-
Μ5 και από εμένα. Δε με χαλάει τίποτα από τα δύο εννοείται. Απλά, έριξα σε αυτό που βλέπουμε σπανιότερα, άσε που είμαι και σεντανάκιας...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αλήθεια, ο Clive Owen είναι τόσο χεράς ή τα γυρίζουν ντουμπλαρισμένα;
Ντουμπλαρισμένα είναι ΟΛΑ. Είχα δει και video με το πώς γυρίστικε.
H BMW είναι δεξιοτίμονη και ο Οwen γυρνάει ένα ψεύτικο τιμονάκι όπως στο Luna Park...
Για το άλμα έχουν φτιάξει μία ράμπα κ.ο.κ.Παίδες τα έχω τα φιλμάκια και μάλιστα με καλή ποιότητα. Πέστε μου μόνο πού να τα ανεβάσω. Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα σας τα έχω.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παίδες τα έχω τα φιλμάκια και μάλιστα με καλή ποιότητα. Πέστε μου μόνο πού να τα ανεβάσω. Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα σας τα έχω.http://www.rapidshare.de Μιχάλη!
-
ΚΑΙ τα δύο αλλά ή CSL είναι ο αρχηγός και με διαφορά .
-
Μ3!!!!.........οτι και να λεμε ειναι γνησιο σπορ αυτοκινητο!!!
Και απο χωρους και ανεση ειναι μια χαρα..............ασε που σε κλειστο στροφιλικη υπαρχει χαος αναμεσα στα δυο αυτοκινητα!(τελικα γυριζει πιο ευκολα.... )
-
Επιτέλους, τοποθετήθηκε ο ειδικός ! Να δούμε πού θα τοποθετείς το παιδικό καθισματάκι μπρε !
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αλήθεια, ο Clive Owen είναι τόσο χεράς ή τα γυρίζουν ντουμπλαρισμένα;
Ντουμπλαρισμένα είναι ΟΛΑ. Είχα δει και video με το πώς γυρίστικε.
H BMW είναι δεξιοτίμονη και ο Οwen γυρνάει ένα ψεύτικο τιμονάκι όπως στο Luna Park...
Για το άλμα έχουν φτιάξει μία ράμπα κ.ο.κ.Παίδες τα έχω τα φιλμάκια και μάλιστα με καλή ποιότητα. Πέστε μου μόνο πού να τα ανεβάσω. Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα σας τα έχω.
Ρε γαμώτο κι εγώ τα έχω σε κάποιο CD αλλα άντε να τα βρώ τώρα...
Φϊλε meco τα έχεις σε high-res quicktime? Αν ναι, τότε !
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίδες τα έχω τα φιλμάκια και μάλιστα με καλή ποιότητα. Πέστε μου μόνο πού να τα ανεβάσω. Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα σας τα έχω.
http://www.rapidshare.de Μιχάλη!
Άργισα λιγάκι...
Τελικά είχα δύο ταινίες. Το Star που παίζει η madonna (Μ5) και το Ηostage (Ζ4). Είχα ακόμα μία με τον James Brown, αλλα δεν κατάφερα να τη βρω.Ρε γαμώτο κι εγώ τα έχω σε κάποιο CD αλλα άντε να τα βρώ τώρα...
Φϊλε meco τα έχεις σε high-res quicktime? Αν ναι, τότε !To Star με τη Μadonna είναι σε quicktime και το hostage σε wmv.
Επειδή είναι αρχεία της τάξης των 70Mbyte για 10 περίπου λεπτά video, υποθέτω ότι έχουν καλή ποιόητα.Οι ταινίες στο imdb.com:
The Hire: Star
The Hire: Hostage
Αυτή που δεν μπόρεσα να βρω:
The Hire: Beat the Devil
Και οι υπόλοιπες:
The Hire: Ticker
The Hire: Powder Keg
The Hire: The Follow
The Hire: Chosen
The Hire: Ambush -
Τα υπόλοιπα βίντεο τα έχω εγώ! Αν θέλετε, τα ανεβάζω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα υπόλοιπα βίντεο τα έχω εγώ! Αν θέλετε, τα ανεβάζω... -
Ξερει κανενας ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα σε εκκινηση και ανοιγματα μεταξυ μιας M3 και μιας 911 carrera 4 προηγουμενης γενιας?
Υπαρχει η περιπτωση η 911 να φευγει με ευκολια απο την Μ3 ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ξερω οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις...
Θεωρω την Μ3 πιο γρηγορη και πιο καλοστημενη απο την 996....το εχω δει απο την θεση του οδηγου 2-3 φορες...
-
Για την ευθεία δε γνωρίζω (και δε με ενδιαφέρει).
Σε ότι αφορά στο στήσιμο που λές, Παντελή...δε θα χαρακτήριζα το ένα πιο καλοστημένο από το άλλο. Οι Porsche έχουν τις ιδιορυθμίες τους λόγω της θέσης του κινητήρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακοστημένες.
Από την άλλη, μια Μ3 μπορεί κάλλιστα να ακολουθεί το ρυθμό μιας Porsche και ανάλογα τις συνθήκες, μπορεί κάλλιστα να είναι και γρηγορότερη. Πιο πολυ είναι θέμα γούστου θα έλεγα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα υπόλοιπα βίντεο τα έχω εγώ! Αν θέλετε, τα ανεβάζω...
OK! Θα περιμένετε όμως μερικές ώρες (ή μήπως μέρες ) μέχρι να ανέβουν...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ξερω οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις...
Θεωρω την Μ3 πιο γρηγορη και πιο καλοστημενη απο την 996....το εχω δει απο την θεση του οδηγου 2-3 φορες...
το οτι η 911 ειναι τετρακινητη δεν παιζει ρολο στην εκκινηση ??
Το δεχομαι αυτο που λες γιατι η Μ3 ειναι λιγο πιο δυνατη.
-
Μα και δικίνητη να ήταν η συγκεκριμένη 911, ξεκινάει πολύ καλύτερα από τη Μ3. Ένα από τα (λίγα; ) καλά του κινητήρα τόσο πίσω.
Μ3 και για μένα, γιατί είναι πιο διασκεδαστική=drift. -
Η Carrera 4 νομίζω ότι είναι 5-95 κατανομή υπό ΚΣ και άμα αρχίσει να χάνει πρόσφυση δίνει παραπάνω μπροστά.. Ο NikosS3 σίγουρα ξέρει καλύτερα..
-
Beat the Devil:
http://rapidshare.de/files/13597289/BMW ... l.wmv.html
-
Ρε παιδιά στο βίντεο με την μαντόνα πιο τραγούδι παίζει;;;;
-
Blur - Song 2 αν θυμάμαι καλα...
M5 E39 vs M3 E46