Mar 11, 2003, 11:00 PM

Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν Alfaromeo,για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Χειρότερους 'καυγάδες' έκανα εγω με τον Γαβιήλ,στις αρχές του forum. Τσαντίλα,θυμός,ένταση αλλά με επιχειρήματα.Δεν τον έβρισα ούτε με έβρισε ποτέ!
Μπορεί να διαφωνώ με κάποιες απόψεις του,αλλά του εξηγώ τις δικές μου, τις υποστηρίζω κι όπου βγεί!
Αλλωστε δεν προσπαθώ ντε και καλά να μυήσω τον οποιονδήποτε σε αυτά που πιστεύω,την γνώμη μου λέω.
Ψυχραιμία λοιπόν!!!
Επιχειρήματα έχετε πολλά...πείτε τα!!!

Λοιπόν kouk, εγώ δε θέλω να συγκρίνω τους καυγάδες μου με τους καυγάδες σου ούτε και λαμβάνουμε μέρος σε κανα διαγωνισμό καυγάδων. Ωραία λοιπόν το παραδέχομαι ότι τον έβρισα, τον είπα κακομοίρη, από κει και πέρα τίποτα. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι΄το γιατί πάντα ο γΑΒΡΙΛΑΚΟΣ βρίσκεται στο απυρόβλητο, ενώ οι υπόλοιποι δεν γ........ τώρα....

Παρατήρησες πουθενά κάποια προσπάθεια από μέρους μου να μυήσω τον οποιονδήποτε στις ιδέες μου...? Αν ναι πες μου, αν όχι τότε....λυπάμαι. Λοιπόν και επειδή βαρέθηκα αυτή την ιστορία, θα ψάξω να βρω το thread στο οποίο ο γΑΒΡΙΛΑΚΟΣ με είχε ΒΡΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, μόνο και μόνο επειδή οι ιδέες μας δεν συνέπιπταν. Τότε όμως οι moderators απουσίαζαν...ΟΚ. Ίσως να φταίει ο μικρός αριθμός των δημοσιεύσεών μου. Επειδή λοιπόν δεν είναι εύκολο όπως καταλαβαίνεις να φτάσω σε κάποιο μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων, θα δημοσιεύσω εδώ τα σημεία όπου ο γΑΒΡΙΛΑΚΟΣ με είχε βρίσει και κατόπιν αυτού παρακαλώ να διαγραφεί ο λογαριασμός μου....

Τέλος και επειδή δεν μίλησες καθαρά και ξάστερα παραπάνω, και σιχαίνομαι όπως ο διάολος το λιβάνι κάτι τέτοια, θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις όλες μου τις δημοσιεύσεις στο thread αυτό μιας και είσαι και moderator δηλαδή και είναι και αρμοδιότητά σου... Αυτά προς το παρόν...