-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Η τιμή κρίνεται οριακά καλή...Τα υπόλοιπα που γράφεις αν ισχύουν,τότε....
Φίλε tsilis έτσι μου φάνηκε το αμαξάκι . Επειδή όμως δεν δουλεύω για το Top Gear (...το Αγγλικό) και δεν είμαι παντογνώστης (όπως αρκετοί εδώ μέσα … (φιλικά ) ) , αν έχεις χρόνο δοκίμασέ το .
-
Δεν το είπα για να σε αμφισβητήσω...
'Ισα-ίσα ήταν λεκτική υπόθεση που θα οδηγούσε στο
Θα ήθελα πράγματι να το δοκιμάσω...
Σαν παλιός ευτυχής κάτοχος Τσίγκου Σπόρτινγκ η αγάπη μου για τα μικρά Φίατ είναι δεδομένη! -
Η τιμη μου φαινεται πολυ κακη προσωπικα...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν το είπα για να σε αμφισβητήσω...'Ισα-ίσα ήταν λεκτική υπόθεση που θα οδηγούσε στο
Θα ήθελα πράγματι να το δοκιμάσω...
Σαν παλιός ευτυχής κάτοχος Τσίγκου Σπόρτινγκ η αγάπη μου για τα μικρά Φίατ είναι δεδομένη!Φίλε tsillis μάλλον δεν έγινα κατανοητός . Δεν προσπάθησα να απαντήσω σε υποθετική αμφισβήτηση των απόψεών μου . Αντιθέτως , διευκρίνισα , (ίσως με λάθος αίσθηση του χιούμορ ) ότι είναι προσωπικές μου εντυπώσεις από το αυτοκίνητο και θα ήθελα να το οδηγήσουν και άλλοι φίλοι του Forum για να διαβάσω και εγώ απόψεις .
Πάντως εμένα μου φάνηκε πραγματικά …Υ.Γ. Προσωπικά έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στη κρίση των φίλων του Forum (όταν έχουν οδηγήσει ένα αυτοκίνητο), από αυτή των περιοδικών αυτοκινήτου . Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τα κριτήριά τους.
Φιλικά
Χρήστος -
Γράψε και τον εξοπλισμό του, αν μπορείς. Πάντως η τιμή μου φαίνεται αρκετά λογική. Θα το δοκιμάσω αρχες Νοεμβρίου.
-
Η τιμή ειναι η περίπου η αναμενόμενη.
Λογικό να είναι κάπως πιο φτηνό από Punto 1.4 16V αλλά και να είναι πάνω από το 1.2 60HP
-
κατι σε 11.500 θα ηταν πιο λογικο πιστευω... 13.000 ευρω για Pandaki ειναι αρκετα ρε γμτ...
-
Μιας και κυκλοφορεί, μήπως να πήγαινε στους Κατασκευαστές;
Πάντα ήθελα να το πω αυτό!
Θα το θελα κάνα χιλιάρικο πιο φτηνό...
-
ψιλοκουβαδάκι σε αυτή τη τιμή...δεν έχουν πάρει το μάθημα τους κάποιοι μάλλον.. στα 11.800 άντε.. 12500 παίρνει κάποιος το daihatsu sirion.. έτη φωτός πιο μπροστά μηχανικά και από αξιοπιστία.. ή κανα suzuki swift ή κανα cz3 και έχει το πλεονεκτημα των μικρότερων τελών και πολύ καλύτερης μεταπώλησης..αμφιβάλλω αν αυτό το panda είναι πιο γρήγορο από όλα τα παραπάνω.. τεσπα.. μετά απο 2-3 χρονάκια θα κλαίνε τα λεφτάκια τους όσοι πήρανε panda γιατί θα τα παίρνουν στο 1/3 οι μάντρες..
Γενικά όποιος επιμένει σε fiat-alfa romeo την πατάει αποδεδειγμένα στατιστικά..
-
Ο χρήστης ANTREAS25 έγραψε:
ψιλοκουβαδάκι σε αυτή τη τιμή...δεν έχουν πάρει το μάθημα τους κάποιοι μάλλον.. στα 11.800 άντε.. 12500 παίρνει κάποιος το daihatsu sirion.. έτη φωτός πιο μπροστά μηχανικά και από αξιοπιστία.. ή κανα suzuki swift ή κανα cz3 και έχει το πλεονεκτημα των μικρότερων τελών και πολύ καλύτερης μεταπώλησης..αμφιβάλλω αν αυτό το panda είναι πιο γρήγορο από όλα τα παραπάνω.. τεσπα.. μετά απο 2-3 χρονάκια θα κλαίνε τα λεφτάκια τους όσοι πήρανε panda γιατί θα τα παίρνουν στο 1/3 οι μάντρες..Γενικά όποιος επιμένει σε fiat-alfa romeo την πατάει αποδεδειγμένα στατιστικά..
Πράγματι είναι τσιμπημένη η τιμή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Από εμφάνιση σχόλιο κανένα. Είναι πολύ όμορφο!!. Στα fiat για τα alfa romeo δεν ξέρω, υπάρχουν πολλοί που επειδή είναι υπέρ της ιταλικής σχολής το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι η μεταπωλητική αξία. Στο design οι ιταλοί δεν παίζονται. Όσο για την αξιοπιστία, η fiat έχει από τα τέλη της 10ετίας του 90 κάνει πολλά βήματα μπροστά όπως και στην ποιότητα κατασκευής. Πάντως το ιταλικό έχει μια άλλη αίσθηση όταν το οδηγάς. Έχει μια προσωπικότητα, έναν αέρα που δεν τον συναντάς σε άλλων σχολών αυτοκίνητα και ειδικά στα ιαπωνέζικα που μπορεί να υπερτερούν σε αξιοπιστία αλλά σε θέματα εσωτερικής ειδικά αισθητικής για εμένα κατατάσονται σε θέσεις από τη μέση και κάτω. Μου έλειψε μετά το Seicento Sporting αυτή τελευταία λέξη σε μικρό (σε μέγεθος) fiat. Καλά θα ήταν να το έδιναν κοντά στα 11.000 με 11.500. Μόνο στα 13.000 βγαίνει;
-
ψιλοκουβαδάκι σε αυτή τη τιμή...δεν έχουν πάρει το μάθημα τους κάποιοι μάλλον.. στα 11.800 άντε.. 12500 παίρνει κάποιος το daihatsu sirion.. έτη φωτός πιο μπροστά μηχανικά και από αξιοπιστία.. ή κανα suzuki swift ή κανα cz3 και έχει το πλεονεκτημα των μικρότερων τελών και πολύ καλύτερης μεταπώλησης..αμφιβάλλω αν αυτό το panda είναι πιο γρήγορο από όλα τα παραπάνω.. τεσπα.. μετά απο 2-3 χρονάκια θα κλαίνε τα λεφτάκια τους όσοι πήρανε panda γιατί θα τα παίρνουν στο 1/3 οι μάντρες..Γενικά όποιος επιμένει σε fiat-alfa romeo την πατάει αποδεδειγμένα στατιστικά..
Δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο σκεπτόμενοι μόνο την μεταπώληση, κάνω λάθος;
Αλλιώς όλοι θα αγοράζαμε Κορόλλες...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
ψιλοκουβαδάκι σε αυτή τη τιμή...δεν έχουν πάρει το μάθημα τους κάποιοι μάλλον.. στα 11.800 άντε.. 12500 παίρνει κάποιος το daihatsu sirion.. έτη φωτός πιο μπροστά μηχανικά και από αξιοπιστία.. ή κανα suzuki swift ή κανα cz3 και έχει το πλεονεκτημα των μικρότερων τελών και πολύ καλύτερης μεταπώλησης..αμφιβάλλω αν αυτό το panda είναι πιο γρήγορο από όλα τα παραπάνω.. τεσπα.. μετά απο 2-3 χρονάκια θα κλαίνε τα λεφτάκια τους όσοι πήρανε panda γιατί θα τα παίρνουν στο 1/3 οι μάντρες..
Γενικά όποιος επιμένει σε fiat-alfa romeo την πατάει αποδεδειγμένα στατιστικά..
Δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο σκεπτόμενοι μόνο την μεταπώληση, κάνω λάθος;
Αλλιώς όλοι θα αγοράζαμε Κορόλλες...
-
Συμφωνώ απόλυτα... Εγώ δε σκέφτομαι καθόλου τη μεταπώληση.
-
Τότε θα έπεφτε η αξία της....
-
-
μετά απο 2-3 χρονάκια θα κλαίνε τα λεφτάκια τους όσοι πήρανε panda γιατί θα τα παίρνουν στο 1/3 οι μάντρες...Για κοίτα τα Panda 2-3 χρονών στην X.E. πόσο έχουν και θα δεις πόσο τραγικά λάθος είσαι.
Auto-Moto > Πωλήσεις Αυτοκινήτων > FIAT
FIAT PANDA 1.200 cc, μοντ. '03, ασημί, 50.000 χλμ., τιμή 6.500 ευρώ
Πρώτη δημοσίευση: 10/09/2006 Τελευταία δημοσίευση: 15/09/2006
Auto-Moto > Πωλήσεις Αυτοκινήτων > FIATFIAT PANDA 1.200 cc, μοντ. '03, γαλάζιο, 30.000 χλμ., ραδιο-cd, ABS, αερόσακος οδηγού, ηλιοροφή, υδραυλικό τιμόνι, προβολείς ομίχλης, τιμή 7.300 ευρώ
FIAT PANDA 1.240 cc, μοντ. 9/'04, μπλε, ηλεκ. κλειδαριές, a/c, υδραυλικό τιμόνι, ABS, trip control, αγρατσούνιστο, τιμή 8.400 ευρώ
FIAT PANDA Clubbing, 4x4, 1.200 cc, μοντ. '04, ασημί, 39.000 χλμ., κλιματισμός, γυάλινη οροφή, full extra, τιμή 10.500 ευρώ
FIAT PANDA 1.200 cc, μοντ. '04, γαλάζιο, 45.000 χλμ., γυάλινη οροφή, άριστη κατάσταση, μετρητοίς, τιμή 8.300 ευρώ
FIAT PANDA 1.200 cc, μοντ. '04, μπλε, 35.000 χλμ., ηλεκ. παράθυρα - κλειδαριές, a/c, υδραυλικό τιμόνι, service, τιμή 8.000 ευρώ
FIAT PANDA 1.200 cc, μοντ. '04, full extra, τιμή 6.950 ευρώ
Νέα αγγελίαFIAT PANDA Dynamic, 1.200 cc, μοντ. '04, σε άριστη κατάσταση, τιμή 7.000 ευρώ
FIAT PANDA Dynamic, 1.250 cc, μοντ. '04, ραδιο-cd, ABS, αερόσακοι, υδραυλικό τιμόνι, ράγες οροφής, πολύ καλή κατάσταση, συζητήσιμη, τιμή 6.500 ευρώ
Τα Pandάκια εκτός οτι έχουν αποδειχθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αξιόπιστα έχουν κρατήσει καταπληκτικά και τις τιμές τους
-
Ρίξτε μια ματιά και στα γερμανικά sites (auto scout24 , mobile ecc) δεν χάνουν καθόλου τιμή !!!! Λέτε να έγιναν συλλεκτικά ? . Θα πάω να το πουλήσω στη Γερμανία
-
Πάντως το δικό μου με 180000 χλμ,πολλά εκ των οποίων σε 'τρελλό' ρυθμό με άφησε μόνο μία φορά από βουλωμένο μπεκ στα 92000 χλμ.
Η οδηγική χαρά του ήταν άφθονη,και εάν έχει κληρονομήσει γονίδια στο Παντάκι,τότε πιστέψτε με τα 0-100 θα έχουν μικρή σημασία...
-
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά και στα γερμανικά sites (auto scout24 , mobile ecc) δεν χάνουν καθόλου τιμή !!!! Λέτε να έγιναν συλλεκτικά ? . Θα πάω να το πουλήσω στη ΓερμανίαΕίδες καμιάς μάρκας αυτοκίνητο στη Γερμανία να έχει τιμή που να είναι κοντά στις ελληνικές για τα μεταχειρισμένα, αν είναι να παω και εγώ εκεί να το πουλήσω. Μόνο στα Fiat στα μεταχειρισμένα είναι χαμηλά οι τιμές ή μόνο για Fiat κοίταξες;
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά και στα γερμανικά sites (auto scout24 , mobile ecc) δεν χάνουν καθόλου τιμή !!!! Λέτε να έγιναν συλλεκτικά ? . Θα πάω να το πουλήσω στη Γερμανία
Είδες καμιάς μάρκας αυτοκίνητο στη Γερμανία να έχει τιμή που να είναι κοντά στις ελληνικές για τα μεταχειρισμένα, αν είναι να παω και εγώ εκεί να το πουλήσω. Μόνο στα Fiat στα μεταχειρισμένα είναι χαμηλά οι τιμές ή μόνο για Fiat κοίταξες;
Φίλε powergs οι τιμές των Panda είναι πραγματικά πολύ υψηλές και μου έκανε εντύπωση !!!!! Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιό μου απλά γέλασα γιατί δεν το περίμενα αυτό. Ρίξε μια ματιά …
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Είδες καμιάς μάρκας αυτοκίνητο στη Γερμανία να έχει τιμή που να είναι κοντά στις ελληνικές για τα μεταχειρισμένα, αν είναι να παω και εγώ εκεί να το πουλήσω. Μόνο στα Fiat στα μεταχειρισμένα είναι χαμηλά οι τιμές ή μόνο για Fiat κοίταξες;
Φίλε powergs οι τιμές των Panda είναι πραγματικά πολύ υψηλές και μου έκανε εντύπωση !!!!! Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιό μου απλά γέλασα γιατί δεν το περίμενα αυτό. Ρίξε μια ματιά …
-
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
Να με συγχωρείς φίλε μου αν παρεξήγησα το σχόλιο σου.
-
http://www.italiaspeed.com/2006/motor_s ... /0310.html
http://www.italiaspeed.com/2006/motor_s ... llery.html
http://img416.imageshack.us/img416/6449/saecz4.jpg
Fiat Panda 100