-
η ΧΙΟΥΝΤΑΙ μαμαει.........Θα τα πουμε σε λιγο καιρο με το δικο μου ΒΕ6 κουπε τι θα παθετε ολοι σας..........
-
Random1 είσαι ο sakiss της Huyndai?
-
Εχουμε και αλλα νέα απο το In.gr δειτε εδώ.... http://www.in.gr/auto/tests/introductio ... stID=47236
Πάρτε γεύση....

-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Random1 είσαι ο sakiss της Huyndai?θα σπρωξω αλλα 25κ για το νεο κουπε...θα μοιρασω τζατζικια στα μεγαρα και μετα θελω να δω τι θα πειτε........
-
ΣΕ ΛΪΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ λεαφτιγκ στο μοντέλο....
Πάμε στους κατασκευαστές -
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜΗ ώρα είναι μια χαρά. Η χειμερινή είναι GMT+2, η θερινή GMT+3. Οπότε κάνεις την αντίστοιχη αλλαγή από το προφίλ.
-
σε κάθε φόρουμ δηλαδή εμείς θα αλλάζουμε την ώρα.... Δεν αλλάζει μόνη της? Εδω σε λίγο το αμάξι θα πηγαίνει μόνο του για σερβις και δεν αλλάζει η ώρα μόνη της
Υμαρτον -
-
Α πα πα πα πα τι γκρίνια είναι αυτή ρε συ κογιότ!
Πάμε στους κατασκευαστές λοιπόν. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α πα πα πα πα τι γκρίνια είναι αυτή ρε συ κογιότ!
Πάμε στους κατασκευαστές λοιπόν.αχαχα
-
Σήμερα το πρωι το είδα στο δρόμο.
Εντυπωσιακό θα έλεγα
Ετσι που είναι φαρδύ μου φέρνει κάτι απο Tuareg -
Φτιάξε με, Φτιαξε με....... 10 και σημερα.....
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ετσι που είναι φαρδύ μου φέρνει κάτι απο Tuareg+1
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ετσι που είναι φαρδύ μου φέρνει κάτι απο Tuareg
+1
Τι εννοείς με το +1 ?
-
+1 ένα ψήφο εννοεί από τον ίδιο
-
Ο χρήστης Santa έγραψε:
Φτιάξε με, Φτιαξε με....... 10 και σημερα.....TO ODIGISA XTES KANA 2ORO..EXO NA PO MIA LEKSI EKPLIKTIKO
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
TO ODIGISA XTES KANA 2ORO..EXO NA PO MIA LEKSI EKPLIKTIKO
Καλα θα μαφήσεις έτσι? Θέλω λεπτομέρειες!!! ΓΡΑΦΕ !!!
Θόρυβος? Ροπή? Αισθηση στο δρόμο? Offroad? Λακούβες? Ηλεκτρονικά?... -
Ο χρήστης Santa έγραψε:
Θόρυβος? Ροπή? Αισθηση στο δρόμο? Offroad? Λακούβες? Ηλεκτρονικά?...Λοιπον το αμαξι ειχε 1700χμ και ηταν το αυτοματο.Δλδ ιδιο εξοπλισμο με το δικο μου..Το συστημα μεταβλητου χρονισμου δουλευει αψογα και η λειτουργια του κινητηρα εγινε ακομη πιο μεταξενια.Το αμαξι τραβαει παντου μεστα και τα χιλιομετρα ανεβαινουν πολυ γρηγορα..Ειδικα οι ρεπριζ του ειναι πολυ βελτιωμενες.Απο σταση περιπου στα ιδια..Η ηχομονωση ειναι απιστευτη, δεν καταλαβαινεις ακομα το μοτερ οτι δουλευει..Το κικνταουν βελτιωμενο σε χρονους..Οσον αφορα τις αναρτησεις ειναι ενα καλυτερο μαγικο χαλι..δεν καταλαβαινεις τιποτα και παρατηρω οτι οι κλισεις ειναι πιο μειωμενες απο το δικο μου ενεκα ελαστικου σειρας 65..Επιασα 220 σε ελαχιστο χρονο ακομα πιο γρηγορα απο το δικο μου..Η θεση οδηγησης θυμιζει επιβατικου, το κλιματιστικο σουπερ και το ηχοσυστημα εκπληκτικο..Εντυπωση μου εκανε τα βλεμματα των γυρω μου και επισης το θεμα του κρατηματος..Το αμαξι δεν φευγει με τιποτα οσο και αν το ζορισεις..Η καταναλωση στα ιδια περιπου με το δικο μου λογικοτατη σαν ενος 2λιτρου..Για μερικους φανταζει δυσκολο αλλα τρως σε επιδοσεις ολα τα 2λιτρα..Πηγα εως τη Βαρυμπομπη και σε χωματοδρομο δεν καταλαβαινεις τιποτα..Πηγαινα με 80+ και το αμαξι ουτε καν πλαγιολισθηση δεν εκανε..Ξεχνας τη μουρη που στιγμιαια πεταγε το δικο μου και αφηνες λιγο το γκαζι για να σε διορθωσει η 4κινηση..Τωρα πας με τα χιλια και η εννοια μουρη-κωλος και παντες ειναι ανυπαρκτες..
Αυτα προς το παρων..Το αμαξι με ενθουσιασε και λυπαμαι για τους μαλακες δημοσιογραφους γιατι σαν αισθηση κρατηματος και οδικης συμπεριφορας το βαζω και πανω απο το Ραβ4..Δυστυχως οι ανθρωποι ειναι ασχετοι..
Συνολικα σου λεω οτι θα μεινεις μαλακας αμα το οδηγησεις... -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Θόρυβος? Ροπή? Αισθηση στο δρόμο? Offroad? Λακούβες? Ηλεκτρονικά?...Λοιπον το αμαξι ειχε 1700χμ και ηταν το αυτοματο.Δλδ ιδιο εξοπλισμο με το δικο μου..Το συστημα μεταβλητου χρονισμου δουλευει αψογα και η λειτουργια του κινητηρα εγινε ακομη πιο μεταξενια.Το αμαξι τραβαει παντου μεστα και τα χιλιομετρα ανεβαινουν πολυ γρηγορα..Ειδικα οι ρεπριζ του ειναι πολυ βελτιωμενες.Απο σταση περιπου στα ιδια..Η ηχομονωση ειναι απιστευτη, δεν καταλαβαινεις ακομα το μοτερ οτι δουλευει..Το κικνταουν βελτιωμενο σε χρονους..Οσον αφορα τις αναρτησεις ειναι ενα καλυτερο μαγικο χαλι..δεν καταλαβαινεις τιποτα και παρατηρω οτι οι κλισεις ειναι πιο μειωμενες απο το δικο μου ενεκα ελαστικου σειρας 65..Επιασα 220 σε ελαχιστο χρονο ακομα πιο γρηγορα απο το δικο μου..Η θεση οδηγησης θυμιζει επιβατικου, το κλιματιστικο σουπερ και το ηχοσυστημα εκπληκτικο..Εντυπωση μου εκανε τα βλεμματα των γυρω μου και επισης το θεμα του κρατηματος..Το αμαξι δεν φευγει με τιποτα οσο και αν το ζορισεις..Η καταναλωση στα ιδια περιπου με το δικο μου λογικοτατη σαν ενος 2λιτρου..Για μερικους φανταζει δυσκολο αλλα τρως σε επιδοσεις ολα τα 2λιτρα..Πηγα εως τη Βαρυμπομπη και σε χωματοδρομο δεν καταλαβαινεις τιποτα..Πηγαινα με 80+ και το αμαξι ουτε καν πλαγιολισθηση δεν εκανε..Ξεχνας τη μουρη που στιγμιαια πεταγε το δικο μου και αφηνες λιγο το γκαζι για να σε διορθωσει η 4κινηση..Τωρα πας με τα χιλια και η εννοια μουρη-κωλος και παντες ειναι ανυπαρκτες..
Αυτα προς το παρων..Το αμαξι με ενθουσιασε και λυπαμαι για τους μαλακες δημοσιογραφους γιατι σαν αισθηση κρατηματος και οδικης συμπεριφορας το βαζω και πανω απο το Ραβ4..Δυστυχως οι ανθρωποι ειναι ασχετοι..
Συνολικα σου λεω οτι θα μεινεις μαλακας αμα το οδηγησεις...Μήπως τα λες λίγο όλα υπερβολικά, λόγω ενθουσιασμού; Το λέω γιατί σε 2 ώρες δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα για κατανάλωση (εγώ την υπολογίζω με βάση τον κινητήρα, κιλά, κιβώτιο, στοιχεία κατασκευαστή χωρίς να το έχω οδηγήσει μέση 15λτ/100). Τα 220 ήταν σε κατηφόρα; (ο κατασκευαστής για το αυτόματο δίνει τελική 179).
Γιατί να συγκρίνει κανείς ένα κινητήρα 2.7 με ένα 2.0;
Διαβάζοντας το κείμενο είναι σαν να βγήκε το τέλειο αυτοκίνητο το οποίο όσο και να το ζορίζεις είναι καρφωμένο σε αόρατες ράγες.
Φιλικά,
Σπύρος
Hyundai Santa Fe 2006