Jul 3, 2003, 4:16 PM

Ο χρήστης meco έγραψε:
Χε χε ευτυχώς που είχε ένα bugάκι το προγραμματάκι σας και με τη συνδρομή του χειριστή του ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατάφερα να πάω στην 1η Μοίρα αντί στη 3η...

Δεν ήταν bug ήταν feature Χωρίς πλάκα, τα functional requirements ήταν να είναι η ανάθεση τελείως τυχαία (στην πρώτη έκδοση ήταν ψευδοτυχαία και το είχαν πάρει είδηση ) και χωρίς δυνατότητα επέμβασης, αλλά αν ακύρωνες αρκετές φορές την εγγραφή που έβαζες κάποια στιγμή θα εμφανιζόταν η ΜΕΝ που ήθελες...

Όσο για το ΓΕΑ ήσουν και εσύ ΚΜΗ-της, ε???
Εγώ έκλεισα 190 ώρες σκοπιά στο ΓΕΑ αλλά εμείς δεν κάναμε μαγειρεία.
Τον Τιτόνη τον πρόλαβες εκεί, έτσι δεν είναι? Στο ΓΕΑ μπορεί να έπηξα από τις σκοπιές, αλλά έριξα απίστευτο γέλιο!!!!

Ναι, αυτή τη βλακώδη δίμηνη 'εκπαίδευση' που κάναμε (δεν ξέρω αν στην εποχή σου συνεχίζατε να κάνετε Cobol ή την είχε καταργήσει ο νέος διοικητής) με μόνο σκοπό να 'ξεφορτώνουμε' τους παλιούς και να 'δίνουμε υπηρεσίες' στη Μοίρα ΓΕΑ Αν δεν έκανες πάντως λαντζέρης, έχασες τη μάχη με το λάστιχο ενάντια στις λαμαρίνες Τρόμος και φόβος: η ομελέττα

Ο δε Τιτώνης θεός: 'Και δε μου λες ρε , πόσους τρόπους έχουμε να κάνουμε στο Word ?'