-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Αυτό όμως σημαίνει ότι απαγορεύεται να μην αρέσει σε κάποιους άλλους?
Δεν είπε κανείς φίλε kouk κάτι τέτοιο ...
Ναι αλλά έγινε ο χαμός της αρκούδας. Πικραθήκατε μεταξύ σας. Για ποιό λόγο βρε OctaviaABT? ( )
ωπα! σε τσακωσαμε
Κρεμάστε με!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
... βρε OctaviaABT? ( )ex ABT και νυν giac ...
-
Ο χρήστης -KOSTAS- έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα άρθρο και εκφράζει μια άποψη.
Το ότι έχεις διαφωνίες είναι απολύτως λογικό αλλά αυτό δεν κάνει το άρθρο μη αντικειμενικό. Αλοίμονο αν αντικειμενικά είναι μόνο τα άρθρα που συμφωνούν με αυτά που ο καθένας μας θεωρεί σωστά.Εδω διαφωνουμε.
Το να βγαζεις συμπερασματα που βασιζονται σε σχολια για 'φαναροκυνηγους' και 'δεν εχουμε οικογενεια', κλεινοντας ουσιαστικα τα ματια σε ενα σωρο αλλα προτερηματα του αυτοκινητου, αυτοματως αναιρει το δικαιωμα που εχεις σαν συντακτης, να εισαι δηλαδη αντικειμενικος!Ο συντάκτης εκφράζει την γνώμη του.
Εξ ορισμού, υποκειμενική.
Επαναλαμβάνω. Αν δεν συμφωνείς είναι δικαίωμά σου. Το να τον κατηγορείς για υστεροβουλία, δεν είναι. -
Ο χρήστης AbS έγραψε:
... βρε OctaviaABT? ( )
ex ABT και νυν giac ...
Η εξέλιξις των ειδών...!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα άρθρο και εκφράζει μια άποψη.
Το ότι έχεις διαφωνίες είναι απολύτως λογικό αλλά αυτό δεν κάνει το άρθρο μη αντικειμενικό. Αλοίμονο αν αντικειμενικά είναι μόνο τα άρθρα που συμφωνούν με αυτά που ο καθένας μας θεωρεί σωστά.Εδω διαφωνουμε.
Το να βγαζεις συμπερασματα που βασιζονται σε σχολια για 'φαναροκυνηγους' και 'δεν εχουμε οικογενεια', κλεινοντας ουσιαστικα τα ματια σε ενα σωρο αλλα προτερηματα του αυτοκινητου, αυτοματως αναιρει το δικαιωμα που εχεις σαν συντακτης, να εισαι δηλαδη αντικειμενικος!Ο συντάκτης εκφράζει την γνώμη του.
Επαναλαμβάνω. Αν δεν συμφωνείς είναι δικαίωμά σου. Το να τον κατηγορείς για υστεροβουλία, δεν είναι.ε κι εγω ειπα:
παρακολουθωντας λοιπον στον χρονο το περιοδικο αυτο, ολως τυχαιως ολες τις φορες που συγκρινει skoda τα βγαζει μαπα,
ακομα κι οταν τα συγκρινει με ΧΡΕΠΙΑ οπως το subaru 1600 turbo.υστεροβουλια και με το παραπανω!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ε κι εγω ειπα:παρακολουθωντας λοιπον στον χρονο το περιοδικο αυτο, ολως τυχαιως ολες τις φορες που συγκρινει skoda τα βγαζει μαπα,
ακομα κι οταν τα συγκρινει με ΧΡΕΠΙΑ οπως το subaru 1600 turbo.υστεροβουλια και με το παραπανω!
Δες και τα θετικά: επηρεαζόμενοι απο το περιοδικό, λιγότεροι θα αγοράσουν Σκόντα, και έτσι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα έχουν χειρότερο αμάξι από σένα!
-
Πέτρο, μπορεί να είναι προτίμηση αλλά υστεροβουλία είναι πολύ βαρύ!
Οπως και να έχει, σεβαστόν!Προσωπικά στενοχωρήθηκα για τον τσακωμό και για σχόλια που μου θύμισαν πρόσφατους τσακωμούς!
-
Καλό τριήμερο, χαλαρώστε,ρίξτε το λίγο έξω,πάρτε τ΄αυτοκίνητά σας και χαρείτε τα(γι αυτό δεν τα 'χουμε; ) και από Τρίτη τα λέτε με λιγότερη φόρτιση
Καλές απόκριες -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...
στο αρχικο ποστ αναφερω οτι και παλιοτερα ειχε γινει το ανεκδιηγητο συγκριτικο μεταξυ octavia rs και απατη-subaru 1600 πατεντα ελληνικη turbo (100 πουληθηκανε, 200 τους πηγανε στα δικαστηρια)
και παλι το 'skoda' βγηκε υποκειμενικα χειροτερο..
...Πως θα μπορούσε να γνωρίζει ο αρθογράφος τα προβλήματα που ΘΑ έβγαζε το subaru?
Αν δεν έβγαζε βλάβες μια χαρά αυτοκίνητο ήταν και πολύ πιθανόν καλύτερο του Octavia.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο συντάκτης εκφράζει την γνώμη του.
Επαναλαμβάνω. Αν δεν συμφωνείς είναι δικαίωμά σου. Το να τον κατηγορείς για υστεροβουλία, δεν είναι.Μα σα νοημων ανθρωπος και γνωστης καποιων πραγματων παραπανω, προσπαθεις ματαια να δωσεις μια εξηγηση στο γιατι να προσεγγισει το θεμα με αυτο τον τροπο.
Εκει λοιπον σκεφτεσαι ή οτι τα 'αρπαζει' ( ) ή οτι δε γουσταρει τα Skoda ή οτι τον περασε καποια στιγμη καποιο Octavia σα σταματημενο και ειπε να παρει εκδικηση...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
.....παρακολουθωντας λοιπον στον χρονο το περιοδικο αυτο, ολως τυχαιως ολες τις φορες που συγκρινει skoda τα βγαζει μαπα,
Α ρε Πανοπουλε!!!!
Ριξε καμμια πενηνταρια σειδες και ενθετα διαφημιση να δεις για ποτε το Octavia II RS παταει ακομα και Cayman -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ε κι εγω ειπα:
παρακολουθωντας λοιπον στον χρονο το περιοδικο αυτο, ολως τυχαιως ολες τις φορες που συγκρινει skoda τα βγαζει μαπα,
Δες και τα θετικά: λιγότεροι θα αγοράσουν Σκόντα, και έτσι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα έχουν χειρότερο αμάξι από σένα!
ΜΜμμμ! σιγα! και skoda να αγορασουνε, εγω ειμαι βελτιωμενος
ασε που ειμαι και υπερ του κοινου καλου...και φιλε μου kouk, να μη στεναχωριεσαι καθολου. συζητηση κανουμε.
-
-KOSTAS- τελικά το RS το παρήγγειλες;
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
-KOSTAS- τελικά το RS το παρήγγειλες;Ψηνω τη γυναικα...
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
-KOSTAS- τελικά το RS το παρήγγειλες;μαλλον θα χρειαστει μονοπετρο στη γυναικα για να ολοκληρωθει η αγορα..
αμα τον δεις εχει ενα καρουμπαλο ΝΑ! απο τοτε που την πηγε βολτα..edit: με προλαβες
-
Το συγκεκριμένο περιοδικό, σε αντίθεση με άλλα (πχ. Drive), ακολουθεί την ακόλουθη τυπολογία:
Οι 'γνωριμίες' είναι ενυπόγραφες
Οι 'δοκιμές' είναι ανυπόγραφεςΚατά συνέπεια, θεωρώ πως η έκφραση προσωπικής-υποκειμενικής άποψης σε δοκιμή δεν είναι επιτρεπτή, διότι, ως ανυπόγραφο άρθρο, δεν απεικονίζει την άποψη του (άγνωστου) συντάκτη αλλά συνολικά του περιοδικού. Δηλαδή, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ορθή η χρήση του α΄ πληθυντικού ('διαλέγουμε') και εκφράζει αναγκαστικά το περιοδικό.
Ομως, συμφωνώ πως τον Pai Mei, πως δεν υπάρχει υστεροβουλία αλλά το κλασσικό ήξεις-αφίξεις, το 'και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ', που είναι δυστυχώς τόσο συχνό στους 4Τ τα τελευταία χρόνια
Από την άλλη, σκεπτόμενοι αναγνώστες είμαστε, υποτίθεται, και άρα μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Ολόκληρο άρθρο υπάρχει, γιατί κολλάμε στο συμπέρασμα ?
ΥΓ. petran, τι φοβερή τεχνολογία είναι αυτή του ΑΒΤ που ανέφερες, που προσπαρμόζει την ιπποδύναμη με την ποιότητα του καυσίμου ? Μην έχει και κανένα φασματογράφο ? Γιατί εμένα μου φαίνεται τετριμμένη λειτουργικότητα knock sensor + προσαρμογή του avance ?
-
Δυστυχως και σε μενα το συγκεκριμενο τεστ μου φανηκε λιγο... ασχετα με το ποιο θα εβαγαινε καλυτερο (υποκειμενικοτατο) ηταν πασηφανες οτι κατι καπου δεν κολλουσε...... το πως και το γιατι μονο οι ιδιοι το ξερουν.
Παει καιρος ομως που διαβαζα τεστ και μετα τα ξαναδιαβαζα γιατι με πορωναν. Ειναι δυνατον να διαβαζεις συγκριτικο π.χ clio-rc-fiesta και να μην σου μενει τιποτα??? Δεν ξερω ισως να μεγαλωσα, ισως να μην ειμαι ο μονος. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΥΓ. petran, τι φοβερή τεχνολογία είναι αυτή του ΑΒΤ που ανέφερες, που προσπαρμόζει την ιπποδύναμη με την ποιότητα του καυσίμου ? Μην έχει και κανένα φασματογράφο ? Γιατί εμένα μου φαίνεται τετριμμένη λειτουργικότητα knock sensor + προσαρμογή του avance ?
κατ΄αρχην μπραβο για τη σωστη σου αποψη.
επειτα, για την ερωτηση σου..
ναι ακουγεται οντως τετριμμενο, αλλα το flyer που μου δειξανε αυτο καταλαβα οτι ελεγε.
παντως με το προηγουμενο (υπαρχον) προγραμμα του tfsi, ο Abt δεν εδινε πανω απο 230 ή 235hp (δεν θυμαμαι ακριβως)
αλλα σε αυτο το χαρτι ελεγε για πολλα παραπανω. αρα μαλλον κατι εχει αλλαξει...
ασε να το ψαξω απο 'βδομαδα και θα σου πω καλυτερα. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
-KOSTAS- τελικά το RS το παρήγγειλες;
μαλλον θα χρειαστει μονοπετρο στη γυναικα για να ολοκληρωθει η αγορα..
αμα τον δεις εχει ενα καρουμπαλο ΝΑ! απο τοτε που την πηγε βολτα..Κι αυτοι οι μ@λ@%$ τι το θελανε το σηματακι στο τιμονι;
Την ειχα ψησει, μεχρι που το ματι της επεσε στο τιμονι...
-
Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω γιατι γίνεται τόσος ντόρος...
Κάθε αμάξι έχει τα συν και τα πλήν του, και αυτά αναφέρονται καθαρά στο άρθρο. Απο κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του για το ποιο απο τα δύο μοντέλα τον εκφράζει περισσότερο. Έτυχε το Λεόν να άρεσε - υποκειμενικά φυσικά- περισσότερο στον συντάκτη. Ε, και τι έγινε?
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω μερικά άτομα ώρες ώρες... Να πω οτι είχατε π.χ. μετοχές στη Σκόντα ή καμιά αντιπροσωπεία να το καταλάβω...
Περιοδικο 4τ: you must be joking!