-
-
Λοιπόν, mini-review:
Αγοράστηκε από κατάστημα του eBay (όποιος θέλει δίνω πληροφορίες), και παραδόθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα του και ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το ζήτησα, δηλαδή με το στάνταρ δερμάτινο λουράκι + εξτρά το μπρασελέ.
Διάμετρος κάσας: Φ40.
Είναι αρκετά χοντρό σε πάχος, κάτι που δεν φαίνεται από τις φωτό: 13,6mm.Αδιάβροχο στα 50 μέτρα ή 5atm πίεση. ΠΡΟΣΟΧΗ: αυτό ισχύει για ατσάλινο πίσω μέρος. Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγελθεί με ανοιχτό πίσω μέρος (+20
-
Καλοφόρετο.
-
Ελπίζω να το χαρείς!
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε κι εμείς...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν, mini-review:Διάμετρος κάσας: Φ40.
Είναι αρκετά χοντρό σε πάχος, κάτι που δεν φαίνεται από τις φωτό: 13,6mm.Αδιάβροχο στα 50 μέτρα ή 5atm πίεση. ΠΡΟΣΟΧΗ: αυτό ισχύει για ατσάλινο πίσω μέρος. Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγελθεί..........................................................................................................................................................................................
? ? ?
http://img163.imageshack.us/img163/5404 ... zed4zs.jpg
Εγω παλι βλέπω, μεγάλος δρόμος σε περιμένει....Γενικά η ζωή σου θα είναι πολυταξιδεμένη.Θα παντρευτείς σύντομα και θα κάνεις τεσσερα παιδιά....Ολα αγόρια θα είναι και ο μεγαλύτερος θα τρέξει μια μέρα στο Ράλλυ 'Ακρόπολις'.....Οι άλλοι τρεις ....... (για περισσότερα, ταίστε.... no more credits.....)
Με γεια.....Καλοφορεμένο!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ελπίζω να το χαρείς!Άντε να δούμε τι θα κάνουμε κι εμείς...
Τα είπαμε, να τα ξαναλέμε???
Zenith El Primero, με χρονογράφο ή χωρίς, κλειστό ή ανοιχτό. ΚΟΥΚΛΙ!
(και εντός λογικών χρηματικών ορίων )

-
Θα πάρουμε Vacheron Constantin...
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:

http://www.timephilosophy.com/index.php?var=watches/chopard/16-8995Μιλάμε για ΣΟΥΠΕΡ κομμάτι Μάνο! Καλοφόρετο φίλε!
-
Μαγκες ειδα ενα ρολοι Gucci σημερα γαματο. Πραγματικο κοσμημα πολυ μου αρεσε
Εννοειται οτι με το κινητο μου βλεπω τι ωρα ειναι μια χαρα
-
Exo Tisot Seastar 1000

Exo balh auto sto math gia fetos. Tisot Race

-
καταπληκτικό θέμα!
δε φοράω ρολόι εδώ και 9 χρόνια (μέχρι τότε είχα το πιο απλο swatch.. ολόμαυρο).
το ρολοι ίσως ειναι για τον άνδρα το μοναδικό κόσμημα-αξεσουάρ.. δε μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι απλό. αν κάποτε μπορεσω, είτε θα ήθελα κατι σαν το zenth el primero όπως ήδη εχει αναφέρει ο Krusenstern παραπάνω, ή σαν αυτό το Louis Vuitton (οι χρονογράφοι της LV έχουν μηχανισμούς zenith)

επισις ενα καλο site για ρολόγια ειναι αυτο:
-
Rolex GMT-Master II ατσάλινο.

Πρίν με κράξετε, να προσθέσω ότι:
-το ρολόι το φοράω 5 χρόνια
-θα το φοράω, εκτός απροόπτου, άλλα 40.
-είναι χρηστικό καί όχι φλούφλικο εφφετζίδικο
-είναι το απόλυτα διαχρονικό αντρικό sport μοντέλο
-δεν χαλάει
-φοριέται με μπλου-τζήν και με κοστούμι.Τα ΠΣΚ είναι το μόνο πράγμα πάνω μου που κάνει πάνω απο 50 ευρώ .
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:

To αυτόματο kubiak ή το κουρδιστό?
-
-
Κάπως κλασικό για τα γούστα μου, αλλά φαντάζομαι ότι εξαρτάται και από το ντύσιμο με το οποίο θα το συνδυάζεις. Μέχρι πόσο είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κάπως κλασικό για τα γούστα μου, αλλά φαντάζομαι ότι εξαρτάται και από το ντύσιμο με το οποίο θα το συνδυάζεις. Μέχρι πόσο είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις;Έχω αρκετά σπορ ρολόγια και all-around επίσης. Αυτό είναι πιο 'dress watch', και δεν έχω κανένα τέτοιο. Είπα αρχικά να ανέβω μέχρι τα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω αρκετά σπορ ρολόγια και all-around επίσης. Αυτό είναι πιο 'dress watch', και δεν έχω κανένα τέτοιο.
Σωστός!
-
Έχω πάρει αυτό για καλό...

και αυτό για κάθε μέρα...

-
Σπύρο τι έγινε με το ρολόι που ήταν σε δημοπρασία? Το απέκτησες τελικά?
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.