-
Endiaferomai na agorasw ena mini cooper s k xerw oti prokeitai n borw na balw ws extra ena lsd.Axizei odws na perimenw??Tha bohthsei beltiwnodas th syberifora tou s dedomenou oti eidh exei 3-4 hlektronika systymata??
-
Endiaferomai na agorasw ena mini cooper s k xerw oti prokeitai n borw na balw ws extra ena lsd.Axizei odws na perimenw??Tha bohthsei beltiwnodas th syberifora tou s dedomenou oti eidh exei 3-4 hlektronika systymata??
-
-
Για μένα αξίζει
-
+1
-
Φιλος παντως που εβαλε Quaife ειναι αλλο αυτοκινητο!
-
Ειναι σαν να ρωτάς τον τυφλό ενα θέλει το φώς του....
φυσικά και θα βάλεις!
-
Eξαρτάται πάντως και για το τι θέλει το αυτοκίνητο, έτσι;
-
Καλά που είναι ΜΙΝΙ και όχι Elise, θα τον βγάζανε τρελό τον φίλο μας εδώ που ρωτάει
Ενα καλό τόρσεν μπλοκέ πιστεύω πως αξίζει και με το παραπάνω σε κάθε αυτοκίνητο που σκοπό έχει την γρήγορη οδήγηση και εκτός του έξτρα κόστους δεν έχει κάποιο μειονέκτημα.
-
Και αρκετά πιο δύσκολο στη γρήγορη οδήγηση. Όταν το πατήσεις στη στροφή και σπινιάρουν και οι δύο τροχοί έχει άφθονη υποστροφή. Επίσης στο φανάρι αν ξεκινήσεις με πολύ σπινιάρισμα φεύγει δεξιά-αριστερά. Είναι καλύτερο γι αυτόν που έχει χέρια.
-
Μιά συνήθεια είναι αυτο Λεωνίδα.Είναι επικίνδυνο άμα δεν το ξέρεις.Μέχρι και να βγείς απο τήν εσωτερική τής στροφής μπορει άν είσαι ανυποψίαστος.Να σε πάει μέσα
-
Αν σκοπευεις να του πιεις το αιμα στην πιστα, καλο θα σου κανει.
Αν απλως οδηγεις γρηγορα με ασφαλεια, ισως ειναι και πεταμενα λεφτα.
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο μπλοκε για να ειμαι καθετος,αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.Οσο για αυτο που περιγραφει ο leonp,φανταζομαι θα εχεις πετυχει καμια πραγματικη M σε φαναρι να κλωτσαει τα πισω ποδάρια αριστερα-δεξια πριν τελικά ξεκολλησει, πολυ ψαρωτικο αλλα φανταζομαι και πολυ αγχωτικο την πρωτη φορα που θα σου συμβει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είναι επικίνδυνο άμα δεν το ξέρεις.Να γεννήθηκες ξεροντας ήδη,δεν παίζει παντως
Αλλα καλα κανεις και αναφερεις οτι ειναι μεν εργαλείο αλλά πρεπει να μαθεις να το χρησιμοποιεις. -
Ούτε οδήγηση ήξερες όταν γεννήθηκες,και αναγκάστικες να τή μάθεις.
Αυτο λέω λοιπών.Οτι άν έχεις μπλοκέ,κάνε τον κόπο να το μελετήσεις λίγο πρίν ξεκινήσεις να το σκίζεις.Α,και υπ'όψιν ότι στό δρόμο που γλυστράει περισσότερο θα δουλέψει το μπλοκέ.Στήν πίστα λιγότερο λόγω πρόσφυσης
-
Κι εγώ είμαι σε αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να το βάλεις το LSD. Αλλά πες μας εσύ τι χρήση θες να κάνεις, για να σε βοηθήσουμε καλύτερα με τις απαντήσεις μας
-
Το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν θα θες να το πουλησεις, δεν θα το υπολογισεις στην αρχική τιμη αγορας.Οποτε καλο θα ηταν να εισαι βεβαιος οτι δεν θα πονέσει ασκοπα η τσέπη.
-
Gnk ayto p thelw n mathw einai an tha kanei t mini pio asfales dedomenou oti m'aresei h sport odhghsh k oti tha kanw k sxetika megala taxidia! prosthetw kt dhladh shmadiko stn tomea ths asfaleias?
-
Γράφετε στα ελληνικά παρακαλώ!
[mod]
-
βαλτο μπλοκε ουτως η αλλως και 2000Ε να κοστιζει θα πληρωνεις μηνιαια δοση +10Ε...αξιζει. παρε το τσιλι και χωστου και το μπλοκε και εισαι κυριος..
-
Ο χρήστης Timos έγραψε:
Gnk ayto p thelw n mathw einai an tha kanei t mini pio asfales dedomenou oti m'aresei h sport odhghsh k oti tha kanw k sxetika megala taxidia! prosthetw kt dhladh shmadiko stn tomea ths asfaleias?Timos το μπλοκέ από θέμα ασφάλειας δε νομίζω ότι έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που σου προσφέρουν τα ηλεκτρονικά(εξάλου προορίζεται για άλλο λόγο).Δεν επιρεάζει στην κανονική οδήγηση κ στα ταξίδια αλλά μεταμορφώνει προς το καλό το αμάξι στην σπορ οδήγηση(εξαρτάται βεβαία τι εννοείς με τον όρο σπορ οδήγηση).
Στο παλιό που έχω εγώ στην έκδοση chilli από το 2005 κ μετά ήταν στανταρ ενώ στην απλή έκδοση στοίχιζε το εξωπραγματικό ποσό των 170 ευρώ
Άρα θέμα τιμής δε νομίζω ότι τίθεται το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο καινούριο MINI από ότι ξέρω θα διατίθεται σαν έξτρα από την άνοιξη οπότε θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή που κατά τη γνώμη μου αξίζει μόνο αν έχεις σκοπό το κυνηγάς το αμάξι σε κλειστά κ γλυστερά κομάτια (με τα ηλεκτρονικά στο off φυσικά).
MINI COOPER S με LSD ή χωρίς??????