-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ δε φοράω ζωνη ποτέ έτσι και αλλιώς... Αλλά και πάλι αμα χαλάσει η ζωνη θα στουκάρεις? ΟΧΙ, αν χαλάσει όμως το ESP την έκατσες.. Μη συγκρίνεις τα βλίτα με τα απόβλητα....
ποιό είναι το απόβλητο, το ESP? Μάλλον έχεις άγνοια περι τίνος πρόκειται
Aν σου χαλάσει το ABS στουκάρεις? Μήπως να καταργηθούν και τα σερβόφρενα? Αν χαλάσουν μένεις χωρίς φρένα κ.ο.κ
Το esp ειναι πολύτιμο σύστημα, έχει σώσει ζωές και θα σώσει ακόμα περισσότερες, όπως και το abs. Ας είμαστε λίγο πιο ώριμοι στη συμπεριφορά μας.
ΥΓ. Δείτε αυτό το βιντεάκι απο 5th gear, ειναι ενδεικτικό:
Youtube VideoΥΓ2. Μήπως δεν μπαίνεις σε airbus και ταξιδεύεις με dakotes?
προσθέτω και αυτό...το vsa-esp είναι περισσότερο χρήσιμο από όσο νομίζουν κάποιοι...
link -
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Θα έχει ESP έστω σαν extra;Ναι. ΜΟΝΟ σαν εξτρά.
Παιδιά μια ερώτηση. Τι βενζίνη καίει? Δηλαδή πόσων οκτανίων? Και ρωτώ και για τους δυο κινητηρες. Ευχαριστώ
95άρα κανονικά και οι δύο.
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Θα έχει ESP έστω σαν extra;τι να το κάνει μωρέ το κωλάμαξο??? τι φοβάσαι;; μην φύγει από το δρόμο;; αυτό και να το σπρώξεις , δεν βγαίνει....
το λεγόμενο 'τρένο στις στροφες'
Ποιος έχει αμφιβολίες; Προσοχή μη διαψευστείτε
Η Toyota απλά ακολουθεί σημεία και τάσεις των καιρών.
Δηλαδή μεγαλύτερα ελαστικά, 9(!) αερόσακους (δεν συμφέρει τελικά να τρακάρεις, θα πρέπει να πληρώνεις και τα μαξιλάρια μετά!) και ένα σωρό άλλες άχρηστες βλακείες μόνο και μόνο για να είναι politically correct και να προσπαθεί να αποκτήσει τα περιβόητα 5 αστέρια σε crash tests (σαν τα βραβεία oscar έχουν γίνει και αυτά) ή να διεκδικήσει 'βραβεία' του στυλ car of the year κ.λπ. κ.λπ.
... και παρόλα αυτά, η νέα Κορόλλα έρχεται σε λογικότατο βάρος και με αξιοπρεπέστατες (ως πολύ καλές) επιδόσεις. Πού το κακό λοιπόν;
-
τι βάρος θα έχει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι βάρος θα έχει;Τι βάρος έχει ήδη να ρωτάς
Υπομονή μερικές μέρες
-
Xenon θα έχει σαν έξτρα; Ξέρω άτομα που δε θα αγόραζαν κάποιο αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή δεν έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης xenon.
-
Μια μικρή παράθεση για να απαντήσω σε κάποιους παραπάνω οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι πάει να πει διάλογος. Το φαινόμενο είναι εκτεταμένο σήμερα δυστυχώς και έχει να κάνει με το επίπεδο του καθενός. Και τα επίπεδα βρίσκονται σήμερα χαμηλα, πολύ χαμηλά...ριξτε μια ματια στα πανεπιστημια σημερα και γενικα στην παιδεια και μιλω απο οπτικη και επιστημονικη 'εμφανιση'....
Σε ένα διάλογο λοιπόν δε συζητάς για να συμφωνείς με τον άλλο ουτε φυσικά είναι σωστό και δημοκρατικό να χλεβάζεις τη γνώμη κάποιου επειδή απλά δε συμφωνείς με αυτή τη γνώμη. Το οτι δε μου αρέσει να φορώ ζώνη είναι δικαίωμα μου και εγώ θα την κάνω από αυτό το μάταιο κόσμο εάν συμβει το μοιραιο...Επίσης εγώ θα πληρώσω το πρόστημο εάν με σταματήσει ένας τροχονόμος. Τέλος διακαίωμα μου είναι να μη πιστεύω στη χρησιμότητα η να μη θέλω να οδηγώ αυτοκίνητο με esp γιατί το θεωρώ περιττό για μένα η το θεωρώ σαν τροχοπέδη στην οδηγική ευχαρίστηση που θέλω να μου παρέχει το αυτοκίνητο μου. Επίσης δικαίωμα μου είναι να τα γράφω αυτά σε ένα δημόσιο και δημοκρατικό φορουμ όπως αυτό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΕΔΩ ΌΥΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ. GE-GE?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τι βάρος θα έχει;
Τι βάρος έχει ήδη να ρωτάς
Υπομονή μερικές μέρες
κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με αυτό το αμάξι...
έχει φάει το κράξιμο της ζωής του αλλά ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από επιδόσεις και δοκιμέςρε λες;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρε λες;;;;;;;;;;
Παλι Ροζ θα το παρεις?
-
Τι σκέφτεται ο Βασίλης άραγε...
-
http://www.carmagazine.co.uk/first_driv ... 417&page=1
test drive από αναγνώστη του περιοδικού
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Μια μικρή παράθεση για να απαντήσω σε κάποιους παραπάνω οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι πάει να πει διάλογος. Το φαινόμενο είναι εκτεταμένο σήμερα δυστυχώς και έχει να κάνει με το επίπεδο του καθενός. Και τα επίπεδα βρίσκονται σήμερα χαμηλα, πολύ χαμηλά...ριξτε μια ματια στα πανεπιστημια σημερα και γενικα στην παιδεια και μιλω απο οπτικη και επιστημονικη 'εμφανιση'....Σε ένα διάλογο λοιπόν δε συζητάς για να συμφωνείς με τον άλλο ουτε φυσικά είναι σωστό και δημοκρατικό να χλεβάζεις τη γνώμη κάποιου επειδή απλά δε συμφωνείς με αυτή τη γνώμη. Το οτι δε μου αρέσει να φορώ ζώνη είναι δικαίωμα μου και εγώ θα την κάνω από αυτό το μάταιο κόσμο εάν συμβει το μοιραιο...Επίσης εγώ θα πληρώσω το πρόστημο εάν με σταματήσει ένας τροχονόμος. Τέλος διακαίωμα μου είναι να μη πιστεύω στη χρησιμότητα η να μη θέλω να οδηγώ αυτοκίνητο με esp γιατί το θεωρώ περιττό για μένα η το θεωρώ σαν τροχοπέδη στην οδηγική ευχαρίστηση που θέλω να μου παρέχει το αυτοκίνητο μου. Επίσης δικαίωμα μου είναι να τα γράφω αυτά σε ένα δημόσιο και δημοκρατικό φορουμ όπως αυτό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΕΔΩ ΌΥΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ. GE-GE?
Και εμάς δικαίωμά μας να κρίνουμε και να σχολιάζουμε την άποψή σου. Επίσης αν παρατήρησες και αν θυμάσαι τι λες δεν σχολιάστηκε το οτι εσύ προτιμάς το αυτοκίνητο χωρίς esp (γούστο σου), ή το ότι δε φοράς ζώνη (δικαίωμά σου και κακώς διώκεται απο το νόμο κατα τη γνώμη μου). Σχολιάστηκε η απαξίωση σου σε ένα σύστημα που έχει σώσει ζωές.
Άρα να διαβάζεις προσεκτικότερα και τα δικά σου γραπτά και όσων απαντούν σε αυτά, αλλιώς εκτίθεσαι στους συνομιλητές σου.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Μια μικρή παράθεση για να απαντήσω σε κάποιους παραπάνω οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι πάει να πει διάλογος. Το φαινόμενο είναι εκτεταμένο σήμερα δυστυχώς και έχει να κάνει με το επίπεδο του καθενός. Και τα επίπεδα βρίσκονται σήμερα χαμηλα, πολύ χαμηλά...ριξτε μια ματια στα πανεπιστημια σημερα και γενικα στην παιδεια και μιλω απο οπτικη και επιστημονικη 'εμφανιση'....Σε ένα διάλογο λοιπόν δε συζητάς για να συμφωνείς με τον άλλο ουτε φυσικά είναι σωστό και δημοκρατικό να χλεβάζεις τη γνώμη κάποιου επειδή απλά δε συμφωνείς με αυτή τη γνώμη. Το οτι δε μου αρέσει να φορώ ζώνη είναι δικαίωμα μου και εγώ θα την κάνω από αυτό το μάταιο κόσμο εάν συμβει το μοιραιο...Επίσης εγώ θα πληρώσω το πρόστημο εάν με σταματήσει ένας τροχονόμος. Τέλος διακαίωμα μου είναι να μη πιστεύω στη χρησιμότητα η να μη θέλω να οδηγώ αυτοκίνητο με esp γιατί το θεωρώ περιττό για μένα η το θεωρώ σαν τροχοπέδη στην οδηγική ευχαρίστηση που θέλω να μου παρέχει το αυτοκίνητο μου. Επίσης δικαίωμα μου είναι να τα γράφω αυτά σε ένα δημόσιο και δημοκρατικό φορουμ όπως αυτό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΕΔΩ ΌΥΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ. GE-GE?
[OFF-TOPIC]
Βαριέμαι να ξαναγράφω τα κατεβατά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς σχετικά με τα τονισμένα. Εν συντομία λοιπόν: ΔΕΝ είναι δικαίωμά σου το να μην φοράς ζώνη από τη στιγμή που εγώ μπορεί να μπω φυλακή αν πάθεις κάτι σε περίπτωση ατυχήματος και/ή να έχω τύψεις για την υπόλοιπη ζωή μου. Όσο και να προσέχει κάποιος, η στραβή μπορεί να γίνει (π.χ. να βγω αργά από STOP, αλλά λόγω περιορισμένης ορατότητας να μην μπορώ να σε δω που έρχεσαι).
[/OFF-TOPIC] -
Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να μην θέλει ESP στο αυτοκίνητό του (για να 'παίζει' π.χ. στην πίστα, να έχει μεγαλύτερο έλεγχο σε οριακές συνθήκες κ.λ.π.) και τους σέβομαι.
Αλλα το μένος κατά των διαφόρων αυτών συστημάτων δεν το καταλαβαίνω.
Απο τη στιγμή που αποδεδειγμένα έχουν σώσει ζωές (χιλιάδες απ' ότι λένε οι στατιστικές), τότε η αξία τους ειναι δεδομένη.
Το παράδειγμα με τον Λέμπ ηταν ατυχέστατο, ο τρόπος οδήγησης στο WRC (συνθήκες ελάχιστης πρόσφυσης, πλαγιολισθήσεις κ.λ.π.) ελάχιστη σχέση έχει με την οδήγηση πολιτικού αυτοκινήτου σε νορμάλ συνθήκες στους δρόμους.
Η λύση που θα ικανοποιούσε και τα 2 στρατόπεδα πάντως θα ήταν ολα τα μοντέλα να διαθέτουν πλήρως απενεργοποιήσιμο ESP.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ρε λες;;;;;;;;;;
Παλι Ροζ θα το παρεις?
για μερικούς που τους ενδιαφέρει το χρώμα ας είναι κ φουξ...
για τους εκλεκτούς αρκεί να είναι ιαπωνικό...
-
Ο Λέμπ άραγε με τα ηλεκτρονικά διαφορικά, το ηλεκτρονικό anti-lag, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο κλπ ειναι εναντίον τω ηλεκτρονικών?
-
για τους εκλεκτούς αρκεί να είναι ιαπωνικό...Εδώ είναι που έχασες από χέρι. Αγγλικό είναι
-
Εδώ είναι που έχασες από χέρι. Αγγλικό είναι
-
οχι το sedan
(που έφτασα...να λέω ότι προτιμώ τετράθυρο αμάξι )
-
οχι το sedan
(που έφτασα...να λέω ότι προτιμώ τετράθυρο αμάξι )
Aγγλικό είναι και το sedan, ΤMUK γράφει το manual του
-
εδώ γιατί λέει για Ιαπωνία;;
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=4846ορίστε κ μια φώτο απο το 3d
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007