-
γεια σου d-jet
και μενα μου ειρθε για το τιμονι και το γραψα ... τι να κανουμε τωρα... -
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
γεια σου d-jetΧαιρετίζω την emilia romagna.... δεν ξέρω ρε γ@μώτο, κάθε φορά που σκέφτομαι Bologna μου έρχονται στο νου μανιτάρια ψητά με ρίγανη και μπαλσάμικο....
Η πιο ωραία περιοχή της Eυρώπης (μετά την Tοσκάνη, όμως, ε; ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
γεια σου d-jet
Χαιρετίζω την emiglia romagna.... δεν ξέρω ρε γ@μώτο, κάθε φορά που σκέφτομαι Bologna μου έρχονται στο νου μανιτάρια ψητά με ρίγανη και μπαλσάμικο....
Η πιο ωραία περιοχή της Eυρώπης (μετά την Tοσκάνη, όμως, ε; )bisteca fiorentina rulezzz
-
http://www.italiaspeed.com/2006/events/ ... /2504.html
-
-
Απίστευτο εσωτερικό , μου αρέσει αρκετά το κόψιμο που κάνουν στο εσωτερικό μερος οι καλύπτρες των οργάνων.
-
ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα test η συγκρητικο της 8c?αν οχι,ξερετε ποτε θα δουμε?
-
Χαιρετίζω την emiglia romagna.... δεν ξέρω ρε γ@μώτο, κάθε φορά που σκέφτομαι Bologna μου έρχονται στο νου μανιτάρια ψητά με ρίγανη και μπαλσάμικο....
Η πιο ωραία περιοχή της Eυρώπης (μετά την Tοσκάνη, όμως, ε; )bisteca fiorentina rulezzz
ώπα,έλεος! εδώ ιταλομαθής! με τσακίσατε στίς αναμνήσεις. και ζηλεύω κιόλας...
-
8c spider
http://video.google.com/videoplay?docid ... &q=Alfa+8C -
Προς χαρα των απανταχου αλφιστι, ευπειθως αναφερω οτι χτες που ημουνα goodwood η 8c ηταν το αμαξι που συγκεντρωνε πιο πολυ ενδιαφερον, μετα τη renault r25 και τη veyron. Kαι στο goodwood υπηρχε ο,τι θες...
-
Μια πισωκινητη.... ΜΙΑ ΜΟΝΟ..... ποτε θα βγαλουν;;;;
Το ΡΧ8 το φωβαμαι....
Στο ΜΧ5 δεν χωραω..... βρισκω με το κεφαλι...
Το 350Ζ.... Δεν μ αρεσει κααααααααααααθολου....
Το Μ3.... στα χερια μου.... ειναι φωνικο οπλο....
Βλεπω την Brera και το μονο που σκεφτωμαι ειναι αν γεινετε να καταργηθει το μπροστα διαφωρικο.....Θελω καινουρια πισωκινητη ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
καταργηθει το μπροστα διαφωρικο.....Θελω καινουρια πισωκινητη ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ!!!!!!!!
Βασικά το εμπρός διαφορικό εμπεριέχεται στο κεντρικό για εξοικονόμηση βάρους και χώρου..torsen C twin diff.Η επόμενη πισωκίνητη Alfa Romeo θα είναι ο αντικαταστάτης της 166,με κινητήρα στον διαμήκη άξονα σε θέση εμπρός-κέντρο και κιβώτιο στον πίσω άξονα για καλύτερη κατανομή βάρους transaxle δηλαδή...διπλά ψαλίδια εμπρός πίσω(το ίδιο σχήμα με την quattroporte), ενεργές αντιστρεπτικές ARC που εξαφανίζουν τις κλίσεις στις στροφές διατηρώντας την άνεση,ηλεκτρονικά ελεγχόμενη απόσβεση airmod κτλπ..θα χρησιμοποιεί το πάτωμα της maserati quattroporte σε έκδοση με πιο κοντό μεταξόνιο κατά 10-15 κάτι που θα της δώσει καλύτερη ευελιξία.Απο εκεί και πέρα οι 159/Brera GTA θα είναι σαφώς πιο extreme (παρόμοιο χαρακτήρα με την πρώτη Μ5) με περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα σε σχέση με τις πολιτικές εκδόσεις.Τέλος η επόμενη γενιά των 159/Brera 2012 θα είναι πισωκίνητες αλλά τότε μην παραπονεθείται που θα είναι πιο ακριβές και απο τις Bmw.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
καταργηθει το μπροστα διαφωρικο.....
Θελω καινουρια πισωκινητη ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ!!!!!!!!
Βασικά το εμπρός διαφορικό εμπεριέχεται στο κεντρικό για εξοικονόμηση βάρους και χώρου..torsen C twin diff.Η επόμενη πισωκίνητη Alfa Romeo θα είναι ο αντικαταστάτης της 166,με κινητήρα στον διαμήκη άξονα σε θέση εμπρός-κέντρο και κιβώτιο στον πίσω άξονα για καλύτερη κατανομή βάρους transaxle δηλαδή...διπλά ψαλίδια εμπρός πίσω(το ίδιο σχήμα με την quattroporte), ενεργές αντιστρεπτικές ARC που εξαφανίζουν τις κλίσεις στις στροφές διατηρώντας την άνεση,ηλεκτρονικά ελεγχόμενη απόσβεση airmod κτλπ..θα χρησιμοποιεί το πάτωμα της maserati quattroporte σε έκδοση με πιο κοντό μεταξόνιο κατά 10-15 κάτι που θα της δώσει καλύτερη ευελιξία.Απο εκεί και πέρα οι 159/Brera GTA θα είναι σαφώς πιο extreme (παρόμοιο χαρακτήρα με την πρώτη Μ5) με περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα σε σχέση με τις πολιτικές εκδόσεις.Τέλος η επόμενη γενιά των 159/Brera 2012 θα είναι πισωκίνητες αλλά τότε μην παραπονεθείται που θα είναι πιο ακριβές και απο τις Bmw.
Κανενα παραπονο απο μενα.......
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το Μ3.... στα χερια μου.... ειναι φωνικο οπλο....Τί εννοείς ακριβώς?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το Μ3.... στα χερια μου.... ειναι φωνικο οπλο....
Τί εννοείς ακριβώς?
Οτι στα χερια μου θα ειναι επικυνδινο.....
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Τέλος η επόμενη γενιά των 159/Brera 2012 θα είναι πισωκίνητες -
Ε τότε μάλλον θα φταίνε τα χέρια σου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ε τότε μάλλον θα φταίνε τα χέρια σουExactly my point.....
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
η επόμενη γενιά των 159/Brera 2012 θα είναι πισωκίνητες αλλά τότε μην παραπονεθείτε που θα είναι πιο ακριβές και απο τις BmwΔεν το έπιασα το υποννοούμενο. Ποια είναι η Alfa Romeο για να μην παραπονεθούμε για τις τιμές της; Τι είναι αυτό; Απειλή; 'ΟΚ, θα σας κάνουμε τη χάρη, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε αδρά'. Εκτός αν εξέλαβα το σχόλιό σου με λάθος τρόπο.
Ας βγάλει πιο ευχάριστα αυτοκίνητα από τις BMW και άξια της τιμής τους και τότε δε θα πει κανείς τίποτα αν είναι ακριβότερες.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
η επόμενη γενιά των 159/Brera 2012 θα είναι πισωκίνητες αλλά τότε μην παραπονεθείτε που θα είναι πιο ακριβές και απο τις Bmw
Δεν το έπιασα το υποννοούμενο. Ποια είναι η Alfa Romeο για να μην παραπονεθούμε για τις τιμές της; Τι είναι αυτό; Απειλή; 'ΟΚ, θα σας κάνουμε τη χάρη, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε αδρά'. Εκτός αν εξέλαβα το σχόλιό σου με λάθος τρόπο.
Ας βγάλει πιο ευχάριστα αυτοκίνητα από τις BMW και άξια της τιμής τους και τότε δε θα πει κανείς τίποτα αν είναι ακριβότερες.
θα πεί οτι μοιραία η πίσω κίνηση ανεβάζει το κόστος παραγωγής, μην αρπάζεσαι
Alfa Romeo 8C Competizione/8C Spider