Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Απο την στιγμη που ηταν πισω σου και δεν αλλαξες λωριδα, αλλα παρεμεινες στην ιδια λωριδα και φρεναρες, ειναι υποχρεωμενος να κανει θετικη δηλωση και η ασφαλιστικη του να σε αποζημιωσει.
Καμια ασφαλιστικη εταιρεια δεν θα τραβηξει το θεμα μεχρι τα δικαστηρια, καθως θα χασει την υποθεση και θα σου δωσει το δικαιωμα να ζιτησεις διαφυγοντα κερδη, ηθικη αποζημιωση και αλλα.
Οποτε κοιτα να πιεσεις την εταιρεια σου να τους μαμησουν στα τηλεφωνα!
H ασφαλιστική (και κυριώς αυτές που είναι της κακίας ώρας) δεν σε πληρώνει (και με το νόμο νομίζω) και δεν είναι υποχρεωμένη να σε πληρώσει αν δεν κάνει δήλωση ο πελάτης της ότι φταίει ή ότι ζητάει να σε πληρώσουν.Θα γίνει δικαστήριο για να αποδεχθεί ότι φταίει ο πελάτης της,θα σε πληρώσει και θα κυνηγήσει τον πελάτη της μετά...
τρέχα γύρευε δηλαδή...Αυτές δεν έχουν να χάσουν τίποτα.Τους δικηγόρους τους γι'αυτές τις δουλειές τους έχουν και τους πληρώνουν.
Η ασφαλιστική του είναι η Αγροτική. Αρα δεν είναι και της πλάκας! Το θέμα είναι αν η ασφαλιστική είναι σίγουρη πως στο δικαστήριο θα χάσει, δεν μπορεί να του πει 'φιλαράκι κάνε τη ρημάδα την δήλωση, γιατί εμείς θα χάσουμε, κι αν χάσουμε θα σε τρέχουμε για τα δικαστικά έξοδα;' . Εγώ γι' αυτό απορώ....
Κι επίσης ξαναλέω, πόσο πιθανό είναι να κυνηγήσει η δική μου ασφαλιστική μια ζημιά 200-250