-
Σαρώνει το A8 μέχρι στιγμής... ακριβώς το αντίθετο με τις πωλήσεις της κατηγορίας στην Ελλάδα! Μάλλον το 4ΤΦ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αγοράς
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Σαρώνει το A8 μέχρι στιγμής... ακριβώς το αντίθετο με τις πωλήσεις της κατηγορίας στην Ελλάδα! Μάλλον το 4ΤΦ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αγοράςToν Ιανουάριο,
S class-7 series-A8 είχαν ως εξής:
20-4-1
Στην Ελλάδα, με την S class (πόσο μάλλον για νέο μοντέλο),
δεν έχει τύχη κανένα άλλο μοντέλο.. -
A8 χωρίς δεύτερη σκέψη, αν υπάρχει σωφέρ...
Αν ήταν να οδηγάω εγώ, 7άρα!
Αν πιάσουμε και τις άλλες επιλογές, quattroporte με τα μπούνια!
Προφανώς, δεν ψηφίζω...
-
Συγνωμη αλλα η καινουργια S-class ειναι απαραδεκτη.
Lexus μαλλον. -
Αναμεσα στις επιλογες προς ψηφιση επελεξα BMW.
Αλλα αν δεν ειχα αυτον τον περιορισμο θα επελεγα Μaserati Quattroporte αν οδηγουσα εγω, Lexus LS αν ημουν ο επιβατης του πισω καθισματος.
-
Maserati Quattroporte.-
Εναλλακτικά, το 600άρι Lexus.
Από τα τρία της ψηφοφορίας (ρε μήπως να βάζαμε κι άλλα???), Α8.Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Συγνωμη αλλα η καινουργια S-class ειναι απαραδεκτη.Εμφανισιακά, σαν κορεάτικο είναι. Απαίσιο πραγματικά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Maserati Quattroporte.-Εαν είναι να δώσεις τόσο καλύτερα να πάρεις αυτό που θα σε ευχαριστεί,
είναι πιο μοναδικό, οδηγικά το πιο ενδιαφέρον.Άσε που έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία αφού S Class του 95 στην
Γερμανία τα δίνουν για 6-7Κ ευρώ ... ενώ μια Maserati είναι σαν
το καλό κράσι... με τα χρόνια γίνεται καλύτερη -
Απο πίττα που δέν τρώς, τι σε μέλλει κι'αν καεί.
-
Αν επρόκειτο ποτέ να γίνω καραβοκύρης, και έπρεπε αναγκαστικά να πάρω ένα από τα τρία (πλοία της ψηφοφορίας εννοώ), Ψηφίζω Α8.
Εκτός ψηφοφορίας, Quattroporte...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Maserati Quattroporte φυσικά . Ενα κλικ πάνω σε όλαΣυμφωνώ υπεραπόλυτα.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Μάλλον το 4ΤΦ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αγοράςΝομίζω αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις
-
A8 απο μένα...
-
Maserati Quatroporte αν...για μισό λεπτό όχι, 612 Scaglietti για μένα και ένα LS για τον οδηγό μου....αλλά και πάλι όχι μια Maybach παρακαλώ, μπα θα προτιμήσω μια Rolls Royce
Toν Ιανουάριο,
S class-7 series-A8 είχαν ως εξής:
20-4-1
Στην Ελλάδα, με την S class (πόσο μάλλον για νέο μοντέλο),
δεν έχει τύχη κανένα άλλο μοντέλο..Η άποψη μου είναι οτι σε αυτή την κατηγορία η Merc αποτελεί την σταθερή αξία και γενικά κάθε καινούργια S είναι ένα βήμα μπροστά από τα υπόλοιπα σε gadgets και εξοπλισμό άνεσης. Η BMW είναι αρκετά κοντά και η Αudi κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ακολουθήσει. Στην ίδια μοίρα με την Audi είναι και η Jaguar και λοιπές Ιαπωνικές δυνάμεις με την Lexus να ξεχωρίζει απο τις τελευταίες. Αυτό τελικά αντικατοπτρίζεται και στις πωλήσεις με τις Merc, ΒΜW - και Lexus στις ΗΠΑ- να έχουν το πάνω χέρι.
Y.Γ Μήπως να προσθέσουμε και άλλες επιλογές στην ψηφοφορία( λείπουν οι RR, οι Μaybach, Bentley και βέβαια τα αντίστοιχα Αμερικάνικα. Μην ακούσω για κόστος, αφού μπήκαμε σε έξοδα...ας μπούμε για καλά -
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ S 65 AMG
-
Ήθελα να ήξερα, όσοι ψήφισαν την 7άρα, την έχουν δει από κοντά;;
-
§
Αν το ζητούμενο είναι η πολυτέλεια (και μόνο) θα έλεγα να ρίξετε μια ματιά στον κόμβο της Maybach (που από όσο ξέρω είναι οι premium Mercedes S)...
§
-
ΒΜW 750
Το Lexus LX430 ειναι φανταστικο αυτοκινητο αλλα δεν ειναι 750.
Εχω μπει μεσα και στα δυο.
Νικος
ΥΓ: Εχω οδηγησει το το Lexus GS430 και το BMW 550 και δεν υπαρχει συγκριση. Το 550 ειναι μπροστα με μεγαλη αποσταση. (και 20 χιλιαδες τοπικα)
-
Αφού μας περιορίζεται μόνο σε αυτά τα τρία μοτέλα, τότε 'S'.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ήθελα να ήξερα, όσοι ψήφισαν την 7άρα, την έχουν δει από κοντά;;Εμένα μου αρέσει κι όλας...
-
Πολυτελή Αυτοκίνητα