-
Ο πατέρας μου είναι κάποιας ηλικίας και το μπές-βγές στο αυτοκίνητο είχει αρχίσει να δυσκολεύει. Γι αυτό ψάχνουμε για κάποιο μικρό/μικρομεσαίο αυτοκινητο που όμως να είναι λίγο ψηλό.
Ο πατέρας μου έχει κολήσει με το Hyundai Matrix. Αν και είναι μιά χαρά αυτοκινητο, δέν θα αντέξω και τρίτο Hyundai
Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?
Προυποθέσεις:
- Απαραιτήτως αυτόματο
- Λίγο ψηλό για εύκολη πρόσβαση
- Άνετοι χώροι και για τους πίσω
- Τιμή μέχρι 18000-20000 ευρώ
Επιδόσεις δεν με νοιάζουν. Όλες οι μάρκες δεκτές
-
Ο πατέρας μου είναι κάποιας ηλικίας και το μπές-βγές στο αυτοκίνητο είχει αρχίσει να δυσκολεύει. Γι αυτό ψάχνουμε για κάποιο μικρό/μικρομεσαίο αυτοκινητο που όμως να είναι λίγο ψηλό.
Ο πατέρας μου έχει κολήσει με το Hyundai Matrix. Αν και είναι μιά χαρά αυτοκινητο, δέν θα αντέξω και τρίτο Hyundai
Προυποθέσεις:
- Απαραιτήτως αυτόματο
-
Προυποθέσεις:
- Απαραιτήτως αυτόματο
-
Golf Plus TSi εγω προτείνω
-
Golf Plus TSi εγω προτείνω
+1
-
Ενα δυνατο χαρτι που μου ερχεται....
Lancia Musa
Ομορφο, ψηλο, καλους χωρους, ποιοτητα, ψυχη , και απο οτι λενε το Duologic ειναι καλο κιβωτιο. Αν εχετε επιλογη κιολας... diesel.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Golf Plus TSi εγω προτείνω22Κ κάνει το αυτόματο
-
Lancia Musa - Fiat Idea
Opel Meriva -
Jazz αυτόματο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Jazz αυτόματο?+100
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Golf Plus TSi εγω προτείνωΓιατί να μην περιμένει το TFSI; Μεγάλος άνθρωπος είναι και του λέτε για τούρμπο και επιδόσεις; Ας τρέξει να πάρει το Μέιτριξ με 'αποκλείεται' σέρβις για πάντα να ξεμπερδεύει.
-
Mazda 3 !!! Πίσω είναι πολύ άνετα !! ένα τέτοιο έχω εγώ... Δες το...
-
Lancia Musa 1.3 JTD 90CV
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Jazz αυτόματο?
+100
+1000
Αλλά και το Matrix θα ήτο μια κάποια λύσις που θα έλεγε και ο μέγας αλεξανδρινός...
Αν είναι για Αθήνα, βουρ για το Honda. Για επαρχία και για την ...ηλικία του πατέρα σου είναι μια χαρά τουτού το Matrix. Αλλιώς ας κοιτάξει για κανένα Idea diesel, αλλά αυτά δεν έχουν κλασικό αυτόματο κιβώτιο, που σημαίνει πως δεν είναι τόσο ομαλό στις αλλαγές, αλλά είναι πολύ πιο οικονομικό... Η Musa είναι για πιο ειδικά γούστα, οπότε την αφήνουμε. Το Meriva είναι ΟΚ, αλλά ακριβότερο από τ' άλλα χωρίς λόγο... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Jazz αυτόματο?
+100
+1000
+10000
Jazz! Απίστευτο κιβώτιο... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Lancia Musa - Fiat Idea
Opel Meriva- Opel Zafira
-
Για 2 μήνες οδηγούσα Μάτριξ. Μ έκανε να αναθεωρήσω για την Χιουντάι, προς το καλύτερο πάντα. Με την προσφορά για τα σέρβις, ΟΚ!
Scenic, Nisan Note, Meriva...
Κάνε ένα μίνι συγκριτικό εδώ:
http://www.4troxoi.gr/technical_search.phpΠροσωπικά κλίνω προς το note επειδή είναι φρέσκο κι όμορφο!
-
Η πιο πλούσια έκδση του ΝΟΤΕ, ακριβώς στα χρήματα που θελεις
-
Jazz θα πάρει όπως όλοι στο φορουμ!!!!!
-
edit [Krus]
Μικρό MPV μέχρι το πολύ 20000 ευρώ?