Δυο περιπτώσεις ζωων εχθές και σήμερα. Ξεκινάω!
- Ανέβαινα κατα τις 02:00 την Λ.δημοκρατίας απο τρείς γέφυρες πρός Αγ.Ανάργυρους, ένω λοιπών ανεβαίνω βλέπω δεξιά ένα αυτοκίνητο να κινείται κανονικά στην λωρίδα του με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, αποσταση: ~100μ.
λίγο αργότερα, πρίν την πλατεία αγίων ανάργυρων σταματάει και αποφασίζει χωρις φλάς ή κάποια άλλη ένδιξη να κάνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ! ΦΡΕΝΑ ΦΡΕΝΑ ΦΡΕΝΑ το βιταράκι μπλοκάρει ο δεξής τροχός και ξεκινάει να τραβάει δεξια και προς το μέρος του ζωου! κόβω αριστερα το τιμόνι, αλλα λόγω μπλοκαρίσματος δεν άκουγε. Αρχίζω να μην βλέπω χαϊρι! αφήνω φρένα και αμέσως έκανε αριστερα! συνολική διάρκεια 2 Δευτερα! σταματάω μπροστά του.
-ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;;
-εντάξει εντάξει (νοήματα)
-ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;;;
Σήμερα:
κινούμαι στην Ε.Ο αθηνών κορίνθου προς ασπρόπυργο, λόγω εξόδου είχε κίνηση, είμαι στην δεξιά λωρίδα και έχω σκοπό να στρίψω προς δυιληστήρια. Βλέπω λοιπών στην ΛΕΑ, ΖΩΑ να προσπερνουν τους ΜΑΛΑΚΕΣ που ταξίδευαν με χαμηλές γι αυτούς ταχύτητες, τα πήρα και εγω και απλά έβαλα τους δεξιούς μου τροχους να γλύφουν την συνεχή γραμμή της ΛΕΑ. πίσω μου ο επίδοξος χρήστης της ΛΕΑ ναι μεν χώραγε, αλλα δίσταζε να περάσει, τωρα μερικοί θα πείτε: μα καλα, εσυ εισαι λιγότερο ζωο; πιθανόν, ΑΛΛΑ, το θέμα είναι οτι η αριστερή ήταν ΑΔΕΙΑ υπήρχε φόρτος στην δεξιά και προσπερνούσαν απο την ΛΕΑ!!
μήπως ειμαι στην Αγγλία;;;