-
όνειδος D-Jet....
-
Δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η αντίληψή μου για την κακογουστιά είναι στα πρώτα στάδια αλλοίωσής της με αυτά που βλέπω κάθε μέρα!Το συγκεκριμένο αμάξι είναι και 1.6 και με 15' ζάντα!!Α!Το σηματάκι κάτω δεξιά μη σας ξεγελάει!Είναι από ένα συνεργείο (διαφημιστικό) στην Πάτρα!
Ακόμα ένα τρελό καγκούρι...κυβικά και επιδόσεις δεν είναι ακόμα διαθέσιμα.Μάλλον όμως μυρίζει για 1.6.Αλλά άμα την έχεις δει οδηγός DTM,πρέπει να έχεις και αμάξι σου να μοιάζει σε κάτι τέτοιο!
Αυτό πραγματικά τρόμαξα να το αναγνωρίσω!Είναι ένα nissan sunny.Κουνημένη δυστυχώς γιατί οδηγούσα.Από εμπρός ήταν κυριολεκτικά αγνώριστο!
Καγκούρικο Octavia RS με απλώστρα για να στεγνώνει τα ρούχα αν έχει υγρασία.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η αντίληψή μου για την κακογουστιά είναι στα πρώτα στάδια αλλοίωσής της με αυτά που βλέπω κάθε μέρα!Το συγκεκριμένο αμάξι είναι και 1.6 και με 15' ζάντα!!Α!Το σηματάκι κάτω δεξιά μη σας ξεγελάει!Είναι από ένα συνεργείο (διαφημιστικό) στην Πάτρα!
όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω...STi...
-
'Κυνηγάω' καιρό αυτό το Yugo να το βγάλω φωτογραφία να το κράξω αλλά ακόμα να μου 'κάτσει'!Αυτή τη φορά ήταν η οδηγός του μέσα και ντράπηκα να σηκώσω το κινητό στην ψύχρα!Δεν θα το πετύχω παρκαρισμένο;
Έχει 2 εξατμίσεις πίσω,μαύρα καγκούρικα φώτα πίσω,αεραγωγοί παντού...!Έχει και φλόγες στο πλάι αλλά δεν φαίνονται!Το περίεργο είναι ότι δεν κάνει καθόλου θόρυβο!Μήπως γιατί δεν έχει μηχανή;
ΥΓ:Οι συγκεκριμένες τραβήχτηκαν στην πλατεία στα Ψηλα Αλώνια (Πάτρα)
-
Oso ki an fainetai parakseno i kagkouria zei kai vasilevei kai stin Germania pou briskomai afti ti stigmi. Ledakia klp den exw dei, alla tragika zantika, fridakia, mpouria (eida ena se ena Hyundai Lantra apistefto! ) kai loipa kagkoureika iparxoun polla...
Tha traviksw merikes photos kai tha tis postarw lian sintomws...
P.S. Sorry gia ta greeklish, den exei ellinika afti ti stigmi to pda mou!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Oso ki an fainetai parakseno i kagkouria zei kai vasilevei kai stin Germania pou briskomai afti ti stigmi.Προσωπικά δε μου φαινεται καθόλου παράξενο. Οι Γερμανοί είναι πιθανότατα ο πιο κακόγουστος λαός στην Ευρώπη.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Oso ki an fainetai parakseno i kagkouria zei kai vasilevei kai stin Germania pou briskomai afti ti stigmi.
Προσωπικά δε μου φαινεται καθόλου παράξενο. Οι Γερμανοί είναι πιθανότατα ο πιο κακόγουστος λαός στην Ευρώπη.
Που να δεις του άγγλους...ιδρυτικά μέλη του fnf...
-
Μη ξεχνατε και ποσους μεταναστες εχει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oso ki an fainetai parakseno i kagkouria zei kai vasilevei kai stin Germania pou briskomai afti ti stigmi.
Προσωπικά δε μου φαινεται καθόλου παράξενο. Οι Γερμανοί είναι πιθανότατα ο πιο κακόγουστος λαός στην Ευρώπη.
Που να δεις του άγγλους...ιδρυτικά μέλη του fnf...
Παίδες, έχοντας οδηγήσει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, έχω να παρατηρήσω ότι απλά οι Γερμανοί στην καγκουριά ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!
-
Τη diablo αυτή την είδα κι εγώ!!! Είναι παρκαρισμένη στο Λαγκαδά(το χωριό) δίπλα σ' ένα παράπηγμα!!! Περάσαμε από δίπλα μ' ενα φίλο πηγαίνοντας για κοψίδια στο Σοχό και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Την είχε σηκωμένη από τη μια πλευρά με κάτι σίδερα, φαινόταν πως τη μαστόρευε έξω απ' το σπίτι του. Πιθανον να την έφερε κανένας Πόντιος μετανάστης από τη Γερμανία. Μιλάμε πάθαμε πλάκα... Την ίδια μέρα είδα στη Θεσσαλονίκη μια Bentley και μια Maserati quatroporte...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αγοράζεις μια τρακαρισμένη Diablo, δίνεις ένα καρο λεφτά για να τη σουλουπώσεις και επειδή δεν έχεις άλλα λεφτά της βάζεις ένα δίλιτρο μοτεράκι (Ford) και κάνεις ευτυχισμένα όλα τα Σαξόραλα και τα Punto GT που σε συναντάνε!Είναι σίγουρο ότι είναι κανονική Lambo; Ή μήπως είναι kit car πάνω σε καμμιά πλατφόρμα Pontiac Fiero;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είναι σίγουρο ότι είναι κανονική Lambo; Ή μήπως είναι kit car πάνω σε καμμιά πλατφόρμα Pontiac Fiero;Καλά...μετά τα βόδι-kits έχει ο κατάλογος και kit car;
-
Άσε... Πολλές 'Ferrari' 308 και 348, 'Lamborghini' Countach και Diablo δεν είναι τίποτα άλλο παρά μασκαρεμένα Pontiac Fiero. To Fiero ήταν ένα ΑΡΓΟ κεντρομήχανο χρέπι της δεκαετίας του '80.
Δες:
-
Για ονομα του Θεου...
-
Κι υπάρχουν κι άλλοι κατασκευαστές τέτοιων κιτ για την οπτική μετατροπή φθηνών, παλιών κεντρομήχανων αυτοκινήτων (ακόμη και ΣΚΑΡΑΒΑΙΩΝ) σε Lamborghini κλπ. Εδώ ο άλλος είχε φτιάξει (οπτικό) αντίγραφο της Ferrari 250 GTO πάνω στο αμάξωμα του... Datsun 260Z!!!
-
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ηταν σκοτεινα και δεν βγηκαν καλες οι υπολοιπες που δειχνουν το μεγαλειο της μασκας και τα οργανα στην κολονα αριστερα απο τον οδηγοΗ αεροτομή είναι εντελώς για τα μπάζα, το ίδιο και το bodykit, όμως του αναγνωρίζω ότι δεν έχει βάλει καμιά ξεφωνημένη 18άρα ζάντα και έχει μείνει με τις 'ταπεινές' 15άρες...!
Μάλλον είναι κάγκουρας με διασταύρωση κοντράκια
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ ο άλλος είχε φτιάξει (οπτικό) αντίγραφο της Ferrari 250 GTO πάνω στο αμάξωμα του... Datsun 260Z!!!***Φίλε scullone, αυτό θέλω εγώ. Δύο classics στην τιμή του ενός!!!! ***:hahaiv:
-
Australia Uber Alles!!!!!