-
Κακός-κάκιστος-**άθλιος **(βλ. Βικτωρ Ουγκώ ) είναι ο οδηγός που χρειάζεται όχι μια αλλά τρεις λωρίδες για να στρίψει πάνω από τη γέφυρα Rosignol ή στη Μαλακάσα!!!!!!
Υ.Γ.
Πως να περάσεις ανθρωποειδές που κινείται αργά και αριστερά??
Τον πας καροτσάκι σε μια δεξιά στροφή με στηθαίο.
Το ανθρωποειδές κλασικά φοβάται τον τοίχο και θα συγκλίνει σίγουρα (μιλάμε 100% επιτυχία ) προς τα δεξιά. Εκτός και αν κατάγεται από χειρότερη φυλή βαρβάρων και βυθίσει το μεσαίο πεντάλ φρένου και θα χουμε τρεχάματα . -
Κακο οδηγο ειπατε?
Πανεξυπνος οδηγος με το περιπου 2 χρονων αγορακι του στην ποδια του (το παιδι ακουμπουσε κυριολεκτικα στο τιμονι), με την επισης πανεξυπνη συζηγο με το περιπου 5 χρονο κοριτσακι στην ποδια της . φυσικα κανενας απο τους δυο δεν φορουσαν ζωνη μηπως, λεω μηπως και δεν κανουν τα παιδια τους κιμα αμα κατσει καμια στραβη.
Εμενα παντος η καρδια μου σταματησε για μερικα δευτερολεπτα και μετα εκανε βουτια και πηγε στα ποδια μου.
Μιλαμε οτι ειναι για πολυ ξυλο μερικοι ανθρωποι. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ξεχασες και το δημοφιλεστατο '2 fast 4 Y'ενω ξεχωριστη θεση στη καρδια μας εχουν τα 'racing'
'Κρατα με σε αποσταση οπως την πεθερα σου'
'Η Παναγια μαζι σου'
'Φιλε προσεχε'
'ΕΔΡΑ:Οπου νυχτωσω'Ολα αυτα με λαδομπογια γραμμενα...
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Πως να περάσεις ανθρωποειδές που κινείται αργά και αριστερά??
Τον πας καροτσάκι σε μια δεξιά στροφή με στηθαίο.
Το ανθρωποειδές κλασικά φοβάται τον τοίχο και θα συγκλίνει σίγουρα (μιλάμε 100% επιτυχία ) προς τα δεξιά. Εκτός και αν κατάγεται από χειρότερη φυλή βαρβάρων και βυθίσει το μεσαίο πεντάλ φρένου και θα χουμε τρεχάματα .Μμμμ, τι θα γίνει αν δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι είσαι από πίσω του και ξαναβγεί στην αριστερή λωρίδα στην έξοδο της στροφής; Μου έχει τύχει και ίσα-ίσα γλίτωσα τον εμβολισμό από το ζωντόβολο. Μετά ζήταγε και τα ρέστα κιόλας! Βλέπεις, του πήρα τις γραμμές!
-
Καταπληκτικο topic. Συγχαρητήρια σ'όλους, με καλύψατε πλήρως.
Ακόμα γελάω -
Ξεχασατε τους Ρωσσοποντιους και τους Γυφταιους φυσικα...
-
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
-
Ξέχασα το κορυφαίο:
' Μην βλασφημείτε κίνδυνος ατυχήματος''
Περιττό να αναφέρω τα κρεμάμενα κομποσκοίνια κλπ
Το έχω συναντήσει σε 2-3 αυτοκίνητα στο Παγκράτι. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κοιτας αν ο μεσαιος καθρεπτης εχει αντικρυσμα με σενα η ειναι γυρισμενος κατα Καπερναουμ μερια.Αν οι πλαινοι καθρεπτες (και μαλιστα ο αριστερος) ειναι ανοικτοι η κλειστοι.
Αν εχει φραξει ολο το πισω τζαμι με σακουλες,ρουχα,κουρτινακια.
Αν συμβαινει κατι απο αυτα σημαινει οτι ο περι ου ο λογος ειναι ζαμανφουτιστας η αφηρημενος και δεν κανει καλο στην υγεια μας να ειμαστε απο πισω του.Μολις πηρα χαμπαρι οτι με προλαβε ο εκ Τιθωρεας φορουμας.Αυτο σημαινει οτι η Ρουμελη βγαζει παρατηρητικους οδηγους (τουλαχιστον)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξεχασαμε και τα διαφορα, τριχωτα ή μη, ζωακια που κρεμονται και στο πισω παρμπριζ, το οποιο ετσι και αλλιως δεν χρησιμευει και σε τιποτε αλλο, ειδικα εαν ο εσωτερικος καθρεπτης ειναι γυρισμενος προς τη μερια του οδηγου, εκτελωντας καθηκοντα καλλωπισμου....
Α ρε Σπύρο,εσύ τά'χεις βάλει μέ τίς γυναίκες οδηγούς μού φαίνεται!!!
Κάτσε νά σέ πάρουν χαμπάρι τά (μικρά,καλά καί αγαθά) κορίτσια μάς,καί νά δώ πού θα κρυφτείς μετά!!!Εεεεεε, εδω να δηλωσω οτι δεν εχω τιποτα με τις αγαπητες κυριες του φορουμ μας, τις οποιες μαλιστα σεβομαι και εκτιμω!
Επισης να προσθεσω οτι ειμαι λατρης του ωραιου φιλου, και παμπολλες φορες τις εχω βοηθησει να γινουν καλυτεροι οδηγοι. Σημαντικο ειναι ακομη το γεγονος οτι αυτα που αναφερω παραπανω, αντιπροσωπευουν μονο ενα ΜΙΚΡΟ ποσοστο απο τις συμπαθεστατες κυριες που κυκλοφορουν στους δρομους μας, και επ'ουδενη λογο αφρουν τις κυριες αυτου του φορουμ!!!!
Εξιλεωθηκα τωρα????
χμμμμμμ......
χρειάζεται λίγη προσπάθεια ακόμα.
σε καλό δρόμο είσαι!!!! -
Εγω θα συμφωνησω παντως προσοχη στα κοριτσακια με πεζω !!!
Και ειδικα με 106 και 206 !!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Εγω θα συμφωνησω παντως προσοχη στα κοριτσακια με πεζω !!!Και ειδικα με 106 και 206 !!!
και ειδικά αν ακολουθούν ένα calibra ή ένα ascona.......
τότε γίνονται πολύ επικίνδυνες..... -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
και ειδικά αν ακολουθούν ένα calibra ή ένα askona.......
τότε γίνονται πολύ επικίνδυνες.....Γινονται πολυ επικινδυνες ομως μονο αν καταφερουνε να τα πιασουνε !!
Αυτη η περιπτωση ομως μοιαζει σαν ονειρο ...
-
και ειδικά αν ακολουθούν ένα calibra ή ένα askona.......
τότε γίνονται πολύ επικίνδυνες.....Γινονται πολυ επικινδυνες ομως μονο αν καταφερουνε να τα πιασουνε !!
Αυτη η περιπτωση ομως μοιαζει σαν ονειρο ...
έχεις δίκιο....
συμφωνώ μαζί σου....
είναι πολύ δύσκολο να σε πιάσω....
αφού θα βρίσκομαι ήδη μπροστά σου........ πολύ - πολύ -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
[
και ειδικά αν ακολουθούν ένα calibra ή ένα ascona.......Δηλαδη τωρα παιρνεις πισω αυτο που ειπες !!
-
Κάθε οδηγό που συναντας στο δρόμο σου πρέπει να τον θεωρείς κακό μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μόνο με την αμυντική οδήγηση θα μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γι'αυτό κάθε φορά που θα ξεκινάς , θα πρέπει να κοιτάς τον καθρέπτη και να λες, φίλε πρόσεχε!!!
Με τις απαντήσεις που βλέπω στο topic, μάλλο κι μεταξύ μας έχουμε αρκετούς επιθετικούς και γι'αυτό πολύ κακούς οδηγούς!!
-
[
και ειδικά αν ακολουθούν ένα calibra ή ένα ascona.......Δηλαδη τωρα παιρνεις πισω αυτο που ειπες !!
Δε νομίζω, απλά αναφερόταν σε πίστα!
Ετοιμαζόταν να ρίξει γύρο... -
Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα post για να δώ αν το ανέφερε κι άλλος, αλλά τι εντύπωση σας κάνουν όσοι κυκλοφορούν με τα μπλε φωτάκια στο καπό (ή) και τα φώτα ομίχλης συνεχώς αναμένα το βράδυ (και μάλιστα μέσα στιην πόλη, και μάλιστα με τα φώτα πορείας σβηστά καμιά φορά...)?
Δεν έχω καταλάβει ποιο το νόημα...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
[
Δε νομίζω, απλά αναφερόταν σε πίστα!
Ετοιμαζόταν να ρίξει γύρο...μέσα στο μυαλό μου είσαι!!!!
που το κατάλαβες ότι αυτό εννοούσα????
τα μεγάλα πνεύματα...... -
Η εντύπωση που μου κάνουν αυτοί που περιγράφεις είναι πολύ καλή καλή.
Καταλαβαίνω αμέσως το επίπεδο νοημοσύνης του οδηγού τους. Ιδίως αυτοί με σβηστά φώτα πορείας και ανοιχτά τα φώτα ομίχλης είναι βιβλίο ανοιχτό...
Αυτό είναι το νόημα, nidosan, όπως το έχω καταλάβει.
Jacob
Πώς αναγνωρίζουμε τους κακούς οδηγούς;