Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Διαβασε παλι το 1ο μου ποστ.
Θα δεις και ποιος ειπε 1ος για το καθετο παρκαρισμα οτι ενοχλει (εγω φυσικα )
και ποσο 'πλησιαζει' το νεο σμαρτ με τα 2.70 μετρα τα τριδυμα των 3.4 μετρων... Οσο ενα 206 την mercedes σου... Αν σας φαινονται ιδια, παω πασο.
Να το θέσω διαφορετικά λοιπόν:
πλησιάζει πολύ => χρειάζεται χώρο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ για να παρκάρει, κι ας είναι μικρός.
Και, χρειάζεται χώρο αυτοκινήτου, σημαίνει ότι στο κέντρο του Πειραιά πχ. θα πρέπει να ΦΥΓΕΙ κάποιος για να βρεις να παρκάρεις σε ώρα αιχμής. Όπως ακριβώς και με ένα Aygo. Και με τα δύο θα παρκάρεις ευκολότερα από ότι με τη Μερκ μου, αλλά μέχρι εκεί. Δε νομίζω το ένα να σε διευκολύνει περισσότερο από το άλλο.
Στα υπόλοιπα, θες να αρχίσω να απαριθμώ πλεονεκτήματα των τριδύμων σε σχέση με το Σμαρτ; Είναι πολλά, πίστεψέ με
Aygo - 107 - C1. Φθηνότερα και καλύτερα από κάθε άποψη.
Και το μεγαλύτερο μήκος του σου επιτρέπει να απολαμβάνεις για περισσότερη ώρα τις αρετές του!
Σήμερα στον Πειραιά πάντως έκοβα βόλτες (μεταξύ άλλων) και με ένα Aygo για να βρω να παρκάρω. Μαντέψτε ποιος παρκάρισε μετά από αποτυχημένη προσπάθεια τόσο του aygo όσο και ενός atos που έσπευσε να δοκιμάσει αμέσως μετά.
Σπάνια περίπτωση. Παρκάριζα επί χρόνια στον Πειραιά με Yaris, δεν θεωρώ ότι θα με διευκόλυνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ένα Σμαρτ ή θα με δυσκόλευε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ένα 207 πχ.