Feb 14, 2006, 4:25 PM

Το να ξεχαστεις ειναι απαραδεκτο αλλα ανθρωπινο. Το να αναβεις τους προβολεις ομιχλης και να τυφλωνεις ολους τους αλλους (γιατι τα 60 αλογα σου ετσι ειναι πιο ψαρωτικα) η να πηδας την σειρα στο φαναρι (ολοι αυτοι ειναι μαλα... εγω ειμαι ο εξυπνος) ειναι καθαρα δειγμα ηληθιοτητας γυφτιας και καγκουργιας.

Ειδατε τι εγινε με τις ζωνες? Παλια δεν φοραγε κανεις γιατι -εγω ειμαι οδηγαρα δεν την χρειαζομαι-. Μολις ομως τα στρουμφακια βγηκανε παγανια (και παρα πολυ καλα κανανε) ολοι φορανε ζωνη. Τις προαλες γραψανε την μητερα της φιλης μου γιατι καθοτανε στην θεση του συνοδηγου και δεν φοραγε ζωνη. Το καταχαρηκα. Το ιδιο και με τα κρανη.

Θα ηθελα τρελλα προστιμα εκει που ο αλλος εν πληρη γνωση του καινει μαλα..α. Εκει ας του παρει το κεφαλι.

Στο εξωτερικο πως νομιζετε οτι οδηγουνε ολοι υποδειγματικα? Ξερουνε οτι αμα την κανουνε δεν θα εχουνε λεφτα να παρουνε γαλατακι στα παιδια τους. Ο κλασσικος ο Γεωργιου ο Ελληνας ομως λεει Καλα τωρα τι ξερουνε οι Σκανδιναβοι κτλ Ξενερωτοι ειναι.

Ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση οταν ειχα παει στην Αμερικη η προτερεοτητες στις διασταυρωσεις. Προτερεοτητα εχει οποιος φτασει πρωτος. Απλο συστημα και δουλευει μια χαρα.

Φανταζεστε να το εφαρμοζαμε εδω για μια μονο ημερα τι ειχε να γινει? Τρλλο γελιο