-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
εγω παντος δεν θυμαμε κανεναν απο αυτους που διναμε μαζι πανελληνιες
να θελει να μπει στην αστυνομια για να ασκει το λειτουργιμα του αστυνομικουΓιατί, είναι τελείως τυχαίο μήπως από ποια μέρη της Ελλάδας κατάγονται οι μπάτσοι?
Μάντεψε γιατί! (Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα αλλά το πόσο οι άνθρωποι της επαρχίας βρίσκουν την εύκολη λύση να φύγουν για την πόλη)οχι μονο ανθρωποι απο την επαρχεια αλλα και οσοι κυνηγουν το 'ξεκουραστο' χρημα(βλ.ΔΗΜΟΣΙΟ)
-
Απο εδώ και πέρα θα παρακαλούσαμε όλα τα θέματα που δεν σχετίζονται με την αυτοκίνηση και είναι γενικότερου ενδιαφέροντος (π.χ. περί Ιράκ) να μπαίνουν στο 'Γενικώς', που άνοιξε ο kouk γι αυτό τον σκοπό.
-
ναι, αλλά πως θα μπορούσε να συνεχιστεί η παρών κουβέντα έτσι;
ανούσιο, άλλωστε ετούτο το θέμα επικεντρώνεται στα λάθη της τροχαίας.
Εάν μιλάμε για τώρα για τα post πχ του Κωνσταντίνου, και πάλι υπάρχουν αναφορές για τακτικές της τροχαίας.και κάτι δικό μου:
οι διαλέ τσα απολυμάρως τσι, απού ξανοίγουν να μισερώσουν τον κόσμο οι κερατάδες.χαιρετισμούς skullone. πάντα ενδιαφέρουν οι ανταποκρίσεις για τις πρακτικές των μέσων ελέγχου και καταστολής. Ειδικά άμα είναι για το νησί.
-
ειναι οκ τωρα μετα την παρεμβαση μου στον mm55 το παρων θρεντ ξεκλειδωθηκε.
-
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ.
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ(ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΗΓΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ)ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(ΑΠΟ Λ.ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΔΡΟΜΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.
ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!Υ.Γ. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
η παρών κουβένταΗ παρούσα κουβέντα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ.
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ(ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΗΓΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ)ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(ΑΠΟ Λ.ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΔΡΟΜΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.
ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!Υ.Γ. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.
Κλασικό δείγμα μπατσολογικής...
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
η παρών κουβέντα
Η παρούσα κουβέντα!
Μήπως θα ήταν καλύτερο ένα pm ?
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
η παρών κουβέντα
Η παρούσα κουβέντα!
i bow to the enlightened
ok, ουδείς άσφαλτος που λέει και η λαϊιδη
-
Δεν συνεχίζουμε εδώ τα περί ... αστυνομικών... ?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εγω παντος δεν θυμαμε κανεναν απο αυτους που διναμε μαζι πανελληνιες
να θελει να μπει στην αστυνομια για να ασκει το λειτουργιμα του αστυνομικουΓιατί, είναι τελείως τυχαίο μήπως από ποια μέρη της Ελλάδας κατάγονται οι μπάτσοι?
Μάντεψε γιατί! (Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα αλλά το πόσο οι άνθρωποι της επαρχίας βρίσκουν την εύκολη λύση να φύγουν για την πόλη)οχι μονο ανθρωποι απο την επαρχεια αλλα και οσοι κυνηγουν το 'ξεκουραστο' χρημα(βλ.ΔΗΜΟΣΙΟ)
Πραγματικα ''ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΧΡΗΜΑ'' ειδικα οταν εισαι συνεχεια ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ,ΜΕ ΖΕΣΤΗ-ΚΡΥΟ-ΧΙΟΝΙΑ-ΚΑΥΣΩΝΑ-ΚΙΝΗΣΗ-ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ με το Αλεξισφαιρο να σε πνιγει (ισως σου σωσει τη ζωη μια μερα ομως....οποτε) και με καθε λογης περιστατικο που μπορει να σου τυχει σε ανυποπτο χρονο...
-
Labro τα εχουμε πει αυτα, μιλαμε κυριως για τους Τροχαιους, και μαλιστα αυτους που ΜΟΝΗ δουλεια τους ειναι να καθονται στην ευθεια του Ξυλοκαστρου (που οπως ξερουμε ειναι ακρως θανατηφορο σημειο....και πιο κατω που εχει στροφες χωρις κεντρικη νησιδα δεν σκοτωνεται κανεις...) και γραφουν οσους πανε με την θανατηφορα ταχυτητα των 100 χαω, αφου το οριο ειναι 80 (ενω στις τυφλες στροφες πιο κατω ειναι 90...)
Τα εχουμε πει, σαφως και οι αστυνομικοι κανουν πολυ δυσκολη και επικινδυνη δουλεια, αλλα ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Αυτοι που λεμε εμεις ΝΑΙ, κοιτανε την ευκολη ζωη και το ευκολο γεμισμα του ταμειου του κρατους.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Labro τα εχουμε πει αυτα, μιλαμε κυριως για τους Τροχαιους, και μαλιστα αυτους που ΜΟΝΗ δουλεια τους ειναι να καθονται στην ευθεια του Ξυλοκαστρου (που οπως ξερουμε ειναι ακρως θανατηφορο σημειο....και πιο κατω που εχει στροφες χωρις κεντρικη νησιδα δεν σκοτωνεται κανεις...) και γραφουν οσους πανε με την θανατηφορα ταχυτητα των 100 χαω, αφου το οριο ειναι 80 (ενω στις τυφλες στροφες πιο κατω ειναι 90...)Τα εχουμε πει, σαφως και οι αστυνομικοι κανουν πολυ δυσκολη και επικινδυνη δουλεια, αλλα ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Αυτοι που λεμε εμεις ΝΑΙ, κοιτανε την ευκολη ζωη και το ευκολο γεμισμα του ταμειου του κρατους.
ok...ειχα χασει καποια posting sorry....
-
φιλε Λαμπρο το σωμα διωξης λαθρομεταναστων δεν εχει σχεση με τους αστυνομικους!πιστευω να συμφωνησουν σε καποια πραγματα που θα πω και οι υπολοιποι εδω μεσα!οταν εγιναν οι προσληψεις σας ειχαν σαν κυριο σκοπο την μειωση των λαθρομεταναστων μεχρι τους ολυμπιακους αγωνες!οταν πηγατε βορεια για εκπαιδευση αν δεν κανω λαθος για 3 μηνες δεν σας πληρωναν καθολου και με φοβο οτι μπορει μετα να σας απολυσουν!Ξερω οτι το σωμα σας εχει προβληματα με τους αλλους αστυνομικους και οτι σας δινουν διαταγες να μην κανετε τοσες συλληψεις!Σωστος μεχρι εδω?εχω δει με τα ματια μου πακιστανους να πουλανε προστασια και να περνανε απο παγκους σε πανηγυρι στην Ν.Χαλκηδονα Πρωτομαγια και να βλεπουν αν πανε καλα οι εισπραξεις!Δεν ειμαι μπατσος αλλα επειδη μενω εξω απο το μαρκοπουλο με πορτο ραφτη εχει πηξει το ματι μου απο αλβανους μεχρι και εγω δεν ξερω,να βλεπω να τους μαζευουν και μετα απο λιγο να ειναι ελευθεροι διοτι ειχαν χαρτια η' γιατι καποιοι αρβανιτες τους θελαν για να φτιαξουν τα χωραφια τους!αυτα ηθελα να πω και συγνωμη για το εκτος θεμα που εγραψα αλλα μου αρεσει να λεγετε η αληθεια!Λαμπρο καλο κουραγιο και να προσεχετε !Υ.Γ.σε ποιο τμημα εισαι αν επιτρεπετε?Γερακα?
-
Ειδατε στις ειδησεις το καινουριο κατορθωμα των *^&%*μπατσων. Ασφαλιτικο αυτοκινητο εμβολισε 6-8 αυτοκινητα και τα καλοπαιδα εξαφανιστικαν με την βοηθεια συναδελφων τους, ο δε ΝΕΟΠΑΣ (ασχημη λεξη αλλα η πιο καταλληλη που μπορουσα να βρω) κοροιδευε τον κοσμο ΜΠΡΟΣΤΑ στην καμερα! . Ο δε διοικητης τροχαιας Αθηνων εν μεσω καλης χαρας μιλαγε για 'φιλακια και μπατσακια' και ανεφερε οτι 'AN εγινε ετσι θα γινει ερευνα και θα τιμωρηθει' (ναι καλα...). Παρακατω σε αλλο ρεπορταζ ο MΠΟΥΛΗΣ αρχηγος μιλαγε για την οδηγικη παιδεια που μας λειπει και κανουν οι 'κομπλεξικοι' αγωνες στου αδειους δρομους της Αθηνας (ευκαιρια για εισπραξεις παλι).
Πολιτικο Xsara station ασημι ZZA...., σταματαγε τον κοσμο και εγραφαν.
Αν παρεις το οπλο απ' το κωλοπαιδο αυτο που κοροιδευε (δεν φαινεται και δυσκολο) και το πυροβολησεις ΜΕΣΑ στον ΚΩΛΟ του, θα καταλαβει αραγε τιποτα ή εχει πρεζωθει τοσο που δεν καταλαβαινει τι συμβαινει τριγυρω του?
Αρε ΠΑΣΑΡΗΣ που τους χρειαζεται.... -
Ο χρήστης octavia έγραψε:
φιλε Λαμπρο το σωμα διωξης λαθρομεταναστων δεν εχει σχεση με τους αστυνομικους!πιστευω να συμφωνησουν σε καποια πραγματα που θα πω και οι υπολοιποι εδω μεσα!οταν εγιναν οι προσληψεις σας ειχαν σαν κυριο σκοπο την μειωση των λαθρομεταναστων μεχρι τους ολυμπιακους αγωνες!οταν πηγατε βορεια για εκπαιδευση αν δεν κανω λαθος για 3 μηνες δεν σας πληρωναν καθολου και με φοβο οτι μπορει μετα να σας απολυσουν!Ξερω οτι το σωμα σας εχει προβληματα με τους αλλους αστυνομικους και οτι σας δινουν διαταγες να μην κανετε τοσες συλληψεις!Σωστος μεχρι εδω?εχω δει με τα ματια μου πακιστανους να πουλανε προστασια και να περνανε απο παγκους σε πανηγυρι στην Ν.Χαλκηδονα Πρωτομαγια και να βλεπουν αν πανε καλα οι εισπραξεις!Δεν ειμαι μπατσος αλλα επειδη μενω εξω απο το μαρκοπουλο με πορτο ραφτη εχει πηξει το ματι μου απο αλβανους μεχρι και εγω δεν ξερω,να βλεπω να τους μαζευουν και μετα απο λιγο να ειναι ελευθεροι διοτι ειχαν χαρτια η' γιατι καποιοι αρβανιτες τους θελαν για να φτιαξουν τα χωραφια τους!αυτα ηθελα να πω και συγνωμη για το εκτος θεμα που εγραψα αλλα μου αρεσει να λεγετε η αληθεια!Λαμπρο καλο κουραγιο και να προσεχετε !Υ.Γ.σε ποιο τμημα εισαι αν επιτρεπετε?Γερακα?Φιλε Τρυφωνα γεια σου
Δε συμφωνω με την αποψη σου οτι δεν ειμαστε Αστυνομικοι...Αστυφυλακες δεν ειμαστε (προς το παρον...) κατα τα αλλα ανηκουμε κι εμεις στο Αστυνομικο προσωπικο. Οσον αφορα για τα προβληματα που αναφερεις εχεις απολυτο δικιο και δε χρειαζετε να συνεχισω αλλο καθως δεν ειναι επι του παροντος.
Ειμαι Δυτικη Αττικη και ευχαριστω για τις ευχες και το κουραγιο που μου δινεις Να σαι καλα κι εσυ.Με εκτιμηση Λαμπρος
-
Ως γνωστόν κάνω κάποιες επισκευές οπότε το αυτοκίνητο είναι μέσα στο αστάρι και στον σιδηρόστοκος άρα έχει διάφορα χρώματα και μαζί με το τρίψιμο που έχω κάνει είναι πραγματικά παράξενο το θέαμα...
Πλατεία Αγ.Παρασκεύης ξεπαρκάρω και ο μπάτσος με την κλασική έξυπνη φάτσα μου πετάει την ατάκα : «Πρόσεχε μεγάλε μην τρακάρεις γιατί το έχεις και φρεσκοβαμμένο όπως βλέπω...» γελώντας μαζί με άλλους 3 συναδέλφους...
Αυτό είναι επάγγελμα!! Σεβασμός στον πολίτη!!!! Ευγένεια! *Τι επίπεδο *που λέει και ο Μαρίνος!!!
Τι να πει κανείς για αυτούς ...Να τους λυπηθείς? Να νευριάσεις? Να γελάσεις με τα χάλια τους? Τι αξίζει άραγε??
Κρίμα που δεν το οδηγούσε καμία γυναίκα εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο μου να το βάψουνε από την χαρά τους και οι 3 ηλίθιοι σε 5 λεπτά...
Μάλλον να τους λυπάσαι τελικά...(εκτός από εξαιρέσεις 0,000001% για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις...)
-
Ελα βρέ Κώστα,καλαμπούρι κάνανε τά παιδιά!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ελα βρέ Κώστα,καλαμπούρι κάνανε τά παιδιά!!!Ξέρεις ότι ένα αστείο λέγεται με πολλούς τρόπους....
Αχ αυτά τα παιδιά!! -
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλη αυτή η φασαρία με τα στρουμφς...
Ίσως γιατί δεν με έχουν σταματήσει ποτέ...
'Ισως γιατί δεν με έχουν γράψει ακόμα για υπερβολική ταχύτητα (120 με όριο τα 80, μην τρομάξετε έτσι ;;; )...
Ίσως γιατί κυκλοφορώ 10 μέρες χωρίς πινακίδες και ακόμα δε με σταματήσαν(αυτό μάλλον εξηγείται γιατί περνάω 2 φορές τη μέρα μπροστά από την τροχαία )
Τι να πώ...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα