May 8, 2003, 8:57 PM

πριν χρονια θυμαμαι , δημοσιευμα εφημεριδας , για καποιον φανταρο στο βολο που τον βρηκαν κυριολεκτικα χαλκομανια στην ασφαλτο,η οτι βρηκαν τελικα. η εφημεριδα εγραφε οτι το παιδι εκανε οτο στοπ , ενα αυτοκινητο τον παρεσειρε και οι υπολοιποι περνουσαν πανω του για τον απλο λογο τον θεωρουσαν οτι ειναι ζωο.
εχετε δει σκυλο να σφαδαζει στην ασφαλτο και να τρεχει το αιμα;
προς τον hunter ΄, ο δικος μου παπους εκτος απο το κηνυγι ειχε και ενα αλλο περιεργο χομπι , με την παρεα του εκλεβαν κοριτσια και τα ατιμαζαν,λες να μου δινει αλλοθι και να το κανω οικογενειακη παραδοση;
η οικογενεια μου δεν τρωει κρεας, και το πανηλιθιο εβραικο εθιμο του αρνιου το πασχα απλα σε μας δεν υφισταται.
το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι οταν φιλοξενουμε φιλους απο το εξωτερικο , το σοκ που παθαινουν με τα αδεσποτα και τα σκοτωμενα στους δρομους . εχω σκεφτει ενα παγκοσμιο μπουκοταζ του ελληνικου τουρισμου γιατι ο ελληνας μονο στην τσεπη ποναει.
θυμαστε την περιφημη ελληνικη φιλοζωικη στην ιερα οδο; το αουσβιτς των αδεσποτων;
τα προβληματα στο κεντρο πτηνων στην αιγινα; στη σαλαμινα το ζευγαρι που φιλοξενουσε αδεσποτα και τους εδιωξαν κακην κακως οι μεσες ελληνιδες ξιγκατες νοικοκυρες ; επειδη ηταν βρωμικα , αυτες οι ιδιες που οταν μπαινουν στην θαλλασα κατουρανε , και το παιδακι σου παιζει διπλα , αυτες που καταφεραν η ελληνικη δημοκρατια να εχει νομο που να απαγορευει να εχεις τον σκυλο σου στην παραλια, η χωρα με την παγκοσμια πρωτια σε περιεκτικοτητα θαλασσινου νερου σε ουρα 3 μετρα απο την ακτη.
κατα τα αλλα ολοι ειμαστε περιφανοι για τους αρχαιους μας προγονους, λες και πραγματι ειμαστε απογονοι των ελληνων.