ενδυμασια,
ευτυχως αυτο το φαινομενο σπανιζει πια αλλα υπαρχει,
λεω μεσα μου οτι προκαλουν τη τυχη τους.
δηλαδη ρε γαμωτο ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος για να οδηγαει μεγαλη μηχανη,οχι πως τα παπια εξαιρουνται,
σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας χωρις κρανος.
δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο ατυχημα γιατι δεν λεει αν φορουσαν κρανος η οχι,
αλλα γενικα. -
kasel να προσθέσω στα σωστά που αναφέρεις οτι δεν παιζει ρολο τι μηχανη εχεις και με ποσα πας για το αν θα φορεσεις κρανος. Σπαει το κεφαλι ανετα και με 10χ.α.ω πανω σε παπι μεσα σε στενο αμα χτυπησει στην ασφαλτο.
Δεν χρειαζεται 1000αρα ουτε εθνικη οδος. -
Το έλαβα μέσω email πριν λίγο:
*Μαμά βγήκα με τους φίλους μου.
Πήγα σε ένα πάρτυ και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει, να μην πιω αλκοόλ. Μου είχες ζητήσει να μην πιω επειδή θα έπρεπε να οδηγήσω μετά, έτσι ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν περήφανη για μένα, γιατί είχα ακούσει αυτό που τόσο γλυκά με είχες συμβουλεύσει πριν φύγω, να μην πιω αν πρέπει να οδηγήσω, σε αντίθεση με αυτό που μου έλεγαν οι φίλοι μου.
Έκανα τη σωστή επιλογή! Η συμβουλή σου ήταν η σωστή.
Όταν το πάρτυ τελείωσε όλοι μπήκαν στα αυτοκίνητά τους χωρίς να είναι σε θέση να οδηγήσουν. Εγώ πήρα το αμάξι μου. Ήμουν σίγουρη ότι ήμουν καθαρή.
Δεν μπορούσα να φανταστώ μαμά αυτό που με περίμενε .....
Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω έναν αστυνομικό να λέει «το παιδί που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν μεθυσμένο».
Μαμά η φωνή του ακούγεται τόσο μακρυνή. Το αίμα μου είναι παντού στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην κλάψω. Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι αυτή η κοπέλα δεν θα τα καταφέρει.
Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε καν φανταστεί όταν έτρεχε τόσο πολύ. Στο τέλος, αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ τώρα πρέπει να πεθάνω.
Γιατί το κάνουν αυτό μαμά? Αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές?
Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια. Πες στην αδερφή μου να μην φοβηθεί, στον μπαμπά να είναι δυνατός. Κάποιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αν θα οδηγούσε. Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ, τώρα να ήμουν ζωντανή .....
Η ανάσα μου γίνεται όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμά..
Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη.
Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω μαμά....και να σου πω πόσο σε αγαπάω
Σε αγαπάω μαμά....αντίο!!!Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν από μια δημοσιογράφο που ήταν παρούσα σε ένα δυστύχημα. Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψυθίριζε αυτές τις λεξεις και η δημοσιογράφος τις έγραφε σοκαρισμένη. Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια Αλκοόλ.
Αν αυτό το μήνυμα έφτασε σε εσένα και το διαγράψεις, χάνεις την ευκαιρία, ακόμα και αν δεν πίνεις να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν ότι και η δική σου ζωή κινδυνεύει.
Αυτή η μικρή χειρονομία μπορεί να κάνει τη διαφορά.*Δε συνηθίζω να προωθώ emails σε άλλους, αυτό όμως (είτε hoax είτε όχι) νομίζω ότι έπρεπε να το ποστάρω εδώ.
-
εχει ξαναγραφτει πιο παλια.
-
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=27446
Παλιοτερα ειχα ανοιξει ενα θεμα για την εξοδο απο το αυτοκινητο που εχει πεσει στο νερο, αλλα βαριεμαι να ψαχνω.
Ειναι απο τις λιγες φορες που ακουω/διαβαζω για ανθρωπο που καταφερε να γλυτωσει.
Τυχερος και μαγκας!!!
-
Μεγάλο ατύχημα πριν λίγο λίγο πιό πριν από την Αγ.Μαρίνα Εκάλης. Σκούρο hatchback (δεν πρόλαβα να δω τί είναι, είχε και πολύ τσαλακωμένη μούρη) έπεσε πάνω στο γνωστό περίπτερο της αφετηρίας των Α7 λεωφορείων, παίρνοντας μαζί τα ψυγεία και λοιπά εξαρτήματα του περιπτέρου.
Μπορεί και να τη γλίτωσαν οι επιβάτες, πάντως, γιατί συγκρούστηκαν περισσότερο με εύκολα μετακινούμενα εμπόδια.
Δεν είδα κάποιο άλλο τρακαρισμένο αυτοκίνητο γύρω, δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα τί ακριβώς έγινε και πώς το έχασε.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ