-
Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε και γιατί?
-
-
-
Περιμένετε να περάσει το καλοκαίρι να έρθε ο σκορπιός και μετά τέτοια συγκριτικά.....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Περιμένετε να περάσει το καλοκαίρι να έρθε ο σκορπιός και μετά τέτοια συγκριτικά.....Ε ναι.. Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε..
-
GP επειδη ειναι πιο ομορφο,κ επειδη ειναι fiat...θα πηγαινα κ θα το κανα rossi replica a.s.a.p...
-
Εξωτερικα μου αρεσει πιο πολυ το GP.
Γενικοτερα, αφου δεν εχει βγει στην παραγωγη, δεν μπορω να 'διαλεξω'.Μακαρι να εχω τετοια διλληματα ομως...
-
Το Clio RS... εεε... το Fiat. Μάλλον... έχει σημασία;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το Clio RS... εεε...:Πονηρε δασκαλάκοοοο!!!!
-
Το πιο όμορφο. Και τα δύο γρήγορα θα είναι στην ευθεία, οπότε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε..To ίδιο ακριβώς σκέφτηκα μόλις είδα τον τίτλο...
_
-
Δυστυχως πρεπει να περιμενουμε για να τα συγκρινουμε...
Ενα ειναι σιγουρο παντως.. Θα γινουν επικες μαχες εντος και εκτος του φορουμ για το ποιο ειναι καλυτερο..
Εγω θελω το ασπρο με τον σκορπιο παντως... -
ξέρει κανείς πότε έρχεται ο σκορπιός???
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
ξέρει κανείς πότε έρχεται ο σκορπιός???Tον Σεπτεμβριο θα ειναι στο Ελλαδισταν
-
Μμμμ δεν ψηφίζω και εγώ μιάς και για το πούντο δεν έχω διαβάσει κανένα τέστ μέχρι στιγμής. Πάντως αν κρίνω από τις φώτο είναι σίγουρα πιο όμορφο αλλά μέσα το απλό είναι λίγο χάλι οπότε υπάρχει ισοβαθμία στον τομέα αυτό. Ακόμα, ημιεγκάθετος γαρ, δεν έχω πειστεί περί ιταλικής αξιοπιστίας (προσωπική άποψη μην το τραβήξουμε!) ακόμα και αν μοιράζονται πολλά μηχανικά. Πάντως αν φτιάχναν με ένα πιο ωραίο εσωτερικό θα ήταν κουκλί!
-
Μμμμ δεν ψηφίζω και εγώ μιάς και για το πούντο δεν έχω διαβάσει κανένα τέστ μέχρι στιγμής. Πάντως αν κρίνω από τις φώτο είναι σίγουρα πιο όμορφο αλλά μέσα το απλό είναι λίγο χάλι οπότε υπάρχει ισοβαθμία στον τομέα αυτό. Ακόμα, ημιεγκάθετος γαρ, δεν έχω πειστεί περί ιταλικής αξιοπιστίας (προσωπική άποψη μην το τραβήξουμε!) ακόμα και αν μοιράζονται πολλά μηχανικά. Πάντως αν φτιάχναν με ένα πιο ωραίο εσωτερικό θα ήταν κουκλί!
-
Τελικά το Grande punto abarth ήρθε στην Ελλάδα;πωλείται κανονικά;
-
Από τις ξένες δοκιμές, το G.P. Abarth φαίνεται καλοστημένο, κάτι που δύσκολα μπορούμε να το πούμε για το Corsa OPC. Άσε που το Opel είναι και ψιλοκαγκούρικο, τηρώντας την παράδοση του OPC.
-
Συμφωνώ,φαίνεται πολύ ωραίο το GP,αλλά επειδή το βλέπω μόνο σε φώτος. Το είχαν και τα ελληνικά περιοδικά που είχαν πάει το Σεπτεμβριο στο Τορίνο,κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση...ήρθε; δεν ήρθε; , επίσημα,ξέρει κανείς;
-
τν corsara γτ είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο...κ το λέω γτ έχω κάνει αρκετά χίλιομετρα μ ένα αλλά κ γιατί καθημερινά συμβιώνω με ένα sport corsa D..!!
Fiat grande punto abarth VS Opel Corsa OPC