-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:avatar:
για οποιον ενδιαφερεται τα ρουτερ εχουν καμια φορα δυσκολιες με το σημα...
χμμμ...
Είναι δύσκολη η τοποθεσία του pc, elteo. Αν είσαι σε φυσιολογικές αποστάσεις και χωρίς 30 τοίχους να παρεμβάλλονται, το σήμα είναι ατάραχο και πειθήνιο!
Αν έχεις laptop δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να μην πάρεις ασύρματο. Θα λιθοβοληθείς δημοσίως στην πλατεία του χωριού.
By the way, έχω full σήμα στα 54ΜΒ τώρα!
Καμιά ιδέα για το ερώτημα του adis4gr με την taskbar;
-
funkyreverend
είμαι σε 2όροφο...και παίζω και στους 2 ορόφους. Οπότε λογικά πάμε για ασύρματο ρούτερ. Θα πάρω και καινούριο λαπτοπ για αυτό θα το συνδιάσω σίγουρα. Ε ρε έξοδα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
funkyreverendείμαι σε 2όροφο...και παίζω και στους 2 ορόφους. Οπότε λογικά πάμε για ασύρματο ρούτερ. Θα πάρω και καινούριο λαπτοπ για αυτό θα το συνδιάσω σίγουρα. Ε ρε έξοδα...
εδω ρε πας να βαλεις εμενα σε εξοδα, να μην εχεις και δικα σου?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
funkyreverend
είμαι σε 2όροφο...και παίζω και στους 2 ορόφους. Οπότε λογικά πάμε για ασύρματο ρούτερ. Θα πάρω και καινούριο λαπτοπ για αυτό θα το συνδιάσω σίγουρα. Ε ρε έξοδα...
εδω ρε πας να βαλεις εμενα σε εξοδα, να μην εχεις και δικα σου?
-
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μέχρι 400?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μέχρι 400?Canon A700 και μένουν και ρέστα.-
-
η Logitech DFP τιμονιέρα είναι συμβατή με pc...?
γιατί στο πλαίσιο δεν το γράφουν στα specs...
-
Ναι, απ'ό,τι θυμάμαι.
Βαρέθηκες να περιμένεις για την G25/κάνεις περικοπές λόγω νέου laptop?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ναι, απ'ό,τι θυμάμαι.Βαρέθηκες να περιμένεις για την G25/κάνεις περικοπές λόγω νέου laptop?
Μπααα απλά είπα να ξεκινήσω από μία απλή και φτηνή. Η DFP είναι value4money. Βλέποντας και κάνοντας...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Canon A700 και μένουν και ρέστα.-
Σπυρο η επομενη απο τη δικια μας ποσο παει;; (S3 is)
-
Δεδομενα:
2 σκληροι δισκοι. Στον 1ο ειχα (+εχω) τα win xp sp2.
Αργοτερα εβαλα τον 2ο, οπου εγκατεστησα linux, το οποιο κατα την εγκατασταση εκανε partition και στο ενα μερος περασε το λ. και το αλλο εμεινε κενο. Οταν ξεκινα ο ΗΥ μου βγαζει το μενου απο το λιν. για να επιλεξω λειτουργικο.
Ερωτηση:
Θελω να βγαλω το λινουξ, αλλα πως? Αν κανω φορματ στον 2ο σκληρο, θα βλεπει το boot των win ή θα την κατσουμε τη βαρκα?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν έχεις laptop δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να μην πάρεις ασύρματο. Θα λιθοβοληθείς δημοσίως στην πλατεία του χωριού.
Η ακτινοβολία ίσως;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Canon A700 και μένουν και ρέστα.-
Σπυρο η επομενη απο τη δικια μας ποσο παει;; (S3 is)
-
Με επιφύλαξη, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για τις δύο μηχανές που συζητάτε, να επισημάνω ότι η μεγαλύτερη οθόνη δίνει πολύ καλύτερη αίσθηση του τι έχεις τραβήξει. Οι δικές μου συγκρίσεις έγιναν ανάμεσα σε μια Canon Powershot S70 που είχα πέρσι (1,8 in) και μια S80 που χρησιμοποιώ τώρα (2.5 in). Κατά τα άλλα, συμφωνώ και εγώ ότι το +1 mp δεν πρόκειται να κάνει καμία απολύτως διαφορά. Ίσως όμως η Canon να έχει βελτιώσει και άλλα πράγματα στο πιο καινούργιο μοντέλο, όπως το Buffer, γρηγορότερο USB και πιο εύχρηστο μενού.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η ακτινοβολία ίσως;
ειμαι στο τσαφ να σε βρισω....
Εεεε ρε πουστη μου.... ολοι οι ευαισθητουληδες εδω μαζευτηκαν. Πως κανεις ετσι? 100mah αντε 200mah εξοδου.... ελεος....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η ακτινοβολία ίσως;
Ποια ακτινοβολία ρε; Θέλεις να αρχίσω να σε χτυπάω με την ουρά μου; Ορίστε μας, όλοι οι ευαίσθητοι εδώ είναι! Καλά τα λέει ο corsair!
Επειδή δηλαδή ώρες-ώρες περπατάω στο δρόμο και ακούω τις σκέψεις των περαστικών, θα τα ρίξουμε όλα στην ακτινοβολία; Ή μήπως επειδή πλέον δεν βλέπω πρόσωπα, αλλά θερμικά πεδία είναι πρόβλημα;
-
-
Site το οποίο να δείχνει εικόνες LIVE από πόλεις του κόσμου έχετε να προτείνετε...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Site το οποίο να δείχνει εικόνες LIVE από πόλεις του κόσμου έχετε να προτείνετε...?Με καθαρα πολεις του κοσμου δεν εχω, αλλα εχω κατι αλλα με κοπελιτσες Live απο διαφορες πολεις του κοσμου
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Site το οποίο να δείχνει εικόνες LIVE από πόλεις του κόσμου έχετε να προτείνετε...?
Με καθαρα πολεις του κοσμου δεν εχω, αλλα εχω κατι αλλα με κοπελιτσες Live απο διαφορες πολεις του κοσμου
Ε, και πού ν' το;;;
Ρε σεις, δεν έχουμε πει ότι μόνο τα λόγια δεν μετράνε;
Πάω δίπλα, στις καλλονές και περιμένω να σε δω εκεί, ε; Άντε!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]