-
Δεν πήρα χαμπάρι για το χθεσινό πανηγύρι της Γιουροβίζιον, αλλά και να το έπαιρνα, δεν θα έβρισκα λόγο να το παρακολουθήσω...(πλην της Μακρυπούλια ).
Κάπου πήρε το αυτί μου, όμως, το ρεφραίν του Everything...Δεν το έχω ακούσει ολόκληρο...
Κοιτάξτε σύμπτωση, όμως:
http://www.geocities.com/aequum/youarenotalone.midYou are not alone- Michael Jackson
-
Εγώ πάντως και το σόου είδα, και μου άρεσε και απο τα 4 υποψήφια τραγούδια που άκουσα θεωρώ το Everything μακράν το καλύτερο.
(btw, η Βίση δεν αυτοπροτάθηκε να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, της ζητήθηκε, για να μην πω πως την παρακάλεσαν κιόλας).
ΥΓ. Χαλαρώστε (το αντίθετο του 'μιζεριάστε')... είναι απαράιτητη προϋπόθεση για να περνάτε καλά.
-
με την συμπεθέρα την Βίσση και την κλίκα δεν ασχολούμε, αρα κοιτάμε άλλες συμμετοχές, για μένα αυτές έχουν ενδιαφέρον και γουστάρω ροκ σε σχέση με ποπ-βλακίες. π,χ πέρσυ μου άρεσαν οι Vanilla Ninja και οι WigWam οπου του ψήφισα, έτσι γιατι τάραξαν τα νερά και το τραγούδι ήταν πολύ ωραίο στυλ Εurope
οσο για τους Lordi : η ροκιά τους είναι μια χαρά, ακολουθούνε χνάρια posh rock τύπου Kiss αλλα το λένε MonsterRock... εγω πάντως γέλασα τρελλά οταν τους είδα αν και το τραγουδάκι έχει catchy tune
ή θα σκίσουνε ή θα πατώσουνε, πάντως θα ψήσω και άλλους φίλους να τους ψηφίσουν, μην πάει το 12αρι στο χάλι της Κυπρου που ουτε την ωραια πεταλούδα δεν μπορεί να τραγουδήσει -
Κυριολεκτικά κάτι τέτοιους τύπους τους σιχαίνομαι
-
Καλα η συμμετοχή της Φινλανδίας ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
Κάτι ανάμεσα σε KISS και Alice Cooper/Rob Zombie μου θυμίζουν... Μαγκιά τους πάντως να πάνε με τέτοιο τραγούδι!
-
Ακουω ηδη ενα δισκο τους (τον τελευταιο τους) και εχω να πω οτι ΔΕΝ ειναι τοσο καφροι οσο θελουν να περασουν οτι ειναι. Ναι , τα τραγουδια τους ειναι 'μεταλ' αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση με death/black 'σοβαρα' συγκροτηματα.
Τα συγκεκριμενα που ακουω ακουγονται ανετα απο μη-μεταλλα ακομα και σε ταξιδι με το αυτοκινητο!! Αποκορυωμα το τραγουδι 'Who's Your Daddy' kai to 'Good to be Bad'Το ολο σκηνικο με τα τερατα κλπ μαλλον χαβαλετζιδικο ειναι παρα 'σοβαρο' οπως το παιρνουν αλλα γκρουπς.
υποστηριζουν οτι παιζουν MonsteRock
-
Φοβερή ερμηνεία η Αννούλα...τα ''έδωσέ'' όλα στη πίστα!!!
Πρέπει να είχε σνιφάρει πολλά γραμμάρια κόκα... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ πάντως και το σόου είδα, και μου άρεσε και απο τα 4 υποψήφια τραγούδια που άκουσα θεωρώ το Everything μακράν το καλύτερο.(btw, η Βίση δεν αυτοπροτάθηκε να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, της ζητήθηκε, για να μην πω πως την παρακάλεσαν κιόλας).
ΥΓ. Χαλαρώστε (το αντίθετο του 'μιζεριάστε')... είναι απαράιτητη προϋπόθεση για να περνάτε καλά.
+1
ΥΓ: Είμαι καλά γιατρέ μου; Δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα
-
H καλυτερη συμμετοχη της Ελλαδας σε Ευρωβιζιον εβερ:
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Πρέπει να είχε σνιφάρει πολλά γραμμάρια κόκα...Δεν έχεις προσέξει που η μύτη της κοντεύει να φτάσει στο σαγόνι της;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Πρέπει να είχε σνιφάρει πολλά γραμμάρια κόκα...Δεν έχεις προσέξει που η μύτη της κοντεύει να φτάσει στο σαγόνι της;
Είστε πολύ (και πολλοί) κακοί ρε σεις.
Δεν έχει ανάγκη την κόκα!
Απλά έχει πουλήσει την ψυχή της στον -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
H καλυτερη συμμετοχη της Ελλαδας σε Ευρωβιζιον εβερ:Γελάς Βάγγο, αλλά έχουμε στείλει και ΠΟΛΥ χειρότερα! Για θυμήσου το 'Ντίρι ντίρι Τρεχαντήρι'!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
H καλυτερη συμμετοχη της Ελλαδας σε Ευρωβιζιον εβερ:
Γελάς Βάγγο, αλλά έχουμε στείλει και ΠΟΛΥ χειρότερα! Για θυμήσου το 'Ντίρι ντίρι Τρεχαντήρι'!!!
Να πώ λίγο και εγώ την γνώμη μου. Αυτο το τραγουδάκι που λές ήταν σχετικά συμπαθητικό για να το ακούσεις σπίτι αλλά για eurovision είναι λίαν επιοικώς μαύρα χάλια.
-
Trexantiri
Παντως κ τα 2 τους ειναι εκτος συναγωνισμου για την χειροτερη εβερ συμμετοχη μας..
-
Παίδες, S.A.G.A.P.O. = respect!
Χωρίς πλάκα, απο τα πιο cult κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών... Rakintzis rulez!
-
Στήν ηλικία που είναι η Βίσση σήμερα,θα έπρεπε να τής αφιερώσει ο Καρβέλας τό 'καημένη γιαγιάαα......αγιαγιαγιάααααα'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στήν ηλικία που είναι η Βίσση σήμερα,θα έπρεπε να τής αφιερώσει ο Καρβέλας τό 'καημένη γιαγιάαα......αγιαγιαγιάααααα'Έδειξα σε ένα συνάδελφο το βίντεο των Lordi και μου λέει 'Τι είναι αυτό;;; Έτσι θα βγούνε;;;;'. 'Ναι' του λεω. Το σκέφτεται λίγο και μου απαντάει 'καλά, εδώ που τα λέμε και η Βίσση χωρίς makeup κάπως έτσι θα είναι'.
-
Δείξε μου λίγο Λόρντι να μπώ στό κλίμα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δείξε μου λίγο Λόρντι να μπώ στό κλίμα -
http://www.cmar-net.org/interview/pictu ... ordi02.jpg
Euro-vissi-on 2006