-
Ούτε και αντιμετωπίζεις πρόβλημα με απώλεια πολλών χρημάτων κατά την μεταπώληση από την αρχική τους αξία τουλάχιστον για μοντέλα από 1995 και μετά.
-
.....moderator...
-
Με όλο το θάρρος , που μπορεί να 'πάρει' ένα ενεργό μέλος αυτού του
Forum , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
τέτοιου ύφους/επιπέδου ΟΥΤΕ ΚΟΣΜΟΥΝ με την ύπαρξή τους το Forum ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝ ΤΙΜΗ στους ίδιους τους συντάκτες τους .Ιδιαίτερη αναφορά κάνω στον συμforumίστα 'Zeitmesser', ή όπως
διαφορετικά κατά καιρούς αυτοαποκαλείται , θυμίζοντάς του πως
τα γραπτά μένουν και αποτελούν τον καθρέπτη του καθενός μας.Αυτά , χωρίς να έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμμία προσωπική σχέση με τα μέλη
του Forum στα οποία αναφέρεται το post.Σίγουρος , για το ότι θα πρυτανεύσουν η λογική , ο αυτοσεβασμός και η
αυτοκάθαρση ,Με εκτίμηση,
Αποστόλης. -
...moderator..!!!
-
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Μειονέκτημα τα 7500 χλμ από τον κατασκευαστή καθώς και η έλλειψη τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού κάποιων αντιπροσώπων όπως ***********************.Φιλικά
Tεχνογνωσία ??? Τι ειναι αυτό ? Ειδικά για **************
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΑΤ παιδιά ... Θελει ακόμα 4-5 χρόνια για να μαθει να φτιάχνει πραγματικά αυτοκινητα
Θα παρακαλούσαμε να σταματήσει η αναφορά συγκεκριμένων αντιπροσωπειών. Είτε με θετικά είτε με αρνητικά σχόλια.
Eαν επαναληφθή κάτι παρόμοιο θα αναγαστούμε να σβύσουμε ολόκληρη τη δημοσίευση.
Administrator -
prometheas χαίρομαι που συμφωνούμε.******************
-
..........moderator!!...
-
Kύριοι,είμαι πολύ καινούργιος σε αυτό το forum και ίσως δεν θα έπρεπε να συμβουλεύω.Το forum είναι δημόσιο βήμα,οπότε ΝΑΙ στις διαφωνίες,ΟΧΙ στις προσωπικές προσβολές!Κωνσταντίνε,δεν είναι ανάγκη να απαντάς σε όλα,διάβασε τον Αποστόλη που έγραψε με εξαιρετική ευγένεια και ευστοχία και θα καταλάβεις τι θέλω να σου πω!
Φιλικά Νίκος -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..........moderator!!... :evil:Ποιο είναι το πρόβλημα;
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
..........moderator!!...
Ποιο είναι το πρόβλημα;
Γνωρίζουν οι κύριοι!!!...........
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Μειονέκτημα τα 7500 χλμ από τον κατασκευαστή καθώς και η έλλειψη τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού κάποιων αντιπροσώπων όπως ***********************.
Φιλικά
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΑΤ παιδιά ... Θελει ακόμα 4-5 χρόνια για να μαθει να φτιάχνει πραγματικά αυτοκινητα
Θα παρακαλούσαμε να σταματήσει η αναφορά συγκεκριμένων αντιπροσωπειών. Είτε με θετικά είτε με αρνητικά σχόλια.
AdministratorΔηλαδη φιλε μου Προμηθεα ολοι εμεις που αγορασαμε SEAT συμφωνα με τα λεγομενα σου τη κατσαμε τη βαρκα!!! σωστα??? και γιατι να αγορασω SEAT σε 4-5 χρόνια ??? με ποιο αιτιολογικο δηλαδη??? εχεις καποια πληροφορια? πες μας γιατι θα το δωσω το ατιμο το LEON !!!!!! (και θα παρω το SEAT BOLERO σε 4-5 χρονακια )
-
Administrator[/quote]
Δεν καταλαβαινω γιατι να σταματησει η αναφορα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ αντιπροσωπους????
Εαν καποιος εχει παραπονα και ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δειχνουν οτι καποιος ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟς δεν του φερθηκε σωστα΄γιατι να μην το αναφερει???
Αν δεν μπουν εδω παραπονα και σχολια για ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ (τεκμηριωμενα βεβαια) που θα μπουν????
Εχουμε αναγκη κανεναν??
Καλυπτουμε κανεναν?? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Èá ðáñáêáëïýóáìå íá óôáìáôÞóåé ç áíáöïñÜ óõãêåêñéìÝíùí áíôéðñïóùðåéþí. Åßôå ìå èåôéêÜ åßôå ìå áñíçôéêÜ ó÷üëéá.
Eáí åðáíáëçöèÞ êÜôé ðáñüìïéï èá áíáãáóôïýìå íá óâýóïõìå ïëüêëçñç ôç äçìïóßåõóç.
Administrator[/b]
Äåí êáôáëáâáéíù ãéáôé íá óôáìáôçóåé ç áíáöïñá óå ÓÕÃÊÅÊÑÉÌÅÍÏÕÓ áíôéðñïóùðïõò????
Åáí êáðïéïò å÷åé ðáñáðïíá êáé ÓÔÏÉ×ÅÉÁ ðïõ äåé÷íïõí ïôé êáðïéïò ÁÍÔÉÐÑÏÓÙÐÏò äåí ôïõ öåñèçêå óùóôá´ãéáôé íá ìçí ôï áíáöåñåé???
Áí äåí ìðïõí åäù ðáñáðïíá êáé ó÷ïëéá ãéá ÁÍÔÉÐÑÏÓÙÐÏÕÓ (ôåêìçñéùìåíá âåâáéá) ðïõ èá ìðïõí????
Å÷ïõìå áíáãêç êáíåíáí??
Êáëõðôïõìå êáíåíáí??Ôï åßíáé óôçí ïõóßá äõóöÞìéóç ðñïò ìéá åôáéñßá êáé áõôü åßíáé ëßãï ôñáâçãìÝíï.
Êáëü èá Þôáí íá ìçí áíáöåñüìáóôå èÜâïíôáò Þ åðáéíüíôáò ôïí ïðïéïäÞðïôå, åßíáé óôçí ïõóßá óáí íá êÜíïõìå äéáöÞìéóç,Ýóôù êáé áñíçôéêÞ. Óôïí åêÜóôïôå áíôéðñüóùðï äßíïõìå áñêåôÜ ùóôå íá ìáò ÷áñáêôçñßóåé óôçí êáëýôåñç ,õóôåñüâïõëïõò ,ôçí óôéãìÞ ðïõ äåí ðáñïõóéÜæïíôáé ôåêìçñéùìÝíá ãåãïíüôá êáé ðñáãìáôéêÜ óôïé÷åßá ôùí óõããñáöÝùí áõôþí ôùí ó÷ïëßùí.
Äåí ôï ðáßæù îåñüëáò Þ äéêçãüñïò áëëÜ åêèÝôïõìå åðþíõìá êÜðïéïõò ôçí óôéãìÞ ðïõ åìåßò óôçí ïõóßá åßìáóôå áíþíõìïé .
Åíôåëþò ÖéëéêÜ . -
Tα παραπανω δεν αλλαζουν την ουσια αυτων που ειπα. Σαφως δεν πρεπει να κανουμε ανωνυμες καταγγελεις, αλλα εφοσον υπαρχουν στοιχεια και μπορουμε να δωσουμε τα προσωπικα μας, πιστευω οτι ΠΡΕΠΕΙ να το κανουμε.
Εδω ειναι ενα καλο μερος για ενημερωση και πληροφορηση ολων μας. Θα πρεπει λοιπον να το εκμεταλλευτουμε, χωρις βεβαια να θιγουμε ανθρωπους (χωρις στοιχεια).
Φιλικα.
-
Äåí åßíáé ëÜèïò Þ êáêü íá áíáöÝñåéò ôá ÷ì...Ëáìüãéá Þ ôïõò Åðáããåëììáôßåò áëëÜ ìðïñïýìå íá ôï êÜíïõìå êáé ðéï äéáêñéôéêÜ (pm ) ç íá ïñßóïõìå äéáöïñåôéêü ôñüðï þóôå íá áðïöýãïõìå êáé êÜðïéá ðéèáíÞ óôñáâÞ ãéá ôïõò ïéêïäåóðüôåò
-
Μειονέκτημα τα 7500 χλμ από τον κατασκευαστή καθώς και η έλλειψη τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού κάποιων αντιπροσώπων όπως ***********************.
Φιλικά
Eαν επαναληφθή κάτι παρόμοιο θα αναγκαστούμε να σβύσουμε ολόκληρη τη δημοσίευση.
AdministratorAυτο μου θυμίζει το αλησμόνητο 'Ο τύπος ειναι ελεύθερος να γράφει φτάνει .. να μη γράφει!!!'. Εαν ήθελα πραγματικά να θίξω τον Κο Μακρή να ειστε σίγουροι οτι εαν δημοσιοποιούσα αυτά που τράβηξα θα ήταν αρκετό για να γίνει χαμός. Και για ολα αυτά εχω αποδείξεις δεν μιλαω για να περνάει η ώρα (που μου ειναι αρκετά πολύτιμη). Απλώς ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε κατι που θεωρώ αρνητικό ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.
Δυστυχώς κύριοι ενας απο τους λόγους της κακοδαιμονίας μας σαν λαός είναι οτι στο πνεύμα και τη λογική του ωχαδερφισμού και της αναβλητικότητας έχουμε μάθει να συγχωρούμε εύκολα. ΟΧΙ λοιπόν εγώ δεν το κάνω. Οταν εχω πρόβλημα με τον κύριο Α ή Β ή Γ θα τον βγάζω στη σέντρα. Εξάλλου εαν θυμάμαι καλά προσφατα υπηρχε ολοκληρο topic οπου καλουμασταν να γράψουμε εμπειρίες - θετικές ή αρνητικές από διαφορες αντιπροσωπείες και συνεργεία. Αυτό γιατι δεν σβήστηκε ?? Μονο το δικό μου post ήταν προσβλητικό ???
Λυπάμαι πραγματικά
-
[ÌÁÊÑÉÁ ÁÐÏ ÔÇ ÓÅÁÔ ðáéäéÜ ... Èåëåé áêüìá 4-5 ÷ñüíéá ãéá íá ìáèåé íá öôéÜ÷íåé ðñáãìáôéêÜ áõôïêéíçôáEßíáé ëßãï ôñáâçãìÝíï ,ôï óõãêåêñéìÝíï ,äåí íïìßæåéò
Ï×É ëïéðüí åãþ äåí ôï êÜíù. Ïôáí å÷ù ðñüâëçìá ìå ôïí êýñéï Á Þ Â Þ Ã èá ôïí âãÜæù óôç óÝíôñá. ÅîÜëëïõ åáí èõìÜìáé êáëÜ ðñïóöáôá õðçñ÷å ïëïêëçñï topic ïðïõ êáëïõìáóôáí íá ãñÜøïõìå åìðåéñßåò - èåôéêÝò Þ áñíçôéêÝò áðü äéáöïñåò áíôéðñïóùðåßåò êáé óõíåñãåßá. Áõôü ãéáôé äåí óâÞóôçêå ?? Ìïíï ôï äéêü ìïõ post Þôáí ðñïóâëçôéêü ???
ËõðÜìáé ðñáãìáôéêÜÊáé Ýãù Ý÷ù Seat êáé Ý÷ù áêïýóåé áðßóôåõôá êáé üôáí êÜðïéïò üðùò Ýêáíåò êáé åóý áíáöÝñåôáé óå ìå åíäéáöÝñåé ÐÁÑÁ ÐÏËÕ.ÁëëÜ êÜíïíôÜò ôï áíþíõìá (åßìáóôå óôï forum ìå øåõäþíõìï ) áðëÜ äßíåé ôï äéêáßùìá óôïí ïðïéïäÞðïôå íá ðéóôåõåß ïôé èÝëåé êáé ü÷é áõôü ðïõ èÝëåéò ðñáãìáôéêÜ íá åéðùèåß.
Áõôï åßíáé ãéá ìÝíá ôïõëÜ÷éóôïí ôï óÞìåéï ðïõ ßóùò ðñïêÜëåóå ôï ðñüâëçìá
Ôþñá ãéá ôïí Administrator ìÜëëïí ï ßäéïò ìðïñåß íá óïõ ôï åîçãÞóåé. -
Εξάλλου εαν θυμάμαι καλά προσφατα υπηρχε ολοκληρο topic οπου καλουμασταν να γράψουμε εμπειρίες - θετικές ή αρνητικές από διαφορες αντιπροσωπείες και συνεργεία. Αυτό γιατι δεν σβήστηκε ?? Μονο το δικό μου post ήταν προσβλητικό ???Εγώ είχα ανοίξει το θέμα εκείνο, είχα όμως τονίσει ότι οι καταγγελίες πρέπει να είναι επώνυμες. Δεν είναι σωστό κάποιος όντας 'ασφαλής' πίσω από ένα username να λέει δημόσια ατάκες του τύπου 'Μην πάτε στον Χ, είναι απατεώνας' χωρίς καν να εξιστορήσει τι του έκανει ο 'απατεώνας'. Όταν καταγγέλουμε κάποιον πρέπει να το τεκμηριώνουμε αλλά και να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνέπειες. Η γνώση αυτή και μόνο θα μας αποτρέψει από υπερβολές και ανακρίβειες.
-
Νομίζω είναι προφανές ότι επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα λόγια του καθενός από εμάς, όλοι μπορούμε να διατηρούμε τις επιφυλλάξεις μας. Από εκεί και πέρα, το να ανταλλάζουμε εμπειρίες είναι εξ ορισμού ο πρωταρχικός σκοπός ύπαρξης ενός forum.
Αν είναι να απαγορευτεί ο σχολιασμός συνεργείων και αντιπροσωπειών, τότε να απαγορευτεί και ο σχολισμός αυτοκινήτων και τεχνολογιών επίσης, αφού πίσω τους κρύβονται εταιρείες και μάλιστα πολύ μεγαλύτερες από οποιαδήποτε ελληνική. Απλά φαίνεται ότι μερικοί δείχνουν μία ψευτοευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα, όταν όμως γράφουν ότι, για παράδειγμα, τα κορεατικά αυτοκίνητα είναι για τα μπάζα δεν φαίνεται να ενοχλείται κανένας.
Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να εκφραζόμαστε κόσμια, αφού όντως μπορούν να υπάρξουν νομικές συνέπειες (όχι πάντως για τους administrators, αλλά για αυτόν που έγραψε το μήνυμα). Αν δεν το έχουν ήδη πράξει, ας προσθέσουν οι υπεύθυνοι του forum 'οι απόψεις που αναγράφονται στις ομάδες συζητήσεων δεν αντικατοπτρίζουν την πολιτική της εταιρείας' ή ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη τέλος πάντων. Αν ήταν κάθε άποψη που εκφράζεται να αντανακλά κατ'ευθείαν στην εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα συζήτησης, δεν θα υπήρχαν στήλες αλληλογραφίες στα περιοδικά, αλλά και κανένα forum στο Internet
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εξάλλου εαν θυμάμαι καλά προσφατα υπηρχε ολοκληρο topic οπου καλουμασταν να γράψουμε εμπειρίες - θετικές ή αρνητικές από διαφορες αντιπροσωπείες και συνεργεία. Αυτό γιατι δεν σβήστηκε ?? Μονο το δικό μου post ήταν προσβλητικό ???
Εγώ είχα ανοίξει το θέμα εκείνο, είχα όμως τονίσει ότι οι καταγγελίες πρέπει να είναι επώνυμες. Δεν είναι σωστό κάποιος όντας 'ασφαλής' πίσω από ένα username να λέει δημόσια ατάκες του τύπου 'Μην πάτε στον Χ, είναι απατεώνας' χωρίς καν να εξιστορήσει τι του έκανει ο 'απατεώνας'. Όταν καταγγέλουμε κάποιον πρέπει να το τεκμηριώνουμε αλλά και να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνέπειες. Η γνώση αυτή και μόνο θα μας αποτρέψει από υπερβολές και ανακρίβειες.
Τώρα ειμαι πλέον επώνυμος.. Εαν θελετε μπορώ να στείλω και φωτοτυπία της αστυνομικής μου ταυτότητας. Και βέβαια αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτών που είπα.
Για το φίλο που λεει οτι ειμαι υπερβολικός για την γνώμη μου για τη SEAT μπορώ να του στείλω την απαντηση που έλαβα απο το τμήμα εξυπηρέτησης της εν λόγω εταιρείας στην Ισπανία οπου αναγκάστηκα να απευθυνθώ αφού το σοβαρότατο προβλημα που αντιμετώπιζα με το νεο Ibiza που άγόρασα δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί εδώ παρόλες τις προσπάθειες των μηχανικών (?). Χρειάστηκε να επικαλεστώ νομικές συνέπειες για να αρχίσουν να ασχολούνται σοβαρά με το πρόβλημα, το οποιο μου κόστισε 3 μήνες χωρίς αυτοκίνητο (μου δώσαν ενα ερείπιο για να κινούμαι - after sales support κατά τα άλλα) πολύ χρόνο και αρκετή φθορά στην ψυχική μου υγεία
Για μένα η υπόθεση SEAT έχει τελειώσει ακόμα και εαν βγάλουν το υπεραυτοκινητο με τα σούπερ χαρακτηριστικά στην σούπερ τιμή δεν πρόκειται ποτέ μου να αγοράσω ξανά δικό τους προϊον. Οι κύριοι αυτοί πρέπει να καταλάβουν οτι απο τα χρήματα μας ζούν και θα πρέπει να μας φέρονται αναλογα
ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ SEAT