Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Φίλε ραλύ νομίζω είσαι κομματάκι υπερβολικός.Με 25000Ε έχεις και πολλές επιλογές και φυσικά μπορείς χαλαρά να βρεις καλύτερο αυτοκίνητο από αυτά που μέχρι τώρα είχες.
Το golf GT για παράδειγμα,το οποίο είναι σαφώς καλύτερο από το GTi II που ειχες(αν βγάλεις συναισθηματισμούς κλπ είναι και πιο γρήγορο και τεχνολογικά καμία σχέση και πιο ποιοτικό και πιο άνετο)
Το mini cooper s.Καρτάκι δρόμου(προσωπικά το θεωρώ ακόμα καλύτερο από το απο πάνω,αν δεν έχεις πρόβλημα με τους ανύπαρκτους χώρους πίσω.Το οποίο mini μπορεί επάξια να αντικαταστήσει το ραλάκι σου.
Πώς ακριβώς ορίζεις το 'καλύτερο'?
Γιατί εγώ νομίζω ότι αν προσπαθήσουμε να μπούμε λίγο μέσα στο μυαλό του φίλου μας, κρίνοντας από αυτά που γράφει και τα αυτοκίνητα που είχε, κανένα σημερινό προσθιοκίνητο δεν είναι καλύτερο από το Ραλί του.
Συγκεκριμένα για το Μινι που λες, εγώ θεωρώ ότι δε μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι 'αντικαθιστά επάξια' το 106 του.
Εϊναι πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά ο ενδοιασμός μου είναι αν αξίζει κάποιος που είχε τόσα χρόνια 8βάλβιδο Rallye να δώσει τώρα τόσα λεφτά για να πάρει ένα Mini...
(για μένα δεν αξίζει)
Κατά τη γνώμη μου φίλε rallye40, ή πάρε κάτι 'να κάνεις τη δουλειά σου' κρατώντας το 106 ή μεταπήδησε σε ένα τελείως διαφορετικό στρατόπεδο, αυτό των πισωκίνητων ή 4κίνητων.