-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα πάλι μου μυρίζει παστίτσιο...
με συνοδεία κρύου τσαγίου...?
Κουβάδες...
-
Τέιον και αφεψήματα...από τα άγρια βουνά των Λιμανακίων
-
ευχαριστω πολυ το γελαδι που χθες το βραδυ στο τερμα της συγγρου, πανω στην γεφυρα προς γλυφαδα, και ενω εψαχνε για βοσκη με 40 χλμ/ω ξαφνικα, χωρις φλας και χωρις κανενα προφανη λογο εκανε βουτια στην αριστερη και επιβεβαιωσε οτι τα φρενα και η αναρτηση μου δουλευουν μια χαρα. μπραβο!
και το καλυτερο: οταν περνοντας τον απο δεξια του κορναρα, μου αναβε και τα φωτα μετα.πολλα συγχαρητηρια και στον 'easy rider' που βγαινοντας απο το υψος της παντειου στην συγγρου διεσχισε με τερμα γκαζι (και χωρις να ελεγξει απο τα ανυπαρκτα καθρεφτακια του) ολες τις λωριδες της συγγρου και εφτασε στην αριστερη λιγα μετρα απο τον προφυλακτηρα μου. ευγε!
και στις δυο περιπτωσεις βεβαια εμενα θα διεσυραν στην τηλεοραση αν γινοταν τσαφ, μιας και εχει αεροτομη το αμαξι και ειναι χαμηλωμενο
-
Koyk
τι εχει το 'κοτα'? Βαλε τουλαχιστον 'κινεζος', 'παπια', κατι ρε παιδι μου για να καταλαβουμε τι λεμε.
Παμε στο τοπικ μας. ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΖΩΑ, που ειχε γινει ατυχημα στον Κηφισο πανω στην μεγαλη γεφυρα που ερχεται απο το ΣΕΦ στο ρευμα προς Λαμια και ειχε πηξει το ρευμα προς Πειραια απο ολους τους παπαρες που σταματουσαν να δουν τι εχει γινει στο απεναντι ρευμα, ποσο θα σας αρεσε να παθετε ατυχημα, να ειστε κατω στην ασφαλτο και να περναει ο καθε μαλακας να σας κοιταει σαν γιδι?
-
Αυτό Κώστα είναι τραγικό, η μόνη περίπτωση που είναι οκ είναι για τους πρώτους που βλέπουν το τρακάρισμα, για να σταματήσουν να βοηθήσουν ή ακόμη και μετά απο ώρα για τους Γιατρούς, μήπως χρειαστεί να βοηθήσουν!
Όλοι οι άλλοι Ελληναράδες, απλά έχουν κάτι απο Τατιάνα μέσα τους!
-
Μάλλον εγώ ήμουν το ζώο σήμερα αν και άλλος έκανε τη λαλακία...
Γυρνώντας σπίτι μου στην Πάτρα πριν από λίγο και ενώ κινούμουν επί της προέκτασης της Κορίνθου-Πατρών στο ύψος της VW έγινε το εξής σκηνικό:
Καθώς πέρναγα δύο αυτοκίνητα με διαφορά ταχύτητας της τάξης των 20-30 χλμ/ώρα (90 εγώ, 60-70 αυτοί), ο μπροστινός άλλαξε απότομα και χωρίς λόγο λωρίδα και μπήκε μπροστά μου (μια BMW 520 γενιάς του 90+). Φρέναρα απότομα και το κακό αποφεύχθη, η αλήθεια όμως είναι ότι έχοντας φτάσει σε απόσταση 40-50 πόντων το πολύ πριν ξανανοίξει η απόσταση έφαγα μια Χ φρίκη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον πλεύρισα και μέσα στον εκνευρισμό μου του έριξα μια μούτζα και σηκώθηκα και έφυγα. Ο λόγος που μετανοιώνω για την κίνησή μου αυτή είναι το ότι κατάλαβα ετεροχρονισμένα ότι ο άνθρωπος προσπαθούσε να μου ζητήσει συγγνώμη με διάφορες χειρονομίες την ώρα που εγώ το μούτζωνα.
Κατέληξα λοιπόν να είμαι εγώ το ζώο της υπόθεσης μιας και γενικά έχω την αρχή ότι όταν κάποιος μου κάνει κάποια βλακεία, αλλά μου ζητήσει συγγνώμη μετά, είναι σα να μην έγινε ποτέ. Αντίθετα, όταν κάποιος μου κάνει μια βλακεία και μετά ζητάει και τα ρέστα, ε τότε ποιός με είδε και δε με φοβήθηκε...
Προσωπικά έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη στο δρόμο και δεν ντρέπομαι γι' αυτό... -
και εγω ετσι κανω.μου εχει τυχει να μου κανουν στραβη και με το που παω να το κραξω οσο δεν παει αν δω χειρονομια ξερεις συγνωμη δνε το θελα και τετοια αν δεν ειναι πολυ χοντρο το σκηνικο σκαω χαμογελακι οκ δεν τρεχει τπτ κλπ
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Που να το βαζει στο δρομο, να πατανε και τα λαστιχακια του τη σκληρη ασφαλτο...
Στο δρόμο που κοιτάει το Forester είναι φορές που ούτε ποδήλατο χωράει να περάσει...(νομίζω πως φαίνεται και στη συγκεκριμένη φωτογραφία!)
Η Δημητριάδος είναι αυτή; Να είναι καλά τα παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια. Ένα νούμερο που τοποθετεί το Range Rover ολόκληρο επάνω και εγκάρσια στο πεζοδρόμιο το έχεις δει;
-
Γιατι δεν παιρνεις ΚΑΘΕ φορα τηλ. τους μπατσους? (σχεδον) Τσαμπα ειναι.
-
Ζώο τρελό ο λακαμάς με το μηχανάκι που μου έπεσε πάνω σήμερα στην Ποσειδώνος. Δεν φτάνει που έπεσε πίσω μου και αριστερά βουλιάζοντας φανάρι φτερό, δεν παραδέχεται και το φταίξιμο γιατί λέει τον....έκλεισα!
Δεν ξέρεις ρε ζώο που οδηγείς και μηχανή πως απαγορεύεται να κινείσαι ανάμεσα στις λωρίδες (το ισχυρίστηκε κιόλας πως έτσι κινιόταν...); Δεν ξέρεις ρε λακαμά πως όταν χτυπάς τον άλλο από πίσω, αυτό γίνεται γιατί δεν κρατάς αποστάσεις ασφαλείας;
Υπόψιν, πηγαίναμε με ελάχιστα χιλιόμετρα γιατί το συμβάν έγινε λίγο μετά το φανάρι, από το οποίο ξεκινούσαμε! Αυτός δεν έπαθε τίποτε, ούτε γρατζουνιά, ούτε το μηχανάκι (ένα γελοίο που έμοιαζε με dirt-track...).
Κοίτα τώρα τρεχάλα για 200 -
[quote='HighFidelity']Ζώο τρελό ο λακαμάς με το μηχανάκι που μου έπεσε πάνω σήμερα στην Ποσειδώνος. Δεν φτάνει που έπεσε πίσω μου και αριστερά βουλιάζοντας φανάρι φτερό, δεν παραδέχεται και το φταίξιμο γιατί λέει τον....έκλεισα!
**Δεν ξέρεις ρε ζώο που οδηγείς και μηχανή πως απαγορεύεται να κινείσαι ανάμεσα στις λωρίδες (το ισχυρίστηκε κιόλας πως έτσι κινιόταν...); **Δεν ξέρεις ρε λακαμά πως όταν χτυπάς τον άλλο από πίσω, αυτό γίνεται γιατί δεν κρατάς αποστάσεις ασφαλείας;
Υπόψιν, πηγαίναμε με ελάχιστα χιλιόμετρα γιατί το συμβάν έγινε λίγο μετά το φανάρι, από το οποίο ξεκινούσαμε! Αυτός δεν έπαθε τίποτε, ούτε γρατζουνιά, ούτε το μηχανάκι (ένα γελοίο που έμοιαζε με dirt-track...).
Κοίτα τώρα τρεχάλα για 200 -
Μα δεν τον προσπέρασα ή κάτι τέτοιο! Ήμουν μπροστά του και επειδή φρέναρε το λεωφορείο, φρέναρα, αυτός δεν είδε δεν κατάλαβε και ΜΠΑΜ! Εχει σπάσει το πίσω φανάρι μου και το πίσω φτερό δίπλα στο φανάρι έχει μπει μέσα! Εντελώς πίσω δηλαδή! Ο τυπος έπεσε απλά πάνω μου! Και λέει ότι τον έκλεισα!
Και όχι, δεν είχε κίνηση εκείνη τη στιγμή, ξεκινούσαμε από το φανάρι και ήμαστε σχετικά μπροστά και όχι δεν επιτρέπεται στις μηχανές να κινούνται δίπλα ή παράλληλα από τα αυτοκίνητα, είναι μάλιστα και αίτημα αυτό της ΜΟΤΟΕ, να επιτραπεί δηλαδή αυτό...
Προς το παρόν απαγορεύεται, οπότε ακόμη κι έτσι όπως τα λέει να έγιναν (που ΔΕΝ έγιναν...) έχει άδικο...
Με έχει χτυπήσει από πίσω, πηγαίναμε και οι δυο με ελάχιστα χιλιόμετρα, με χτύπησε , έπεσε κατω δεν έχει γρατζουνιά ο ίδιος, το μηχανάκι δεν έπαθε τίποτε και λεει πως τον...έκλεισα...
Πήρα την ασφαλιστική του τώρα και μου είπαν πως αν δεν κάνει δήλωση σ' αυτούς δεν θα αποζημιωθώ, οπότε θα πρέπει να κινηθεί δικαστικά η ασφαλιστική μου...Αρα αν πληρωθώ θα πληρωθώ μετά από 3-4 χρόνια στην καλύτερη! Ζήσε μαύρε μου...
Καλημέρα σας και μακριά από τους λακαμάδες των δρόμων! Είναι και 47 χρονών άνθρωπος πανάθεμά τον...
Μάλλον αν πάει μακριά η βαλίτσα με βλέπω να του πυρπολώ το μηχανάκι για μια κάποια ικανοποίηση...Μιας και μετακομίζω σε λίγο καιρό δύσκολα θα με βρει να κάνει το ίδιο! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μα δεν τον προσπέρασα ή κάτι τέτοιο! Ήμουν μπροστά του και επειδή φρέναρε το λεωφορείο, φρέναρα, αυτός δεν είδε δεν κατάλαβε και ΜΠΑΜ! Εχει σπάσει το πίσω φανάρι μου και το πίσω φτερό δίπλα στο φανάρι έχει μπει μέσα! Εντελώς πίσω δηλαδή! Ο τυπος έπεσε απλά πάνω μου! Και λέει ότι τον έκλεισα!
Και όχι, δεν είχε κίνηση εκείνη τη στιγμή, ξεκινούσαμε από το φανάρι και ήμαστε σχετικά μπροστά και όχι δεν επιτρέπεται στις μηχανές να κινούνται δίπλα ή παράλληλα από τα αυτοκίνητα, είναι μάλιστα και αίτημα αυτό της ΜΟΤΟΕ, να επιτραπεί δηλαδή αυτό...
Προς το παρόν απαγορεύεται, οπότε ακόμη κι έτσι όπως τα λέει να έγιναν (που ΔΕΝ έγιναν...) έχει άδικο...
Με έχει χτυπήσει από πίσω, πηγαίναμε και οι δυο με ελάχιστα χιλιόμετρα, με χτύπησε , έπεσε κατω δεν έχει γρατζουνιά ο ίδιος, το μηχανάκι δεν έπαθε τίποτε και λεει πως τον...έκλεισα...
Πήρα την ασφαλιστική του τώρα και μου είπαν πως αν δεν κάνει δήλωση σ' αυτούς δεν θα αποζημιωθώ, οπότε θα πρέπει να κινηθεί δικαστικά η ασφαλιστική μου...Αρα αν πληρωθώ θα πληρωθώ μετά από 3-4 χρόνια στην καλύτερη! Ζήσε μαύρε μου...
Καλημέρα σας και μακριά από τους λακαμάδες των δρόμων! Είναι και 47 χρονών άνθρωπος πανάθεμά τον...
Μάλλον αν πάει μακριά η βαλίτσα με βλέπω να του πυρπολώ το μηχανάκι για μια κάποια ικανοποίηση...Μιας και μετακομίζω σε λίγο καιρό δύσκολα θα με βρει να κάνει το ίδιο!Κατ αρχας.
Περαστικα.
Στο θεμα μας τωρα.
Απο την στιγμη που ηταν πισω σου και δεν αλλαξες λωριδα, αλλα παρεμεινες στην ιδια λωριδα και φρεναρες, ειναι υποχρεωμενος να κανει θετικη δηλωση και η ασφαλιστικη του να σε αποζημιωσει.Καμια ασφαλιστικη εταιρεια δεν θα τραβηξει το θεμα μεχρι τα δικαστηρια, καθως θα χασει την υποθεση και θα σου δωσει το δικαιωμα να ζιτησεις διαφυγοντα κερδη, ηθικη αποζημιωση και αλλα.
Οποτε κοιτα να πιεσεις την εταιρεια σου να τους μαμησουν στα τηλεφωνα!
-
Πήρα τηλέφωνο την δικιά μου και μου είπαν να πάρω τη δικιά του... Τους πήρα και ο τύπος εκεί μου είπε πως θα περιμένουμε μήπως κάνει δήλωση (που μάλλον αποκλείεται....) και μετά το μόνο που έχει να γίνει είναι να έλθει πραγματογνώμων τους να δει την ζημιά όταν θα πάω να το επισκευάσω...
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι ενδοεταιρικά... Εγώ έχω νομική προστασία βέβαια, τώρα αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που δεν παραδέχεται αυτός υπαιτιότητα, είναι υποχρεωμένη η ασφαλιστική μου να κινηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για ν' αποζημιωθώ; Θα το κάνουν; Ή επειδή η ζημιά είναι μικρή θα το αφήσουν;
Δεν ξέρω πως ακριβώς να πιέσω τα πράγματα...Υπάρχει διαδικασία στις ασφαλιστικές να κανονίζονται τέτοια θέματα ενδοεταιρικά; Ή πηγαίνουν πάντα στα δικαστήρια;
Κι από τη στιγμή που αυτός δεν θα πάει μάλλον καθόλου στην ασφαλιστική, τι μπορεί να γίνει;
Σκέφτηκα να βάλω κάνα γνωστό ασφαλιστή από την ασφαλιστική του, να τον πάρει τηλέφωνο να του πει πως αν δεν υπογράψει και το θέμα πάει δικαστικά, αν χάσουν να του ζητήσουν τα δικαστικά έξοδα... Λέτε να πιάσει κάτι τέτοιο;
Το ξέρω πως το ποσό δεν είναι σημαντικό, αλλά είναι για το γ@μώτο και για το τρέξιμο που θα κάνω! Αυτός να την βγάλει καθαρή; -
Τα δικα μου τωρα.
Α.Ο. εισωδος/εξωδος 14 - Αγ.Παρασκευη.
Τα συγχαρητιρια μου στον μαλακα που ενω ολοι ειχαν σταματησει κανονικα στο ΣΤΟΠ, τους προσπερασε ολους απο τα δεξια και πεταχτηκε
μπροστα μου!Δεν του αρεσε η αντιδραση μου και ζηταγε και τα ρεστα!
Στενακι κ τσουλαω σιγα-σιγα γιατι ψαχνω
να παρκαρω να παρω καφε....
Αλλα ισως κ επειδη ειχα ενα περιπολικο πισω μου....
Στα 4 μετρα -ουτε καν- ανοιγει η πορτα του οδιγου ενος σταθμευμενου....
ΦΡΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑ
Σταματαω και το περιπολικο σταματαει πανω μου......Πεταγοντε οι τσεοι απο το περιπολλικο και ορμανε πανω μου!
-εχω βγαλει το κινητο και ψαχνω το τηλ του Kacey-
Και τοτε ακουγετε το 'γδουπ'..... απο την πορτα του Εσκορτ που εκλεινε πανω στον προφυλακτηρα μου....Εισαι με τα καλα σου πρωι πρωι;;;;
Πασχεις;;;;;
Δεν σε μαθαν να ελεγχεις το δρομο πριν ανοιξεις την πορτα;;;
Εχουμε και σπιτια να παμε!!!!!Μια και δεν εγινε ζημια στο Αστρα και αφου καναμε 8 αυτοκινητα πισω, για να κλεισει την πορτα του το Εσκορτ, πηγαμε στις δουλειες μας.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απο την στιγμη που ηταν πισω σου και δεν αλλαξες λωριδα, αλλα παρεμεινες στην ιδια λωριδα και φρεναρες, ειναι υποχρεωμενος να κανει θετικη δηλωση και η ασφαλιστικη του να σε αποζημιωσει.Καμια ασφαλιστικη εταιρεια δεν θα τραβηξει το θεμα μεχρι τα δικαστηρια, καθως θα χασει την υποθεση και θα σου δωσει το δικαιωμα να ζιτησεις διαφυγοντα κερδη, ηθικη αποζημιωση και αλλα.
H ασφαλιστική (και κυριώς αυτές που είναι της κακίας ώρας) δεν σε πληρώνει (και με το νόμο νομίζω) και δεν είναι υποχρεωμένη να σε πληρώσει αν δεν κάνει δήλωση ο πελάτης της ότι φταίει ή ότι ζητάει να σε πληρώσουν.Θα γίνει δικαστήριο για να αποδεχθεί ότι φταίει ο πελάτης της,θα σε πληρώσει και θα κυνηγήσει τον πελάτη της μετά...
τρέχα γύρευε δηλαδή...Αυτές δεν έχουν να χάσουν τίποτα.Τους δικηγόρους τους γι'αυτές τις δουλειές τους έχουν και τους πληρώνουν.Wagner669 περαστικά...τελικά πρέπει να είσαι πολύ άτυχος... Όλοι οι μαλάκες σε σένα πέφτουν ρε γαμώτο...(και έχεις και ωραίο αμάξι )
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Η Δημητριάδος είναι αυτή; Να είναι καλά τα παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια.
Περιπου...
Ένα νούμερο που τοποθετεί το Range Rover ολόκληρο επάνω και εγκάρσια στο πεζοδρόμιο το έχεις δει;
Μονο ενας να ηταν! Δεν καταλαβαινω μερικα πως τα ανεβαζουν εκει πανω!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Απο την στιγμη που ηταν πισω σου και δεν αλλαξες λωριδα, αλλα παρεμεινες στην ιδια λωριδα και φρεναρες, ειναι υποχρεωμενος να κανει θετικη δηλωση και η ασφαλιστικη του να σε αποζημιωσει.
Καμια ασφαλιστικη εταιρεια δεν θα τραβηξει το θεμα μεχρι τα δικαστηρια, καθως θα χασει την υποθεση και θα σου δωσει το δικαιωμα να ζιτησεις διαφυγοντα κερδη, ηθικη αποζημιωση και αλλα.
H ασφαλιστική (και κυριώς αυτές που είναι της κακίας ώρας) δεν σε πληρώνει (και με το νόμο νομίζω) και δεν είναι υποχρεωμένη να σε πληρώσει αν δεν κάνει δήλωση ο πελάτης της ότι φταίει ή ότι ζητάει να σε πληρώσουν.Θα γίνει δικαστήριο για να αποδεχθεί ότι φταίει ο πελάτης της,θα σε πληρώσει και θα κυνηγήσει τον πελάτη της μετά...
τρέχα γύρευε δηλαδή...Αυτές δεν έχουν να χάσουν τίποτα.Τους δικηγόρους τους γι'αυτές τις δουλειές τους έχουν και τους πληρώνουν.Η ασφαλιστική του είναι η Αγροτική. Αρα δεν είναι και της πλάκας! Το θέμα είναι αν η ασφαλιστική είναι σίγουρη πως στο δικαστήριο θα χάσει, δεν μπορεί να του πει 'φιλαράκι κάνε τη ρημάδα την δήλωση, γιατί εμείς θα χάσουμε, κι αν χάσουμε θα σε τρέχουμε για τα δικαστικά έξοδα;' . Εγώ γι' αυτό απορώ....
Κι επίσης ξαναλέω, πόσο πιθανό είναι να κυνηγήσει η δική μου ασφαλιστική μια ζημιά 200-250 -
Χθες το βράδυ ακούμε ένα δυνατό μπαμ και πεταγόμαστε στο παράθρο που κοιτάει στον δρόμο ακριβώς μπροστά στο σπίτι μου. Ένα Mitsumbishi Colt είναι καρφωθεί με τα όσα πίσω από μια παλιά παρκαρισμένη mercedes η οποία με τη σειρά της είχε καρφωθεί πίσω από ένα παρκαρισμένο λεωφορείο mercedes. Ο τύπος με το colt πάλευε να βάλει μπροστά και με μιζιές και την όπισθεν πριν προλάβουμε να κατευούμε κάτω την είχε κοπανήσει(μάλλον σβηστός ή με μιζιές). Μετά από κανά 15λεπτο ακούω ομιλίες και φωνές απέναντι ανοίγω το παράθυρο βλέπω ένα ανακριτικό τροχαίας με 2 τσέους έναν γύρω στα 26 και έναν μεγαλύτερο(στην αρχή νόμιζα ήταν ο ιδιοκτήτης της mercedes). Κατευαίνω κάτω με τον πατέρα μου και πάμε προς τα εκεί. Κάποιοι ευτυχώς τον είδαν και αφήσαν χαρτάκι στην mercedes που είχε γίνει σώβρακο μπροστά πίσω και μάλλον είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία και τον είχαν καταδώσει. Τον είχαν μαζέψει κάπου παρακάτω λόγω του τηλεφώνου που έπεσε στην αστυνομία από περαστικούς και είχε έρθει με τον κύριο που σας είπα(ο πατέρας του που μάλλον τον ειδοποίησε επειδή τον τσακώσαν οι τσέοι). Προσπθούσαν να βγάλουν άκρη λοιπόν...ο τύπος είχε χτυπήσει και κάπου αλλού στην Καισαριανή μιας και ήταν εντελώς μαστουρωμένος(δεν είχε πιει, κάτι άλλο είχε πάρει...) και οι αστυνομικοί τον κράζανε ότι πες μας τι έγινε για να μην σε πάω για τοξικολογικές κτλπ κτλπ. Με τα πολλά είπαμε εμείς τι έγινε μιας και αυτός έκανε την πάπια, δεν θυμόταν κάτι τέτοιο έλεγε, αποκλείεται να έκανα εγώ όλη αυτή τη ζημιά κτλπ...
Έγινε καταγραφή στο τέλος δώσαμε και εμείς τα στοιχεία μας, είπε θα κάνει δήλωση αν και δεν το έκανε αυτός(και καλά ήταν ήδη τρακαρισμένα τα αυτοκίνητα κτλπ κτλπ).Ευτυχώς που δεν σκότωσε κανέναν το παλικάρι...ήταν μέστη μαστούρα...
Σκέψου τώρα να σου κάνουν το αμάξι σώβρακο για τον χ ψ λόγο και να μην βρεις και τίποτα εκεί. Ούτε σημείωμα ούτε τίποτα. Το mercedes είχε γίνει σώβρακο σας λέω...
-
... οι αστυνομικοί τον κράζανε ότι πες μας τι έγινε για να μην σε πάω για τοξικολογικές κτλπ κτλπ ...
'Μπράβο' στα παιδιά που προώθησαν και πάλι μία εύπεπτη για όλους λύση. Να υποθέσω ότι δεν του πήραν το δίπλωμα; Έτσι, χωρίς τοξικολογική και με το δίπλωμα στα χέρια το 'παιδί' θα είναι και αύριο πάλι στους δρόμους έτοιμος να προσφέρει νέες 'συγκινήσεις'
Ζώα ζώα ζώα [#3]