-
παριστάνω τον δημοσιογράφο!είμαι στη πρακτική αυτή τη στιγμή...
-
Ειμαι Αστυνομικος (ΩΠΑ,ΣΙΓΑ,ΦΡΕΝΟΟΟΟ ΔΕΝ ειμαι Τροχαιος Μη βαρατε...) και Υπηρετω στη Διωξη Λαθρομεταναστευσης.
-
Εμπορικός Αντιπρόσωπος , συνεργαζόμενος , στον χώρο (και) της αυτοκίνησης , με εταιρεία διακίνησης ανταλλακτικών και με εταιρεία
παραγωγής λιπαντικών .Αποστόλης.
-
Μηχανικός πληροφορικής (κατά κύριο λόγο δικτυάς / Cisc-άς και δευτερευόντως βασοδεδομενάς ) και συνιδιοκτήτης εταιρείας πληροφορικής. Οπότε δεν ήξερα τι να βάλω στην ψηφοφορία...
-
Δουλεύω στους υπολογιστές (System Integrator) στην εταιρεία των 'γεννημένων πρωταθλητών' . Με λίγα λόγια φροντίζω ώστε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ένας είναι, αλλά για μένα είναι άλλος) να έχει λεφτά να δίνει πριμ να παίρνει πρωταθλήματα ...
-
Ασφαλιστικός πράκτορας(ασφαλιστής...κοινώς) φροντίζω για την εξ-ασφάλιση σας και για να κοιμάστε ήσυχοι (απο διαφίμηση το έχω ακούσει αυτό)
-
Τα γράφω περιφραστικά γιατί δεν ξέρω τι να ψηφίσω
Κάνω ένα διδακτορικό (σχετικό με καταλύτες, από εκεί και το usename), οπότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι είμαι φοιτητής.
Τυπικά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, που απασχολούμαι με σύμβαση στο πανεπιστήμιο.
Επίσης μια φορά τη βδομάδα είμαι και δημόσιος υπάλληλος, αφου κάνω ένα μάθημα σε ενα δημόσιο ΙΕΚ.
Τέλος είμαι και πωλητής (πουλάω τρέλλα).Δεν μπορώ να πω ότι φροντίζω άμεσα για κάποιο τομέα της ζωής σας, όπως οι προλαλήσαντες. Ισως θα μπορούσα να πω ότι φροντίζω για την κατάρτιση των τεχνικών που (θα) συντηρούν τα αυτοκίνητά σας (λογω του ΙΕΚ), αλλα και πάλι, δε θα θέλατε να δείτε πώς καταρτίζονται...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Τα γράφω περιφραστικά γιατί δεν ξέρω τι να ψηφίσωΚάνω ένα διδακτορικό (σχετικό με καταλύτες, από εκεί και το usename), οπότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι είμαι φοιτητής.
Τυπικά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, που απασχολούμαι με σύμβαση στο πανεπιστήμιο.
Επίσης μια φορά τη βδομάδα είμαι και δημόσιος υπάλληλος, αφου κάνω ένα μάθημα σε ενα δημόσιο ΙΕΚ.
Τέλος είμαι και πωλητής (πουλάω τρέλλα).Δεν μπορώ να πω ότι φροντίζω άμεσα για κάποιο τομέα της ζωής σας, όπως οι προλαλήσαντες. Ισως θα μπορούσα να πω ότι φροντίζω για την κατάρτιση των τεχνικών που (θα) συντηρούν τα αυτοκίνητά σας (λογω του ΙΕΚ), αλλα και πάλι, δε θα θέλατε να δείτε πώς καταρτίζονται...
μαλλον το ''αλλο'' ειναι η επιλογη σου αλλα ..εσυ διαλεγεις!!!!
το '' ειμαι πωλητης......πουλαω τρελλα'' ηταν πολυ καλο!!!
-
Είμαι υπεύθυνη σε γραφείο οργάνωσης συνεδρίων/σεμιναρίων/ταξιδίων κινήτρου/εκθέσεων κλπ.κλπ.
Ενίοτε και ανάλογα τα κέφια εξυπηρετώ φίλους/ες και γνωστούς/ες στην οργάνωση των διακοπών τους μου έχει μείνει κουσούρι απο την εποχή που δούλευα σε γραφείο γενικού τουρισμού
[οι συγγενείς αποκλείονται καθώς σου βγάζουν το λάδι και δεν ικανοποιούντε με τίποτε] -
στις επιλογες υπαρχει και μια που ειναι λιγο κακοηχη......και αυτη ειναι το ''ανεργος''.
και εγω θα δυσκολευομουν να το δηλωσω δημοσια αλλα εαν καποιος τυχαινει να μην εργαζεται αυτη την στιγμη μπορει να το επιλεξει και ας μην προχωρησει σε περισσοτερα σχολια....ή να πει πχ. οτι εχω σπουδασει ας πουμε πληροφορικη [ή οτι ειναι αυτο] και περιμενω απαντησεις απο καποιες εταιρειες που εχω στειλει βιογραφικα....
οι στρατευμενοι φιλοι μας εφ'οσον πριν εργαζονταν [αρα και μετα θα συνεχισουν] μπορουν να δηλωνουν την εργασια τους σαν να μην την εχουν προσωρινα διακοψει.
οσοι βεβαια δεν εργαζονταν πριν και επειδη ουσιαστικα δεν ειναι ανεργοι σημερα αλλα θα ειναι [ισως] οταν απολυθουν απο τον στρατο τοτε μαλλον ''ανεργος'' θα πρεπει να ψηφισουν αλλα στην συνεχεια μπορουν να το επισημανουν!!!!!!
φυσικα ολα αυτα που γραφω ως παραινεσεις δεν ειναι δεσμευτικα και ο καθενας μπορει να κανει αυτο που νομιζει πιο σωστο.
αρκει να ειναι ειλικρινες και οχι παραπλανητικο
-
ΕΜΠΟΡΕΥΩΜΑΙ ΛΙΑΝΙΚΑ,ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ-ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ-ΤΡΟΦΙΜΑ
ΔΗΛΑΔΗ.....ΜΠΑΚΑΛΗΣ!!!
-
Φοιτητης και γω,κανονικα τελειωνω του χρονου αλλα μια παρατασουλα θα την παρουμε.Σε κανα δυο χρονια, θα φροντιζω για την υγεια σας αν και με βλεπω να 30αριζω(στην καλυτερη) μεχρι να τελειωσω και την ειδικοτητα.God damn it!Αχρειαστος να ειμαι για ολους.........
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΜΠΟΡΕΥΩΜΑΙ ΛΙΑΝΙΚΑ,ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ-ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ-ΤΡΟΦΙΜΑΔΗΛΑΔΗ.....ΜΠΑΚΑΛΗΣ!!!
ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΥΠΑΞΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΕΤΗ!!
-
Ο χρήστης topmar έγραψε:
ΥΠΑΞΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΕΤΗ!!να υποθεσω ''δημοσιος υπαλληλος'',''αλλο'' ή μηπως τιποτα ηταν η επιλογη σου;;;;;;
παντως μεχρι στιγμης τα σκηπτρα κρατουν οι ιδ. υπαλληλοι μετα επονται οι φοιτητες και τριτοι οι αυτοαπασχολουμενοι-εμποροι που αν και τυπικα μοιραζονται τρεις επιλογες ουσιαστικα πρεπει να θεωρουνται ως μια!!
ο λογος που με οδηγησε στην επιλογη αυτη ηταν οτι αρχικα ηθελα να ξεχωρισω τους ελ.επαγγελματιες απο τα πιο ''καθαρα'' τεχνικα επαγγελματα [ηλεκτρονικοι ,μηχανικοι κλπ] αλλα και τους εμπορους-επιχειρηματιες.
βεβαια υπαρχουν τοσες επιλογες [οπως οι στρατευμενοι-στρατιωτικοι-εκπαιδευτικοι κλπ κλπ] που δεν θεωρησα απαραιτητο να ειναι αυτονομες γιατι μπορει να ''ενσωματωθουν'' σε αλλες ''συγγενεις'' πιο γενικες επιλογες οπως ''δημ.υπαλληλοι''.
εαν εκανα καποια λαθη σε αυτο παρακαλω συγχωρηστε με!
-
Το καλοκαίρι επίσημα ΧΗΜΙΚΟΣ.
Εγώ είμαι βρε και γιατί να το κρύψω..τα πλαστικά-πολυμερή; ΕΓΩ παραγωγή υλικών;για να σκεφτώ..ΕΓΩΩΩ τα φάρμακα; ΕΓΩ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ, ΛΑΣΤΙΧΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ; ΠΟΙΟΣ; ΕΓΩ ΠΑΛΙ Να παράγαμε και τίποτα σ'αυτήν την χώρα, πάλι εγώ θα το παρήγαγα
Επίσης εδώ και έξι χρόνια μορφώνω και τα παιδιά σας και βλέπω τις τσέπες σας να αδειάζουν (βλ.ιδιαίτερα μαθήματα) -
Είμαι σύμβουλος - διλαδη πληρώνομαι για να λέω στις Τράπεζες αυτά που ήδη γνωρίζουν, αλλά θέλουνε να τα ακούσουνε και από τους 'ειδικούς'! (Consultant επι το Ελληνικότερον!) σε εταιρία που έχει Τραπεζικά Προγράμματα (Banking Software) και παλιότερα έκανα και το Website τους και λίγο απο Μάρκετινγκ!
Ειδικότητα αυτή την στιγμή, Business Process Re-Engineering.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα είμαι και φοιτητής, μιας και θα αρχίσω το μεταπτυχιακό μου... Θα είναι λίγο πίκρα, πρωί δουλειά, απόγευμα μεταπτυχιακό, αλλά.... καλό θα είναι
Markvag, αν επιτρέπεται που θα αρχίσεις το Μεταπτυχιακό σου? Γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ και κοιτάω τι υπάρχει στην Ελλάδα αυτη την στιγμή.
-
Εργάζομαι σε μεγάλο γνωστό εκδοτικό οίκο βιβλίων πληροφορικής (και άλλων επιστημών), ως τεχνικός υπεύθυνος, ασχολούμαι όμως και με αρκετά άλλα κομμάτια του τμήματος παραγωγής, μέχρι και....μεταφράσεις.
Α, ναι, κατέχω αρκετά καλά την τέχνη της αρτοποιίας (πολλά χρόνια στον φούρνο του μπαμπά ), και έχω σπουδάσει και μουσική.
-
Είμαι Φυσικός-Ηλεκτρονικός και απασχολούμαι σε εταιρία τηλεπικοινωνιών στον τομέα Διασφάλισης Ποιότητας.
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!