-
Και επειδή έχω στο μυαλό μου εκείνο το ανέκδοτο με τον τύπο που παίρνει τηλέφωνα και λέει 'Μαλάκα', το νούμερο θα το κρατήσω και μάλιστα...
6977230... στείλτε pm για το υπόλοιπο! Θα τον σκίσω τον πούστη, θα βάλω αγγελίες στις τουαλέτες με το νούμερό του!!! Πολύ μου την έχει σπάσει!!!
Δηλαδη τωρα αυτο ειναι καλυτερο?
Δεν λεω λιγη ευγενεια δεν βλαπτει, αλλα, δεν ξερεις και σε τι φαση ηταν ο αλλος... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Και επειδή έχω στο μυαλό μου εκείνο το ανέκδοτο με τον τύπο που παίρνει τηλέφωνα και λέει 'Μαλάκα', το νούμερο θα το κρατήσω και μάλιστα...
6977230... στείλτε pm για το υπόλοιπο! Θα τον σκίσω τον πούστη, θα βάλω αγγελίες στις τουαλέτες με το νούμερό του!!! Πολύ μου την έχει σπάσει!!!
Δηλαδη τωρα αυτο ειναι καλυτερο?
Δεν λεω λιγη ευγενεια δεν βλαπτει, αλλα, δεν ξερεις και σε τι φαση ηταν ο αλλος...Καλά, δεν το έκανα και δεν έδωσα το νούμερο... Αλλά σε ό,τι φάση και να ήταν ο άλλος, δεν χρειάζεται να μιλάει έτσι! Κι εγώ έχω υπάρξει σε κακές φάσεις, αλλά η ανατροφή και ο πολιτισμός είναι στοιχεία που δεν σβήνονται από μία κακή στιγμή!
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Και ποιός είναι το βασικό ζώον στην προκειμένη περίπτωση;
Έλα ντε.... Είναι ζώο αυτός που έχει σταματήσει στο περίπτερο επί της Ποσειδώνος και κλείνει την ορατότητα σε εμένα που βγαίνω απ'το στενό; Είναι ζώο αυτός που το έχει παρκάρει αμέσως μετά τη στροφή μισό πάνω στο πεζοδρόμιο και μισό σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας; Είμαι ζώο εγώ που βγαίνω μέχρι να βλέπω αναγκάζοντας τους κινούμενους στη δεξιά λωρίδα να φρενάρουν; Ή είναι ζώο αυτός που έρχεται με 100+ στη δεξιά; Μπλεγμένα τα πράγματα και όλοι δίκιο έχουν. Μέχρι να γίνει το κακό και να μας πεί ο νομοθέτης.
[/quote]Όλοι είναι ζώα πλην αυτού που θέλει να βγει από το στενό, γιατί είναι ο μόνος που δεν έχει εναλλακτική-καλύτερη λύση. Εκτός κι αν κάποιος θεωρεί λύση το να κάνει όπισθεν όλο το δρόμο που μόλις έχει διασχίσει (πιθανότατα μονόδρομο) για να βρει κάποιο άλλο δρόμο για να πάει στον προορισμό του.
Όλοι παρανομούν, αλλά 3/4 έχουν εναλλακτική. -
Υπάρχουν ακόμα χειρότερα ΖΩΑ nasos79. Είναι αυτοί που παίρνουν λάθος, και όταν τους λες 'Έχετε κάνει λάθος στο νούμερο' στο κλείνουν στη μάπα. Έχω σπάσει τηλέφωνο με έναν τέτοιο
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλά, δεν το έκανα και δεν έδωσα το νούμερο... Αλλά σε ό,τι φάση και να ήταν ο άλλος, δεν χρειάζεται να μιλάει έτσι! Κι εγώ έχω υπάρξει σε κακές φάσεις, αλλά η ανατροφή και ο πολιτισμός είναι στοιχεία που δεν σβήνονται από μία κακή στιγμή!Πολύ αγενές εκ μέρους του, δε διαφωνώ, αλλά Νάσο, δεν ξέρεις σε τι στιγμή μπορεί να τον πέτυχες τον άλλο! Άστο να πάει στο καλό!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υπάρχουν ακόμα χειρότερα ΖΩΑ nasos79. Είναι αυτοί που παίρνουν λάθος, και όταν τους λες 'Έχετε κάνει λάθος στο νούμερο' στο κλείνουν στη μάπα. Έχω σπάσει τηλέφωνο με έναν τέτοιο+1...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλά, δεν το έκανα και δεν έδωσα το νούμερο... Αλλά σε ό,τι φάση και να ήταν ο άλλος, δεν χρειάζεται να μιλάει έτσι! Κι εγώ έχω υπάρξει σε κακές φάσεις, αλλά η ανατροφή και ο πολιτισμός είναι στοιχεία που δεν σβήνονται από μία κακή στιγμή!
Πολύ αγενές εκ μέρους του, δε διαφωνώ, αλλά Νάσο, δεν ξέρεις σε τι στιγμή μπορεί να τον πέτυχες τον άλλο! Άστο να πάει στο καλό!
Το έχω κάνει και εγώ.. τελευταιο βραδυ πριν παραδωσω πτυχιακή οπου και καθομαι μεσα στο αγχος και την μελεταω.. ε πηρε 3 φορες ο τυπος και δεν ειμουν και πολυ ευγενικος...
Ανθρωποι ειμαστε όλοι..
-
Καλα εδω περα οποιος δεν μας καθεται σούζα, βαπτίζεται ζώο εν ριπη οφθαλμού
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλα εδω περα οποιος δεν μας καθεται σούζα, βαπτίζεται ζώο εν ριπη οφθαλμούΌχι ρε Τίγρη, δεν μιλάς σωστά! Εγώ δηλαδή που όταν κάποιος με παίρνει και είναι λάθος, του μιλάω πιο ευγενικά ακόμα απ' όσο μου μιλάει εκείνος, είμαι ο μαλάκας και εκείνος που μόνο δεν με βρίζει είναι ο μάγκας και εγώ έχω απαίτηση να μου κάτσει σούζα;
Δεν είναι έτσι!Παιδιά, εννοείται ότι δεν θα το κάνω αυτό που έγραψα... Αν και πιστεύω ότι θα είχε χαβαλέ! Αλλά δεν είμαι τόσο μαλάκας!
Σπύρο, έχεις πολύ δίκιο! Αυτοί είναι ακόμα χειρότεροι! Τουλάχιστον αυτόν που είπα εγώ, μπορείς να πεις ότι τον ενόχλησα κιόλας!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ανεκδιήγητο video με το πώς οδηγούν στην Ινδία!!Βέβαια, κακώς το βάζω στα 'ζώα', αφού δε φταίνε οι άνθρωποι για την παντελή έλλειψη υποδομών, όμως είναι εντελώς τραγελαφικό!!
Φαντάζομαι πάντως πως, μερικές φορές, κάπως έτσι θα μας βλέπουν εμάς άλλα κράτη
Κάπως έτσι ήταν και στο Καλιμάρμαρο τότε που έφτιαχναν τις γραμμές για το τραμ και έκοβαν το ρεύμα από τα φανάρια
-
Κοιτάξτε τι μπορεί να κάνει κάποιος για να οικειοποιηθεί τμήμα του πεζοδρομίου στην Οδό Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη:
Έχω δει την ίδια γυναίκα να παρκάρει και τα δύο αυτοκίνητα εκεί ατάραχη. Σταματάει, ξεκλειδώνει τις μπάρες, παρκάρει, τις ξανακλειδώνει και δεν τρέχει τίποτα. Και τις δύο φορές που την είδα πάρκαρα το αυτοκίνητό μου και δεν ήθελα να δώσω στόχο για αντεκδίκηση. Μόλις τη δω περνώντας πεζός, θα βγάλω το κατάλληλο βιντεάκι με το κινητό και μετά θα καλέσω την τροχαία. Είμαι περίεργος τι δικαιολογία θα σκαρφιστεί.
ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!Υ.Γ.: Προφανώς και ΔΕΝ σβήνω τις πινακίδες!
-
lokatzis Μα δε νομίζω να χρειάζεται η αστυνομία να δει βίντεο για να κάνει αυτό που πρέπει (Αν πρέπει μια και μπορεί να έχει καμμιά άδεια) .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
lokatzis Μα δε νομίζω να χρειάζεται η αστυνομία να δει βίντεο για να κάνει αυτό που πρέπει (Αν πρέπει μια και μπορεί να έχει καμμιά άδεια) .Βίντεο, γιατί μπορεί να κάνει την πάπια ότι ξεπαρκάρει από την πίσω πλευρά που ναι μεν μπορείς, αλλά συνήθως είναι άλλος παρκαρισμένος.
Επίσης, πρώτη φορά ακούω για άδεια να παρκάρεις πάνω σε πεζοδρόμιο. Και δε μιλάμε για ένα, αλλά δύο αυτοκίνητα που πιάνουν σχεδόν όλο το φάρδος του πεζοδρομίου. Ακόμα και άδεια να δινόταν, δε θα δινόταν για δύο αμάξια -
Από τη στιγμή που είδα την φωτογραφία μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, σκέφτομαι ότι μάλλον είμαι μαλάκας που δεν κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο στο πεζοδρόμιο/δρόμο έξω από το σπίτι μου, ρε που έχουμε φτάσει σαν λαός σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας και κάνουμε δικό μας ότι θέλουμε χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί έτσι μας βολεύει γράφοντας στα α…… μας τον γείτονα και συνάνθρωπο.
Τώρα σαν πρώτη και μέσα στα πλαίσια του νόμου αντίδραση είναι να καλέσεις την αστυνομία αλλά δυστυχώς κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί αυτών τον ζώων, οπότε πέφτεις και εσύ στο επίπεδο αυτών και προχωράς σε μη νόμιμες ενέργειες. -
Είναι πεζοδρόμιο._
Κλήση στην τροχαία ΑΜΕΣΩΣ. Σε ποιο ακριβώς σημείο (αριθμό) της Πλαστήρα βρίσκεται αυτό το πράγμα; Αν δεν πάρεις εσύ, θα πάρω εγώ. -
Τι καφριλίκια είναι αυτά ρε!
Την τροχαία, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ! -
Παρτε καποιος ενα τηλεφωνο, και πειτε μας τι εγινε ρε παιδια...
ΕΛΕΟΣ πια...
-
αν παω και κλειδώσω πάνω στις μπαρες 3-4 ποδήλατα, λέτε να τα πατήσει;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
αν παω και κλειδώσω πάνω στις μπαρες 3-4 ποδήλατα, λέτε να τα πατήσει;;;Παίζει να φωνάξει την αστυνομία επειδή του κλείνεις το parking!
-
Δυο περιπτώσεις ζωων εχθές και σήμερα. Ξεκινάω!
- Ανέβαινα κατα τις 02:00 την Λ.δημοκρατίας απο τρείς γέφυρες πρός Αγ.Ανάργυρους, ένω λοιπών ανεβαίνω βλέπω δεξιά ένα αυτοκίνητο να κινείται κανονικά στην λωρίδα του με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, αποσταση: ~100μ.
λίγο αργότερα, πρίν την πλατεία αγίων ανάργυρων σταματάει και αποφασίζει χωρις φλάς ή κάποια άλλη ένδιξη να κάνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ! ΦΡΕΝΑ ΦΡΕΝΑ ΦΡΕΝΑ το βιταράκι μπλοκάρει ο δεξής τροχός και ξεκινάει να τραβάει δεξια και προς το μέρος του ζωου! κόβω αριστερα το τιμόνι, αλλα λόγω μπλοκαρίσματος δεν άκουγε. Αρχίζω να μην βλέπω χαϊρι! αφήνω φρένα και αμέσως έκανε αριστερα! συνολική διάρκεια 2 Δευτερα! σταματάω μπροστά του.
-ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;;
-εντάξει εντάξει (νοήματα)
-ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;;;Σήμερα:
κινούμαι στην Ε.Ο αθηνών κορίνθου προς ασπρόπυργο, λόγω εξόδου είχε κίνηση, είμαι στην δεξιά λωρίδα και έχω σκοπό να στρίψω προς δυιληστήρια. Βλέπω λοιπών στην ΛΕΑ, ΖΩΑ να προσπερνουν τους ΜΑΛΑΚΕΣ που ταξίδευαν με χαμηλές γι αυτούς ταχύτητες, τα πήρα και εγω και απλά έβαλα τους δεξιούς μου τροχους να γλύφουν την συνεχή γραμμή της ΛΕΑ. πίσω μου ο επίδοξος χρήστης της ΛΕΑ ναι μεν χώραγε, αλλα δίσταζε να περάσει, τωρα μερικοί θα πείτε: μα καλα, εσυ εισαι λιγότερο ζωο; πιθανόν, ΑΛΛΑ, το θέμα είναι οτι η αριστερή ήταν ΑΔΕΙΑ υπήρχε φόρτος στην δεξιά και προσπερνούσαν απο την ΛΕΑ!!
μήπως ειμαι στην Αγγλία;;;
- Ανέβαινα κατα τις 02:00 την Λ.δημοκρατίας απο τρείς γέφυρες πρός Αγ.Ανάργυρους, ένω λοιπών ανεβαίνω βλέπω δεξιά ένα αυτοκίνητο να κινείται κανονικά στην λωρίδα του με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, αποσταση: ~100μ.
Ζώα ζώα ζώα