-
ΗΠΑ vs ΟΛΩΝ!!!
Λυσσάξτε.....αλλά πολιτισμένα!!
Και αφήστε τα άλλα threads στην ησυχια τους!!
-
ΗΠΑ vs ΟΛΩΝ!!!
-
ΗΠΑ vs ΟΛΩΝ!!!
-
Kαι πιστεύεις ότι ο ακατονόμαστος θα γράφει ΕΔΩ; Αφού δεν θα είναι εκτός θέματος ...
-
Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο.
-
Και απο πότε καθορίζεται την στάση σας με βάση τις απόψεις τρίτων!!??
Αν κάποιος γράψει κάτι σε άλλο thread...παραπέμψτε τον εδω!!
Ρε....σας κούρασε η ζέστη??!!
-
Μόλις το είδα. Καλή κίνηση Νίκο!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψύχραιμα Κώστα!!Ψύχραιμος είμαι, Νίκο αλλά δεν πάει άλλο!
Δεν βρίζει,δεν προσβάλει,δεν χρησιμοποιεί κακό λεξιλόγιο!!
ΟΚ, δεν βρίζει αλλά προσβάλλει, απλά το κάνει με πολύ ήπιο και δόλιο κατά τη γνώμη μου τρόπο και δεν έχει άλλαξει τακτική μετά τις επισημάνσεις μου (απ'ό,τι φαίνεται με έγραψε κανονικά).
Αυτός που είναι σε άμυνα εχει δίκηο!!
Όχι αν έχει ξεκινήσει ο ίδιος τον πόλεμο, ξέροντας μάλιστα και την έκβασή του εκ των προτέρων.
Η αλλαγή θέματος σε ενα thread γίνεται συχνά..αν εμείς το θέλουμε!!
Σύμφωνοι, αλλά IMHO η αλλαγή θέματος σε τρία threads ταυτόχρονα και προς την ίδια κατεύθυνση είναι κακόβουλη! Και μετά καταλήγουμε να απαντούν οι ίδιοι 4-5 άνθρωποι που έχουν το κουράγιο να ασχολούνται μαζί του και οι υπόλοιποι απλά να παρακολουθούν ή το πολύ-πολύ να προσπαθούν ανεπιτυχώς να επαναφέρουν το θέμα.
Kαι πιστεύεις ότι ο ακατονόμαστος θα γράφει ΕΔΩ; Αφού δεν θα είναι εκτός θέματος ...
Εγώ επίτηδες τον προκάλεσα ανοιχτά στο 'Φόρουμ, Μέλη και Ρόλοι' αλλά πρακτικά απέφυγε την αντιπαράθεση και συνέχισε να γ@μάει αθώα θέματα! Δεν σας προβλημάτισε αυτή του η στάση; Δεν είναι πια ξεκάθαρο ότι το κάνει εσκεμμένα;
Νίκο, μπορεί να σου βγεί η πίστη ανάποδα αλλά μπορείς τα άσχετα posts του στα άλλα θέματα να τα μετακινείς εδώ; Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά.
-
[Στράτος Διονυσίου mode]Εγώ καλά σου τα'λεγα...[/Στράτος Διονυσίου mode]
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
.................! Και μετά καταλήγουμε να απαντούν οι ίδιοι 4-5 άνθρωποι που έχουν το κουράγιο να ασχολούνται μαζί του και οι υπόλοιποι απλά να παρακολουθούν ή το πολύ-πολύ να προσπαθούν ανεπιτυχώς να επαναφέρουν το θέμα................................................
αυτο ειναι το κλειδι!!!!!
οταν αυτοι οι τεσσερις -πεντε σταματησουν επιτελους να ασχολουνται μαζι του [και δεν εννοω κανα δυο ''φερεφωνα'' που εχει] τοτε μονο ισως θα καταλαβει και θα σταματησει!!!!
αν και εχει ανοιξει θεματα που στα δεκα ποστ τα εννεα ειναι δικα του ή αλλιως ''one man show'' και αυτο μαλλον δειχνει οτι ειναι ''hopeless''!!!!
αρκετα νομιζω ασχοληθηκα [αν και μετα απο πολυ καιρο] και ελπιζω να μην το επαναλαβω!!!!!!
-
Σωστή κίνηση Νίκο!
Έχετε δίκιο και εγώ του απάντησα σε κάποια θέματα (συγνώμη παιδιά αλλά δεν άντεχα να αλλάζει μέσα σε 10 σελίδες όλες τις θεωρίες και ό,τι έχω μάθει τόσα χρόνια για τις επιχειρήσεις και το πως λειτουργούν και πότε θεωρούνται επιτυχημένες!!!)
Απο εδώ και πέρα μόνο αν γράφει σε αυτό το θέμα θα απαντάω (αν έχω κάτι να πώ)
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
.......
Áðï åäþ êáé ðÝñá ìüíï áí ãñÜöåé óå áõôü ôï èÝìá èá áðáíôÜù (áí Ý÷ù êÜôé íá ðþ)Åãþ äåí ôï êÜíù ðëÝïí ïýôå êáé áõôü
-
Παιδιά σας παρακαλώ,μην απαντάτε άλλο στον υπομανιακό!Είναι εμφανές ότι ο Καφριήλ,γκαφαήλ,γαβριήλ,gabriel ή όπως αλλιώς επιδίδεται σε ηλεκτρονικό fightclub.
Γύρισα κατάκοπος από τη δουλειά,άνοιξα το φόρουμ να χαλαρώσω και έρχομαι αντιμέτωπος με τις μονομανίες του,που καταλαμβάνουν 'άπειρες' σελίδες.Ήμαρτον! -
ας ανοιξει επιτελους ενα θρεντ για τον εκδημοκρατισμο του Ιρακ, να σκοτωθουμε!!!
-
Όπερ έδει δείξαι...
Ο ακατονόμαστος προτίμησε να προσπαθήσει για άλλη μια φορά να εκτροχιάσει θέμα γράφοντας τις άσχετες βλακείες του και επιχειρώντας να προσβάλλει τη Μισέλ. Τι σας έλεγα; Δεν πρόκειται να έρθει εδώ. Μόνο θα επιχειρεί να καταλαμβάνει θέματα ρυπαίνοντας το φόρουμ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΗΠΑ vs ΟΛΩΝ!!!Λυσσάξτε.....αλλά πολιτισμένα!!
Τωρα το ειδα αυτο.
Τι πλακα που εχεις....
Λυσαξτε λεει.
Η πλακα ειναι οτι ολοι συμπεριλαμβανωμενου και εσου, νομιζουν οτι εγω αυτο κανω. Κοντρα ΗΠΑ εναντια ολων στα παντα.
Κατι πρεπει να λεει αυτο ομως στους...εξυπνους του φορουμ. Εαν ακουγεται ετσι και αφου ισχυριζομαι οτι μονο γεγονοτα περιγραφω, μηπως ειναι ετσι μεχρι ενος σημειου? Οτι οι ΗΠΑ μπορουν να συγκριθουν με τους παντες και ας συγκρινουμε αδικως μια χωρα με ολοκληρες Ηπειρους? Αλλα...αλλο θεμα αυτο μαλλον ετσι?
-
Διαβαζω τα ποστ και δεν μπορω να καταλαβω πως...εχω γινει...καποιου ειδους...φιρμα (και ας ειναι με την αρνητικη της εννοια), του φορουμ εδω.
Ειλικρινα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι?
-
Γαβριήλ, αυτό ακριβώς έχεις γίνει, φίρμα...
-
Ξέρεις gavriil1..στην Ελλάδα,όταν λέμε σε κάποιον 'Τι πλάκα που έχεις' τον λέμε γελοίο!!..Αυτό είπες παραπάνω? (Σε αναμονή)
Το πρόβλημα μας εδω είναι -νομίζω- το εξής.
Εχεις διαμορφώσει μια άποψη σχετικά με την ζωή που είναι διαφορετική απο τους περισσότερους εδω.
Κανένα πρόβλημα.Αλλοίμονο αν όλοι είχαμε την ίδια άποψη.
Πιστεύεις σε κάποια πράγματα,εγω πιστεύω σε κάποια άλλα.
Θεωρείς κάποια πράγματα σωστά,εγω πάλι τα θεωρώ λάθος.
Συζήτηση μπορούμε να κάνουμε.Οπως κάνουμε με πολλούς άλλους εδω.Το πρόβλημα είναι οτι εχεις μάθει τόσο πολύ τον Αμερικανικό τρόπο έκφρασης που πολλές φορές προσβάλεις τον άλλο,ίσως άθελα σου!
Αυτά που για τον Αμερικανό είναι small talk εδω δεν είναι!!(π.χ. αυτό που γράφω στην αρχή).Ετσι ξεκινάνε συνήθως συζητήσεις που ξεφεύγουν γιατι ο συνομιλητής σου νοιώθει προσβεβλημένος!!
Εκτός αν το κάνεις επίτηδες.Οπότε και η αντιμετώπιση πρέπει να είναι διαφορετική!
Expecting to hear from you soon!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέρεις gavriil1..στην Ελλάδα,όταν λέμε σε κάποιον 'Τι πλάκα που έχεις' τον λέμε γελοίο!!..Αυτό είπες παραπάνω? (Σε αναμονή)Κουκ, προσπαθωντας να βαζεις λεξεις στο στομα μου ειναι κατι....πολλα επιθετα ερχοντε στο νου....αλλα θα το ονομασω...αναρμοστο
Εγω μπορει να λυπω 10 χρονια απο την Ελλαδα, αλλα το τι ακριβως σημενει 'πλακα εχεις', δεν εχω ξεχασει.
ΓΕΛΟΙΟ ποτε δεν σε αποκαλεσα και ποτε ειχα καν στο νου να σε αποκαλεσω. Οριστε:
Ο Κουκ φιλοι δεν ειναι ΓΕΛΟΙΟΣ!
Καλυτερα τωρα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέρεις gavriil1..στην Ελλάδα,όταν λέμε σε κάποιον 'Τι πλάκα που έχεις' τον λέμε γελοίο!!..Αυτό είπες παραπάνω? (Σε αναμονή)Το πρόβλημα μας εδω είναι -νομίζω- το εξής.
Εχεις διαμορφώσει μια άποψη σχετικά με την ζωή που είναι διαφορετική απο τους περισσότερους εδω.
Κανένα πρόβλημα.Αλλοίμονο αν όλοι είχαμε την ίδια άποψη.
Πιστεύεις σε κάποια πράγματα,εγω πιστεύω σε κάποια άλλα.
Θεωρείς κάποια πράγματα σωστά,εγω πάλι τα θεωρώ λάθος.
Συζήτηση μπορούμε να κάνουμε.Οπως κάνουμε με πολλούς άλλους εδω.Το πρόβλημα είναι οτι εχεις μάθει τόσο πολύ τον Αμερικανικό τρόπο έκφρασης που πολλές φορές προσβάλεις τον άλλο,ίσως άθελα σου!
Αυτά που για τον Αμερικανό είναι small talk εδω δεν είναι!!(π.χ. αυτό που γράφω στην αρχή).Ετσι ξεκινάνε συνήθως συζητήσεις που ξεφεύγουν γιατι ο συνομιλητής σου νοιώθει προσβεβλημένος!!
Εκτός αν το κάνεις επίτηδες.Οπότε και η αντιμετώπιση πρέπει να είναι διαφορετική!
Expecting to hear from you soon!!
OK οπως ειπα. Εαν αντι-σεβαστικα ποτε καποιον χωρις λογο (δηλαδη εαν δεν το εκανα πρωτα αυτος και ξερω πολλες περιπτωσεις οποτε με εχουν αποκαλεσει πολλα επιθετα και εγω απλως απαντησα με 'ευχαριστω'), τοτε φερτο το παραδειγμα, απεδηξε το και εγω θα ζητησω συγνωμη απο τον κυριο/κυρια οσες φορες θες, οπως θες και οποτε θες. ΟΚ ?
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!!