-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Φχαριστούμε και πάλι... Μας σκίσατε!
να σε χαίρεται η (μικρη σου) οικογένεια Ηλία μου!!
Το σκέπτομαι, ξέρεις. Το αυτοκίνητο είναι 7θέσιο κι εμείς είμαστε μόνον 6. Κρίμα δεν είναι να έχουμε θέση κενή;
Πρόσεξε μην τραβήξεις διπλό και καείς (ορολογία Πρωτοχρονιάς - 31)
Ηλία βουρ! και μην νιάζεσαι! Κι αν τραβήξεις διπλό, θα ρίξουμε μια ψηφοφορία κι όλο και κάτι θα σου προτείνουμε...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Φχαριστούμε και πάλι... Μας σκίσατε!να σε χαίρεται η (μικρη σου) οικογένεια Ηλία μου!!
Το σκέπτομαι, ξέρεις. Το αυτοκίνητο είναι 7θέσιο κι εμείς είμαστε μόνον 6. Κρίμα δεν είναι να έχουμε θέση κενή;
Χρόνια πολλά...
Μην το σκέπτεσαι γιατί μπορεί να αρχίσουν να μπάινουν ιδέες στην παθερά ότι μιας και έχει χώρο το αυτοκίνητο......
-
Χρόνια πολλά παιδια! Κάθε ευτυχία εύχομαι..
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Χρόνια πολλά...
Μην το σκέπτεσαι γιατί μπορεί να αρχίσουν να μπάινουν ιδέες στην πεθερά ότι μιας και έχει χώρο το αυτοκίνητο......
Χρόνια πολλά στους Ηλίες του φόρουμ, ότι επιθυμείτε να το έχετε.
-
Ililia χρόνια πολλά!
Να έχεις υγεία, και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.
-
Τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου στους Λιάκους μας. Να είστε καλά παιδιά.
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδια. Να ειστε καλα και να σας χαιρονται οι οικογένειες σας!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πρόσεξε μην τραβήξεις διπλό και καείς (ορολογία Πρωτοχρονιάς - 31)
Ηλία βουρ! και μην νιάζεσαι! Κι αν τραβήξεις διπλό, θα ρίξουμε μια ψηφοφορία κι όλο και κάτι θα σου προτείνουμε...
-
Πολύχρονοι οι Παντελήδες!
-
Πολύχρονοι! Πολύχρονοι!
-
Χρόνια Πολλά και καλά!!!
-
Χρονια πολλα!
-
Χρόνια Πολλά και Καλά!
-
Χρόνια πολλά (και παντρεμένα ) Παντελή!
-
Χρονια πολλα στους Παντεληδες
-
Χρόνια πολλά Παντελήδες !!
-
Eυχαριστώ πολυ παίδες!!!!!!
-
Xρόνια πολλά στους Παντελήδες,και ειδικά στον νιόπαντρο εύχομαι σιδεροκέφαλος !!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Xρόνια πολλά στους Παντελήδες,και ειδικά στον νιόπαντρο εύχομαι σιδεροκέφαλος !!!efxaristo Niko!
-
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!