-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Προσωπικά, επειδή στις μεγάλες φωτιές του '85 και του '89 ήμουν πιτσιρικάς...
Οπότε ο hrdoukas μάλλον δεν είναι 70+
Ειμαι αρκετά μεγαλύτερος, εννοούσα τις μεγάλες πυρκαγιές λίγο πριν και λίγο μετά τον ατυχή πόλεμο...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Προσωπικά, επειδή στις μεγάλες φωτιές του '85 και του '89 ήμουν πιτσιρικάς...
Οπότε ο hrdoukas μάλλον δεν είναι 70+
Ειμαι αρκετά μεγαλύτερος, εννοούσα τις μεγάλες πυρκαγιές λίγο πριν και λίγο μετά τον ατυχή πόλεμο...
Τον ατυχή πόλεμο του 1897;
Ε, τότε είσαι ακόμα πιό μεγάλος!
-
Αχχχ...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4160668357
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7653775851
-
Aν καποιος απο εσας εχει γνωστο Ικαρο για να ρωτησει να μαθει?
ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΤΑ 2 ΜΑΧΗΤΙΚΑ η ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ?
Συμφωνα με κατι πληροφοριες που εχω τα πραγματα δεν εγιναν καθολου ετσι οπως μας τα πλασσαρουν.Εγινε κανονικη αερομαχια και ο μεν δικος μας επεσε απο πυραυλο και δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο τον δε τουρκο τον πετυχε ενας δικος μας στο φτερο την ωρα που εκανε ελιγμο για να φυγει. Συμφωνα με κατι μαρτυριες ειδαν και ακουσαν 2 μπαμ και οχι ενα.
Απο οτι μπορω να φανταστω οταν τρακαρεις στον αερα (αναλογως των συνθηκων) συνηθως πεφτουν και οι 2. η διαλυονται και οι 2.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι εμπλεκομενοι γνωριζουν την αληθεια -
πηρες και συ αυτο το email που κυκλοφορει?
-
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
Aν καποιος απο εσας εχει γνωστο Ικαρο για να ρωτησει να μαθει?Πρέπει να είναι πολύ κολλητός για να το πει
-
Για να το λέει κάποιος ανώνυμος σε ένα email (που ζωοδώς στέλνουν όλοι) σίγουρα έτσι θα έγινε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για να το λέει κάποιος ανώνυμος σε ένα email (που ζωοδώς στέλνουν όλοι) σίγουρα έτσι θα έγινε...ή θα έχει λόγο να το στέλνει
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για να το λέει κάποιος ανώνυμος σε ένα email (που ζωοδώς στέλνουν όλοι) σίγουρα έτσι θα έγινε...
ή θα έχει λόγο να το στέλνει
Τι είναι πιο πιθανό;
-
Βλήματα δεν έφυγαν μιας και το ελληνικό όταν προσγειώθηκε κινηματογραφήθηκε για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Τα πυροβόλα όμως? -
Κάτι τέτοια μου αποδεικνύουν ότι είμαστε γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων. Α ρε Αίσωπε αθάνατε!!!
Παιδιά ηρεμίστε και μην καταπίνετε αμάσητα ότι ο κάθε ένας λέει. Αυτά για την ώρα. -
Δείτε κι αυτό που βρήκα ψάχνοντας το θέμα:
-
Έλεος ποια!!!!!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Δείτε κι αυτό που βρήκα ψάχνοντας το θέμα: -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δείτε κι αυτό που βρήκα ψάχνοντας το θέμα:
Προσωπικά πιστεύω και από πληροφορία από πολύ 'μέσα' ήταν όντως ΄συγκρουση. Ο Ηλιάδης πλησίασε πολύ, ο Τούρκος τράβηκε 7+g προς την πλευρά του, υπολόγισαν λάθος και οι δύο και το ελληνικό έκοψε στη μέση το Τούρκικο. Αυτά.
ΟΜΩΣ.
Θυμάστε τότε εκείνο το Τούρκικο διθέσιο F-16 που είχε πέσει πριν μερικά χρόνια;; Από την ίδια πηγή είχε καταρριφτεί ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ (ασφάλεια απενεργοποιημένη) από το Mirage 2000 (υπάρχουν και φωτό του Μ2000 με έναν λιγότερο Magic 2) και οι δημοσιογράφοι είχαν ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ με το Υπ. Άμυνας. Οι Τούρκοι δεν αντέδρασαν γιατί ΔΕΝ είχαν αποδείξεις (το ζεύγος είχε μεγάλη διασπορά)
Πάντως όλη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν απίστευτη από πλευράς ενεργητικότητας στην Τανάγρα... Α ρε λεφτά που πληρώνουμε σε καύσιμα.,.. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πηρες και συ αυτο το email που κυκλοφορει?Δεν ξερω για ποιο Email λες.Εμενα μου το εστειλε φιλος αεροπορος απο την Ινδια που εχει πληροφοριες.Δεν λεω οτι εγιναν τα πραγματα ετσι αλλα μετα το συμβαν βρεθηκαν πολλα μα παρα πολλα πολεμικα στον αερα ετοιμοι για ολα.
Οπως και το ατυχημα της Ηλιος. Σιγουρα επεσε απο καυσιμα.Λετε ομως να το αφησαν να πεσει στην τυχη απο μονο του? και αν επεφτε πανω σε κατοικημενη περιοχη?
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Κάτι τέτοια μου αποδεικνύουν ότι είμαστε γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων. Α ρε Αίσωπε αθάνατε!!!
Παιδιά ηρεμίστε και μην καταπίνετε αμάσητα ότι ο κάθε ένας λέει. Αυτά για την ώρα.Φιλε τα αμασητα τα λεμε εμεις η το επισημο κρατος που ελεγχει την πληροφορηση?.......και σου πλασσαρουν οτι θελουν
-
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
πηρες και συ αυτο το email που κυκλοφορει?
Δεν ξερω για ποιο Email λες.Εμενα μου το εστειλε φιλος αεροπορος απο την Ινδια που εχει πληροφοριες.Δεν λεω οτι εγιναν τα πραγματα ετσι αλλα μετα το συμβαν βρεθηκαν πολλα μα παρα πολλα πολεμικα στον αερα ετοιμοι για ολα.
Οπως και το ατυχημα της Ηλιος. Σιγουρα επεσε απο καυσιμα.Λετε ομως να το αφησαν να πεσει στην τυχη απο μονο του? και αν επεφτε πανω σε κατοικημενη περιοχη?
Μην πέφτεις θύμα
-
καλα, το αεροπλανο της Ηλιος ειναι σιγουρο οτι επεσε οπως το ειπαν...
-
Οι εβραίοι το ρίξανε, το ακολουθούσαν απο απόσταση ασφαλείας με τις κοσμοσφαίρες τους
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ