Φίλε και συνάδελφε kosavr,
Πραγματικά δεν είχα ακούσει τέτοιου βαθμού προβλήματα σε 147.
Εγώ την έχω από 27 Φλεβάρη 2001, (3D, 120Hp, Dinstictive, 16'', νομίζω από τις πρώτες...) έχω κάνει 26.000 χλμ. Πέρα από τα τριξίματα που έρχονται από παντού (έχω και δερμάτινα βάλει τρομάρα μου, και πλαστικό με δέρμα τρίζει σα τρελλό!!), άλλα Προβλήματάκια που είχα είναι:
Τι μου θύμισες με τα νερά...Ειμουνα εκδρομή Ναυπακτο, και μετά από φοβερή καταιγίδα, επειδή θα εφευγα για Αθήνα λέω να κάνω τσεκ στη Μηχανή. Κάνω να πιασω τον διακόπτη, που ανήγει το Καπώ από μέσα, και ήταν μουσκεμα μεσα στο νερό Αμάν λέω έμπασε νερά ! Τρελάθηκα Δεν την είχα ούτε 2 μήνες, είχα δώσει και 7.200.000 μου ήρθε κόλπος.
Ευτυχώς δεν ηταν τίποτα είχε βουλώσει η υδροροή από φύλλα εκεί πάνω από το μπροστινό αμορτισερ.
Προβλήματα είχα με το R/CD, (το γνωστό πρόβλημα που είχαν πολλοι με τις πρώτες 147)
Ενα βασικό πρόβλημα που το κάνει ακόμη καμιά φορά, είναι η οθόνη του Cοmputer, μετα απο σβήσιμο και μετά από λίγο αναμα, γίνεται όλη κόκκινη
σα....Φανάρι.
Τις προάλες πάλι σε ταξίδι, ειχαν πέσει απειρες πέτρες απο κατολίσθηση, και παρόλο που απέφυγα πολλές καβάλησα μια. Συνέπεια: Αναβοσβηνε σαν...φλας ο Ηλεκτρ. Χιλιομ/δείκτης ! με σβησιμο-αναμα εστρωσε.
Τι να πεις. Είναι και η Δρομοι μας σε αθλια κατάσταση. μόνο ...Τανκς αντέχει.
Ελπίζω όλα να σου διορθωθούν με το λιγότερο δυνατο Κόστος.
Καλό θα ήταν να μας ενημέρωνες για το πόσα έδωσες και γενικά τι σου έκαναν στο Συνεργείο. (Σε ποιο το πήγες;;;)
Και κάτι άλλο. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ !!! Είναι να μην σου τύχει.