-
Ξέρω οτι το θέμα της εταιρείας αυτής έχει ξανασυζητηθεί! Η απορία μου δεν αφορά το θέμα εγγύησης γιατί από προσωπική πείρα ξέρω οτι δεν υφίσταται. Η απορία μου έχει να κάνει με το θέμα κατα κύριο λόγο τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου (γιατι λένε οτι τα είσάγουν από Γερμανία) και κατα δεύτερο τον εξοπλισμό, δηλαδή μπορεί να εξοπλιστεί το αυτοκίνητο με κάτι που προσφέρεται στην Γερμανία και όχι στην Ελλάδα; Έχει κανείς εμπειρία από το θέμα αυτό; Το αυτοκίνητο για το οποιο ενδιαφέρομαι είναι το G. V. 1.9 ddis.
-
Ξέρω οτι το θέμα της εταιρείας αυτής έχει ξανασυζητηθεί! Η απορία μου δεν αφορά το θέμα εγγύησης γιατί από προσωπική πείρα ξέρω οτι δεν υφίσταται. Η απορία μου έχει να κάνει με το θέμα κατα κύριο λόγο τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου (γιατι λένε οτι τα είσάγουν από Γερμανία) και κατα δεύτερο τον εξοπλισμό, δηλαδή μπορεί να εξοπλιστεί το αυτοκίνητο με κάτι που προσφέρεται στην Γερμανία και όχι στην Ελλάδα; Έχει κανείς εμπειρία από το θέμα αυτό; Το αυτοκίνητο για το οποιο ενδιαφέρομαι είναι το G. V. 1.9 ddis.
-
-
Ο χρήστης K.L. έγραψε:
Ξέρω οτι το θέμα της εταιρείας αυτής έχει ξανασυζητηθεί! Η απορία μου δεν αφορά το θέμα εγγύησης γιατί από προσωπική πείρα ξέρω οτι δεν υφίσταται. Η απορία μου έχει να κάνει με το θέμα κατα κύριο λόγο τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου (γιατι λένε οτι τα είσάγουν από Γερμανία) και κατα δεύτερο τον εξοπλισμό, δηλαδή μπορεί να εξοπλιστεί το αυτοκίνητο με κάτι που προσφέρεται στην Γερμανία και όχι στην Ελλάδα; Έχει κανείς εμπειρία από το θέμα αυτό; Το αυτοκίνητο για το οποιο ενδιαφέρομαι είναι το G. V. 1.9 ddis.Σου είπαν τιμή;
Γιατί λες οτι δεν ισχύει η εγγύηση; -
κακώς ειπωμένο εννοούσα οτι δέν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση!
Τιμή θα μου πούνε την επόμενη εβδομάδα!! -
Εγώ αγόρασα από εκεί πριν 6 μήνες το GV 1.6 ( το προηγούμενο)
Από το αυτοκίνητο δεν έχω κανένα παράπονο,
κανένα παράπονο και από δίκτυο της suzuki για θέματα sevice-εγγύησης.
Ακόμα έχω την εντύπωση πως το αυτοκίνητο διαφέρει ελάχιστα από τα αντίστοιχα που πουλά η εδώ suzuki - και μάλλον διαφέρει προς το καλύτερο( ποιότητα υλικών, κατασκευής κλπ)
Ο εξοπλισμός είναι διαφορετικός, είχε παραπάνω κλιματισμό & Θερμ. Καθρέπτες.
Η auto profit δεν εισάγει αυτοκίνητα από την Γερμανία αλλά από την Ολλανδία-Βέλγιο και έρχονται εδώ με τις εκεί προδιαγραφές και είναι πολύ καλύτερες , πίστεψέ μεΠαρόλα αυτά αν θα ξαναγόραζα σήμερα αυτοκίνητο θα το σκεφτόμουν πολύ να επιλέξω την auto-profit, και αυτό δεν έχει να κάνει με το προιόν ( αυτοκίνητο) αλλά με την εταιρεία, οι άνθρωποι έχουν την φιλοσοφία του 'μαντρά' πολλά θα σου υποσχεθούν και πολύ λίγα θα δείς , όλο και κάτι θα 'ξεχάσουν' από εξοπλισμό, όλο και κάτι θα συμβεί και θα θέλουν πιο γρήγορα τις προκαταβολές κα.
Α και ποτέ δεν θα πάρεις βιβλιαράκι εγγύησης στα Ελληνικά.
Καθώς και το manual θα είναι σε φωτοτυπίες και μάλλον δε θα ξέρεις αν αφορά το δικό σου μοντέλο ή κάποιο λίιιιγο παλαιότερο.
Ουσιαστικά αυτό που θέλουν είναι να πάρουν τα χρήματα και μετά δεν θα σε ξαναδούν-ξαναδείς -
Καλά η αλήθεια είναι οτι δεν θα τους παντρευτεί κανένας και για 4-5 χιλιάρικα διαφόρα στα ακριβά μοντέλα ίσως να αξίζει τον κόπο. Αυτό με το βιβλιαράκι όμως και εμένα με χαλάει. Όσο για την προκαταβολή τον βάζεις να τα γράψει στο χαρτί. Εγώ αυτό θα κάνω όταν πάρω το dieselaki μου
Προβληματίστικα πάντως αν αληθεύουν αυτά -
Επείδή εγώ την έχω ξανακάνει την δουλειά με την profit και το τωρινό μου αυτοκίνητο είναι αγόρασμένο από εκεί (G.V. 1.6 /2002) το βιβλιαράκι πήγα και το πήρα από τον εδώ αντιπρόσωπο (Χαλκίδα) χωρίς πρόβλημα. Η αντιμετώπιση είναι όπως περιγράφεται (μαντρά και βγάλε). Το θέμα είναι αν, αφού το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής, έχει διαφορά στις προδιαγραφές (προς το καλό ή το χειρότερο) και αν μπορεί να εξοπλιστεί με τα εξτρά της εκεί αγοράς!!!
-
Λογικά, αφού προορίζεται για αγορές της Δ.Ευρώπης οι προδιαγραφές αποκλείεται να είνα χειρότερες. Καλύτερες μπορεί.
Απλώς το θέμα είναι η σύγκριση στον εξοπλισμό. Γιατί εδώ υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού.
Αν η profit δίνει π.χ. το πρώτο επίπεδο με 6 αερόσακους, π και κάποια άλλα εξτρα πως θα υπολογίσουμε τη διαφορά;
Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι της Σουζούκι ίδια για όλες τις χώρες, ή ο εδώ αντιπρόσωπος τα καθορίζει;
Παντως το δικό μου Βιταρα(μοντ 99), (αγορασμένο απο την επίσημη αντιπροσωπία), έχει τις οδηγίες για τετρακίνηση σε καρτελάκι μεταλλικό στα γερμανικά. Όλα τα άλλα κατρελάκια, σε πόρτες, στο καπό κλπ είναι στα αγγλικά.
Μήπως επειδή το μοντέλο ήταν απο τα τελευταία έφεραν απο Γερμανία μεριά; -
Πολύ ενδιαφέρον θέμα και θα έπρεπε μάλλον να μεταφερθεί στην Αυτοκίνηση. Η Auto-Profit πουλά το RX8 Challenge μόλις 26.300, εφοδιασμένο μάλιστα με το καλό ηχοσύστημα της Bose με τα 9 ηχεία. Υπενθυμίζω ότι η ελληνική αντιπροσωπεία πουλά το αντίστοιχο μοντέλο 27.990, χωρίς μάλιστα να είναι εξοπλισμένο με αυτό το ηχοσύστημα. Άρα, μιλάμε για μια διαφορά που ξεπερνά σημαντικά τα 2.000Ε. Από πού προκύπτει αυτή η διαφορά, αφού και τα δύο αυτοκίνητα υποχρεούνται να πληρώσουν όλους τους ελληνικούς φόρους και είναι και τα δύο καινούρια;
-
Υπαρχει κανενα site της AUTO PROFIT? Τι αυτοκινητα πουλαει η εταιρια?
-
ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ GRAND VITARA 2.0L ΑΠΟ ΤΗΝ AUTO-PROFIT AΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ SERVICE ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
ΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον θέμα και θα έπρεπε μάλλον να μεταφερθεί στην Αυτοκίνηση. Η Auto-Profit πουλά το RX8 Challenge μόλις 26.300, εφοδιασμένο μάλιστα με το καλό ηχοσύστημα της Bose με τα 9 ηχεία. Υπενθυμίζω ότι η ελληνική αντιπροσωπεία πουλά το αντίστοιχο μοντέλο 27.990, χωρίς μάλιστα να είναι εξοπλισμένο με αυτό το ηχοσύστημα. Άρα, μιλάμε για μια διαφορά που ξεπερνά σημαντικά τα 2.000Ε. Από πού προκύπτει αυτή η διαφορά, αφού και τα δύο αυτοκίνητα υποχρεούνται να πληρώσουν όλους τους ελληνικούς φόρους και είναι και τα δύο καινούρια;Ε,νομιζω τα αυτοκινητα δεν πωλουνται σε τιμη κόστους απο τις αντιπροσωπείες!
-
Από έγγυρες πληροφορίες (ράδιο αρβύλα) λέγετε οτί εισάγουν τα αυτοκίνητα από το Βέλγιο και την Ολλανδία. Μπαίνοντας στά site της Suzuki σε αυτές τις χώρες, για το βέλγιο δεν είδα κάποια διαφορα στις τιμές (σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη) στην Ολλανδία όμως υπάρχει η τιμή του αυτοκινήτου, το φπα και μια τρίτη τιμή σαν ακόμη ένας φόρος. Προσθέτοντας τις παραπάνω τιμές βγαίνει η εκεί τιμή του αυτοκινήτου (η οποία είναι ακριβότερη από την Ελλάδα). Αν όμως η Profit αγοράζει από εκεί άνευ αυτού του φόρου τότε μιλάμε για διαφορά τιμής που αγγίζει τις 10-12 χιλιάδες ευρώ (ενδεικτικά τιμή εκκίνησης G.V. 5/π 2,0 19234€ με το φπα).
-
Αν το θέμα πρέπει να μεταφερθεί ελεύθερα!!!!
-
Βρήκα στο mobile.de 2 καινούρια GV diesel.
EΕναι πλούσια εξοπλισμένα, (ESP, cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα + ολα τα άλλα) και κάνουν 25 και 27Κ -
υπάρχουν ανεξάρτητοι χονδρέμποροι στο Βέλγιο και Ολλανδία.
Απ αυτούς αγοράζει η Αutoprofit και η οποιαδήποτε Autoprofit
και πουλάει σε καλύτερες τιμές από τους άλλους.Ενα μάγκα περιμένουμε και στο Ελλάντα να ανοίξει ένα supermarket αυτοκινήτων και να πουλάει σε τιμές από 10-30% κάτω σε σχέση με τις αντιπροσωπείες,αλλά δεν νομίζω να αφήσουν οι υπόλοιποι να γίνει κάτι τέτοιο.
Εδώ δεν αφήσαν να γίνουν εργοστάσια αυτοκινήτων....
-
Ο χρήστης K.L. έγραψε:
Τιμή θα μου πούνε την επόμενη εβδομάδα!!Εχεις νέα;
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Ενα μάγκα περιμένουμε και στο Ελλάντα να ανοίξει ένα supermarket αυτοκινήτων και να πουλάει σε τιμές από 10-30% κάτω σε σχέση με τις αντιπροσωπείες,αλλά δεν νομίζω να αφήσουν οι υπόλοιποι να γίνει κάτι τέτοιο.Νομιζω η νεοεισερχομενη Plus ενδιαφερεται να δραστηριοποιηθει στην αγορα μικρων αυτοκινήτων.
-
Ηρθε επίσημα το πετρελαιοκίνητο και το βενζινοκίνητο με ESP
Οι τιμές όμως, τσουχτερέςΤο νέο Suzuki Grand Vitara, το δημοφιλέστερο 4Χ4 της ελληνικής αγοράς, προσφέρεται σε δύο νέες εκδόσεις, που έρχονται να καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις κάθε υποψήφιου αγοραστή της κατηγορίας. Η πρώτη διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου, 1.9 λίτρων με απόδοση 129 ίππων, ενώ η δεύτερη, με το δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, διαθέτει το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP και Ελέγχου της Πρόσφυσης TCS. Οι δύο νέες αυτές εκδόσεις συνδυάζονται αποκλειστικά με το πεντάθυρο αμάξωμα.
Δν ξέρω γιατί δεν έχουν τιμοκατάλογο στο επίσημο σαιτ, αλλά το ντίζελ είναι 33900,00
Αγορά από Auto - Profit;;