-
Είναι μάλλον σίγουρο οτι μια κλασάτη δυναμική γυναίκα με εμφάνιση και στυλ, θα στραβώσει εαν προσπαθήσεις να την κυκλοφορήσεις με σκοντα ταργκετ.
Οπως και εγώ στραβώνω πχ οταν βλέπω κοπέλες να πάνε στο κλαμπ με το κορόλα 2ης γενιάς του μπαμπά.Παρε ταξί καλύτερα.
Και όπως λέω και γω: Το να μην έχεις αυτοκίνητο στα 25+ χτυπάει άσχημα.Το να έχεις παλιό αυτοκίνητο στα 25+ χτυπάει ασχημα επίσης.Το να έχεις ενα αστρα-φοκους-πουντο τελευταίας εσοδείας περνα αδιάφορο-κοινώς δεν προσμετρά στο στυλ σου.Το να κυκλοφορείς με μια Ζ4 συγκαταλέται στα (οποια) προσόντα σου,προκαλεί συνειρμούς (αληθείς ή οχι) ,προκαλεί αντιδράσεις,ντόρο κτλ.
Βέβαια απο το να φορτώσεις γκόμενα στο Ζ4 μέχρι να την πάς στο κρεβάτι και το κυριότερο να επαναληφθεί η πράξη αυτή,μεσολαβούν κάποια χλμ.
Και κάτι αλλο.Ας υποθέσουμε οτι γνωρίζουμε μια πανέμορφη-πανέξυπνη-μορφωμένη-πολυταλαντη κοπέλα σε ένα μαγαζι.Την εντυπωσιάζουμε με το πνεύμα μας,την οξυδέρκεια μας και τον αντρισμό μας.Αφού λοιπον νιώθουμε εναν κεραυνοβόλο έρωτα σε 2 ώρες γνωριμίας, γιατί να μην ολοκληρώσουμε την πρώτη επαφή πηγαίνοντας την σπίτι με ενα αστραφτερό CLK αντί για ένα χιουνται γκετζ?
Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο,αλλά προσθέτει πόντους.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Και κάτι αλλο.Ας υποθέσουμε οτι γνωρίζουμε μια πανέμορφη-πανέξυπνη-μορφωμένη-πολυταλαντη κοπέλα σε ένα μαγαζι.Την εντυπωσιάζουμε με το πνεύμα μας,την οξυδέρκεια μας και τον αντρισμό μας.Αφού λοιπον νιώθουμε εναν κεραυνοβόλο έρωτα σε 2 ώρες γνωριμίας, γ**ιατί να μην ολοκληρώσουμε την πρώτη επαφή πηγαίνοντας την σπίτι με ενα αστραφτερό CLK αντί για ένα χιουνται γκετζ?
Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο,αλλά προσθέτει πόντους**.
Στο πέος;
-
Τι να σου πω,εγώ γκετζ έχω
-
Δεν ξέρω αν είνα θέμα αυτοκινήτο μόνο, αλλά πλέον υπαρχει μια μοδα στις ελληνίδες να το παίζουν ποοολύ δύσκολες αδερφάκι μου..
κάπου είχα ξαναπεί:
-Με κοιτάει? Θέλει να με πηδήψει.
-Δε με κοιτάει? Θέλει να με πηδήψει
-Περνάει μπροστά μου και κοιτάει το κινητό του? Θέλει να με πηδήψει
-Μου χαμογελάει? Ε τότε σίγουρα θέλει να με πηδήψει..κτλ κτλ κτλ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Μπορείς να χαμογελάσεις σε μια κοπέλα γιατί σου αρέσει ή οτιδήποτε άλλο και το λιγο΄τερο θα χαμογελάσει και θα φύγει. Ξέρετε γιατί;; Γιατί οι ντόπιοι αρσενικοί είναι κότες και δεν το κάνουν αυτό.. Αρα τις ελληνίδες εμείς τις εχουμε κακκομάθει..
Φεύγω έχω αργήσει με περιμένει το Σκανδιναβικό μωρό. (και θα πάω με το ποδήλατο
-
πηδήψει
Μάστορα,σιγα-σιγα τα ξεχνας τα Ελληνικά βλέπω.
-
Είναι και το Σουηδικό μωρό που περιμένει....
-
Εκτός από το Σουηδικό μωρό που τον περιμένει ο Ηλίας έχει και απόλυτο δίκιο για την Ελληνίδα ψωνισμένη γκόμενα και για τον βλάκα Έλληνα που την έχει κακομάθει και την έχει κάνει ψώνιο...Απόλυτο όμως
-
ειδικά όταν τις συγκρίνεις με τις αλλοδαπές
-
αληθεια για τα ΕVO οι γυναικες εμφανισιακα τι γνωμη εχουν ?πολυ ειμαι περιεργος να μαθω η αληθεια παντως ειναι πως οταν βολταρω μονος μου με ολο πιτσιρικαδες και μεσηλικες κοιτανε
-
Μόνος σου απάντησες
@lkar και οι αλλοδαπές γκόμενες είναι λίγο έως πάρα πολύ υπερκτιμημένες στην Ελλάδα...Δεν είναι όλες θεές -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μόνος σου απάντησες
@lkar και οι αλλοδαπές γκόμενες είναι λίγο έως πάρα πολύ υπερκτιμημένες στην Ελλάδα...Δεν είναι όλες θεέςδεν μιλάω για εμφάνιση
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Οπως και εγώ στραβώνω πχ οταν βλέπω κοπέλες να πάνε στο κλαμπ με το κορόλα 2ης γενιάς του μπαμπά.Παρε ταξί καλύτερα.
προσωπικά δεν ενοχλούμαι καθόλου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προσωπικά δεν ενοχλούμαι καθόλου.
Πισωκίνητες δεν ήταν αυτές?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Οπως και εγώ στραβώνω πχ οταν βλέπω κοπέλες να πάνε στο κλαμπ με το κορόλα 2ης γενιάς του μπαμπά.Παρε ταξί καλύτερα.Γιατί στραβώνεις?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εκτός από το Σουηδικό μωρό που τον περιμένει ο Ηλίας έχει και απόλυτο δίκιο για την Ελληνίδα ψωνισμένη γκόμενα και για τον βλάκα Έλληνα που την έχει κακομάθει και την έχει κάνει ψώνιο...Απόλυτο όμωςΟ βλάκας Έλληνας συμπεριφέρεται έτσι γιατί κι αυτόν με τη σειρά του τον έχουν κακομάθει η μαμά κι ο μπαμπάς και τον έχουν κάνει εκατό καντάρια μαλακοπίτουρα. Μιλώ για νεοέλληνες κυρίως από 40 και κάτω και ειδικά από 30-32 και κάτω. Παραδείγματα κακομαθημένων άπειρα: Στρατός (λούφα κ παραλλαγή), μέσο γενικά και ειδικά (δουλειά κλπ), χαρτζιλίκωμα μέχρι να βγούν οι πρώτες άσπρες τρίχες (και βλέπουμε) κλπ. Όταν είσαι τόσο κακομαθημένος και δεν έχεις σχεδόν ποτέ αγωνιστεί σαυτή τη ζωή αισθανόμενος μόνος στην προσπάθεια, δίχως πλάτες, πισινή κλπ, όταν όλα σου προσφέρονται στο πιάτο εν τέλει, δε θα χαλαστείς ούτε θα πολυσκεφτείς τι και πόσα θα προσφέρεις στη Χ χαζογκόμενα, αφού στην τελική άλλοι κατά βάση τα προσφέρουν. Η δε χαζογκόμενα (κατ άλλους καπάτσα) φυσικά και δεν είναι αφελής όταν βλέπει τους μαλακοπίτουρες συνέλληνες να αφήσει την ευκαιρία. Όχι αμάξια, όχι σπίτια, αλλά και εφεδρικό γαμιά θα ζητήσει για προίκα απ τον υποψήφιο συνοδό...Νομίζω παιδιά, είναι τραγικά απλά τα πράγματα...Ο νεοέλληνας έχασε την αγωνιστικότητα και τον καλώς νοούμενο τσαμπουκά του, αυτοευνουχίστηκε, οι γυναίκες συνεπικουρούμενες από media και λοιπούς γνωστούς-αγνώστους παίξανε το παιχνίδι τους, τα υπόλοιπα είναι γνωστή ιστορία. Πηγαίνετε και στις άλλες δυτικές χώρες να δείτε πως είναι η κατάσταση. Εν γένει καμιά σχέση με το χάλι μας. Κατά τα άλλα, εμείς θα ψάχνουμε ποιο ΙΧ είναι καλύτερος γκομενοκράχτης μπας και κυκλοφορήσουμε καμιά θηλυκή γάτα. Έλεος...
-
ρε τι να κανουμε σημερα ειναι δυσκολο να βρεις γκομενα αμα εισαι σε μια ηλικια 23 ας πουμε. και σας το λεω εγω που τον εχω ξεπερασει ρε παιδι μου το φοβο να παω να της μιλησω και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι γνωριζω γκομενες ,anyway και αυτες μονες τους ειναι και τη βρισκουν με της φιλες τους.
απο τοτε που χωρισα με τη πρωην εχω ξενερωσει πολυ με τη κατασταση.
ολοι οι φιλοι μου εχουνε γινει μουνοδουλοι για να κρατησουνε τη γκομενα που βρηκανε. και ολες οι γκομενες το παιζουν ε δυσκολες μεχρι αηδιας-και εμετου ..θελω να τις πλακωσω στις φαπες -
Ο χρήστης patro έγραψε:
..θελω να τις πλακωσω στις φαπεςαυτό να κάνεις και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους
-
οι γυναικες ειναι ειδος που προσαρμοζεται και αμα κοιτανε αμαξια ειναι επειδη καποιοι μαλακες (αντρες πολλοι απ'αυτους) τους εχουν δειξει οτι ειναι σημαντικα
η φαση ειναι ΖΝ..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και κάτι αλλο.Ας υποθέσουμε οτι γνωρίζουμε μια πανέμορφη-πανέξυπνη-μορφωμένη-πολυταλαντη κοπέλα σε ένα μαγαζι.Την εντυπωσιάζουμε με το πνεύμα μας,την οξυδέρκεια μας και τον αντρισμό μας.Αφού λοιπον νιώθουμε εναν κεραυνοβόλο έρωτα σε 2 ώρες γνωριμίας, γ**ιατί να μην ολοκληρώσουμε την πρώτη επαφή πηγαίνοντας την σπίτι με ενα αστραφτερό CLK αντί για ένα χιουνται γκετζ?
Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο,αλλά προσθέτει πόντους**.
Στο πέος;
Ο Καββαθάς το έχει περιγράψει-εξηγήσει το θέμα αυτό, εδώ και χρόνια..
-
Οι αλλοδαπές σίγουρα δεν είναι όλες όμορφες. Παντού υπάρχουν άσχημες/όμορφες/μέτριες..
Το θέμα είναι ότι στις όμορφες αλλοδαπές θα βρείς κανά 2 που θα είναι ψωνισμένες, τουλάχιστον εδώ στη Σκανδιναβία. Οι ντόπιες πατάνε στα πόδια τους, δεν έχουν ανάγκη κανένα (ένα από τα χαρακτηριστικά του συστήματος). Σε αντίθεση με μερικές άλλες (βλέπε Ρωσσίδες) οι οποίες, θεωρούν ότι σέρνουν καράβι. Προσωπικά τις θεωρώ χειρότερες από τις Ελληνίδες..
Για να μην παρεξηγούμαστε όμως, δεν είναι όλες οι Ελληνίδες έτσι. Και σίγουρα έχουμε πολύ όμορφες γυναίκες... Καλό το ξανθό, αλλά το μελαχρινό είναι που μας κάνει
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.