συγγενικό πρόσωπο ενδιαφέρεται για το 3θυρο Civic στα 1.4, από ότι έχω διαβάσει έχω μάλλον μπερδευτεί και θέλω την δική σας βοήθεια για να μπορέσω να του φανώ χρήσιμος
οι πίνακες που έχω δεί δίνουν πολύ υψηλό κόστος συντήρησης (αλλά χαμηλή κατανάλωση), άρα είναι ακριβά τα service και τα ανταλλακτικά, τα οποία όμως δεν είναι έρχονται από την Ιαπωνία αλλά από το Swindon της Αγγλίας, συνεπώς προς τι το αυξημένο κόστος? τελικά ο Σαρακάκης είναι τόσο θλιβερή ιστορία? πόσο μπορεί να κοστίζει ένα τυπικό service?
επίσης δίνουν χαμηλή βαθμολογία στα φρένα ενώ πιό πάνω διάβασα πως είναι 'καλά'..δίνουν μέτριες επιταχύνσεις ενώ αν αληθεύουν τα 11.9' στα 0-100 τότε είναι μάλλον πιό γρήγορο από αντίστοιχου κυβισμού και ιπποδύναμης οχήματα
πέρα από το αισθητικό μέρος της τοποθέτησης του επιλογέα στο ταμπλώ, πρακτικά γνωρίζει κανείς αν είναι εύχρηστος στη θέση αυτή?
από ποιότητα κύλισης έχει βελτιωθεί? έχοντας κάνει κάποια δυσάρεστα (επίπονα μάλλον) χιλόμετρα ως επιβάτης σε Civic και Accord νομίζω αξίζει τον κόπο να ρωτήσω
μήπως, λέω μήπως, υπάρχει δυνατότητα να παραγγείλει κάποιος το 1.4 με ηλιοροφή?
ευχαριστώ εκ των προτέρων