Apr 21, 2003, 12:32 PM

Το πρόβλημα με το immobilizer εμφανίστηκε ως εξής:
Το πρωί της ίδιας ημέρας πηγαίνοντας στη δουλειά μου άναψε ξαφνικά η πλαφονιέρα, ενώ την είχα στη μεσαία θέση. Προσπάθησα με άνοιγμα και κλείσιμο να δω αν διορθώνεται αλλά μάταια και το πιο τρελλό έγινε όταν χρησιμοποίησα τα φλας όπότε άρχισε και αυτή να αναβοσβήνει με τη συχνότητά τους. Πάρκαρα το αυτοκίνητο, ευτυχώς συμπτωματικά 200m από την αντιπροσωπεία και όταν πήγα να το ανοίξω το μεσημέρι συνειδητοποίησα ότι δεν λειτουργούσε ο τηλεχειρισμός. Τα υπόλοιπα τα ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα (τηλ. στην οδική - καμία απάντηση και ευτυχώς που τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία, η οποία λειτουργούσε για καλή μου τύχη και έστειλαν να μου το βάλουν σε λειτουργία και να το πάω να τους το αφήσω. Σημειωτέων είχα ήδη κλείσει ραντεβού για να το πάω την επομένη, αλλά το αυτοκίνητο είχε άλλη γνώμη.
Όσο για την οδική δεν την είχα ξαναχρησιμοποιήσει, αλλά μετά από αυτό δεν σκοπεύω να το κάνω και στο μέλλον αν χρειαστεί. Παρόλα τα προβλήματα, το ηθικό μου δεν είχε πέσει μέχρι που ήρθαν τα νερά και σκέφτομαι μέχρι και να την πουλήσω.
Ξέχασα βέβαια να αναφέρω το πρόβλημα με το κούμπωμα της 3ης (γρατζουνάει) ειδικά σε αλλαγή προς τα επάνω ή προς τα κάτω σε ψηλές στροφές, το οποίο θεωρώ συνηθισμένο για το κιβώτιο της 147.