-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τόσο πολύ επηρεάζεται το αυτοκίνητο απ' το αλάτι;Ακόμα και ένας χειμώνας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα;
Επιταχύνει τις οξειδώσεις όπου σταθεί...αν πλένεται τακτικά το αυτοκίνητο (μια καλή συμβουλή για όσους μένουν στα κρύα) και από κάτω, μπορεί να μην είναι πρόβλημα. Στο μτχ, όμως, δεν μπορείς να το ξέρεις (άσε που συνήθως πλένεται λίγο πριν το δεις εσύ_ή ο εισαγωγέας_).
Σε ένα κατάστημα (δε λέω σε ποιο) είχα πετύχει C180 που μόλις την κατέβαζαν από το φορτηγό και μπορούσα να τη δω από κάτω! Ανατρίχιασα...σκεφτείτε οτι ακόμα φορούσε χειμερινά λάστιχα (ήταν Ιούνιος νομίζω). Γενικά όποιος το σκέφτεται πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός... -
Danke, mein Herren!
-
Εμείς οι νεκρόφιλοι έχουμε γίνει εξπέρ στις οξειδώσεις, έτσι D-Jet;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εμείς οι νεκρόφιλοι έχουμε γίνει εξπέρ στις οξειδώσεις, έτσι D-Jet;Μην το λες ούτε για πλάκα, αγαπητέ....
-
Kαι τα δικά μας (βλέπε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα) δεν περνάνε καλύτερα με τα ζεστά καλοκαίρια που έχουμε.
-
για τσεκάρετε αυτό περι του θέματος της εισαγωγής μεταχειρισμένου
http://financial.flash.gr//ellada/ellad ... 7/24998id/
-
Ο χρήστης polinikis7 έγραψε:
για τσεκάρετε αυτό περι του θέματος της εισαγωγής μεταχειρισμένουhttp://financial.flash.gr//ellada/ellad ... 7/24998id/
θα και θααααααα
έχουμε ακούσει τόοοοσα πολλά
ο συγχωρεμένος άφησε εποχή και το σημάδι του παντού.. -
για τσεκάρετε αυτό περι του θέματος της εισαγωγής μεταχειρισμένουhttp://financial.flash.gr//ellada/ellad ... 7/24998id/
-
Παιδιά, γνωρίζει κανείς καλά την αγορά μεταχειρισμένου ΒΜW στη Γερμανία;
Πού π.χ. υπάρχουν αρκετά;
Στο Μόναχο στο εργοστάσιο της υπάρχει τμήμα used cars;
Κάπου αλλού σε κάποια συγκεκριμένη μεγάλη μάντρα;
Θα πάω σύντομα για δουλειές και με την ευκαιρία σκέφτομαι να ρίσκαρω (για δική μου χρήση, ως ιδιώτης). -
Για παράδειγμα μια Mercedes SLK πενταετίας θα κυμαίνεται περίπου στα 15.000 ευρώ.
Ωχ! Καταστροφή στις τιμές των μεταχειρισμένων.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Για παράδειγμα μια Mercedes SLK πενταετίας θα κυμαίνεται περίπου στα 15.000 ευρώ.
Αρθρα παρομοιου περιεχομενου διαβαζω απο τοτε που ημουνα τοσο δα παιδάκι, τιποτα δεν αλλαξε τιποτα τοσα χρονια που είμαστε σε ΕΟΚ και ΕΕ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αρθρα παρομοιου περιεχομενου διαβαζω απο τοτε που ημουνα τοσο δα παιδάκι, τιποτα δεν αλλαξε τιποτα τοσα χρονια που είμαστε σε ΕΟΚ και ΕΕ.
Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά όμως σε σχέση με το παρελθόν έπεσαν πολύ οι τιμές των εγχώριων μεταχειρισμένων, καθώς και τα καινούρια πλησίασαν τις τιμές των άλλων Ευρωπαίων, ή και έγιναν φτηνότερα (στα λιγότερο των 2 λίτρων).
-
Πάντως η διαμάχη δεν αφορά το ύψος των τελών αλλά το 'ξερό' ποσοστό μείωσης του 7% ετησίως της αξίας των οχημάτων που θεωρεί ως μέγιστο το κράτος.
Τα τέλη ως ποσοστά δεν νομίζω να επηρεαστούν ό,τι και να γίνει απλά πιθανώς να υπολογίζονται επί μικρότερων αξιών.
Σημαντικό αυτό αλλά δεν πρόκειται να αγοράσουμε SLK me 15K... -
Οσον αφορα την συνολικη τιμη του αυτοκινητου, αν θελησουμε να το εισαγουμε απο Γερμανια, εχω αναφερει και στο παρελθον για το πως βγαινει...κοιταξτε την παρακατω εξισωση, η οποια χρησιμοποιοντας των πινακα που υπαρχει μερικες σελιδες πριν μπορειτε να γνωριζετε για καθε αυτοκινητο που σας ενδιαφερει...
(Τιμη αυτοκινητου (καινουριο) προ φορων) χ (συντελεστη κυβικων) χ (συντελεστη παλαιοτητας) + τιμη αγορας
και ενα παραδειγμα.......
SLK 200 compressor - 2004 (1800cc) - τιμη: 30,000ευρω
αν υποθεσουμε οτι η τιμη της σαν καινουρια προ φορων ειναι 37,000ευρω εχουμε τα εξης...(37000 χ 0.3 χ 0.86) + 30,000 = 9,546 + 30,000 = 39,546 + μεταφορικα και πινακιδες φυσικα...ελπιζω να εγινα κατανοητος!
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Οσον αφορα την συνολικη τιμη του αυτοκινητου, αν θελησουμε να το εισαγουμε απο Γερμανια, εχω αναφερει και στο παρελθον για το πως βγαινει...κοιταξτε την παρακατω εξισωση, η οποια χρησιμοποιοντας των πινακα που υπαρχει μερικες σελιδες πριν μπορειτε να γνωριζετε για καθε αυτοκινητο που σας ενδιαφερει...(Τιμη αυτοκινητου (καινουριο) προ φορων) χ (συντελεστη κυβικων) χ (συντελεστη παλαιοτητας) + τιμη αγορας
και ενα παραδειγμα.......
SLK 200 compressor - 2004 (1800cc) - τιμη: 30,000ευρω
αν υποθεσουμε οτι η τιμη της σαν καινουρια προ φορων ειναι 37,000ευρω εχουμε τα εξης...(37000 χ 0.3 χ 0.86) + 30,000 = 9,546 + 30,000 = 39,546 + μεταφορικα και πινακιδες φυσικα...ελπιζω να εγινα κατανοητος!
Δεν συμφέρει...αλήθεια πόσοι είναι οι φόροι περίπου στο παράδειγμά μας;
-
Τιμή προ φόρων 37000 είναι υπερβολική
-
Το παραδειγμα της τιμης ηταν ενδεικτικο και απλα το ανεφερα για να χρησιμοποιησω τον τυπο...οποιος θελει να μαθει την κανονικη τιμη προ φορων, μπορει να παρει τηλεφωνο στον αριθμο που εχει παραθεσει παραπανω ο συμφορουμιστας...
-
Μιλώντας για φορολογίες θα ήθελα να σας παρουσιάσω τις φορολογίες που βάζει η Κυπριακή κυβέρνηση κατα την εισαγωγή αυτοκινήτων:
0–1450 0,50 0,50 0,10
1450 –1650 0,85 0,50 0,25
1650–2050 2,70 0,50 0,75
2050–2250 2,85 0,50 0,75
2250–2650 5,50 0,50 0,75
2650 και άνω 8,00 0,50 1,00Sallon & 4x4/Cabins/Vans
Παράδειγμα: Θέλω να αγοράσω ένα BMW 530d.
Φόροι τελωνείου: 2999 * 8 = 23992 * 1,15 (VAT) = 27590
Τελική τιμή: 53900cy pounds ----> 93900eurosΥπάρχουν και χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης biko έγραψε:
Παιδιά, γνωρίζει κανείς καλά την αγορά μεταχειρισμένου ΒΜW στη Γερμανία;
Πού π.χ. υπάρχουν αρκετά;
Στο Μόναχο στο εργοστάσιο της υπάρχει τμήμα used cars;
Κάπου αλλού σε κάποια συγκεκριμένη μεγάλη μάντρα;
Θα πάω σύντομα για δουλειές και με την ευκαιρία σκέφτομαι να ρίσκαρω (για δική μου χρήση, ως ιδιώτης).Ναι υπαρχει!!
1ος οροφος-///Μ
2ος οροφος-coupe μεχρι 3.0lt
Οι υπολοιπες αιθουσες ειναι χωρισμενες σε diesel,sedan...κτλΕχε χαρη που δεν μπαινω σε αεροπλανα( )...αλλιως...........θα ειχα παρει σβαρνα ολες τις γερμανικες μαντρες..........
-
Καλα ρε παιδια μην τρελλενεστε και τοσο με το αλατι.Βρισκομαι στο εξωτερικο και σε χωρα με πολυ μεγαλη χρηση αλατιου ,λογω χιονιου.Εχω μιλησει με καποιους μηχανικους και δε μου τα ειπαν και τοσο τραγικα τα πραγματα.Ειδικα τα συγχρονα αυτοκινητα δυσκολα σκουριαζουν.Εδω η MB δε θυμαμαι ποσα χρονια δινει εγγυηση για σκουρια 15 νομιζω ,χωρις να ειμαι τοσο σιγουρος.
ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...