Feb 12, 2003, 11:21 PM

Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Καλά, υπάρχουν ταρίφες που διαβάζουν και γράφουν σε forum στο Internet? Φίλε TROFEO μάλλον πρέπει να είσαι η (μοναδική) εξαίρεση στον κανόνα γιατί σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτή τη συζήτηση ΚΑΝΕΝΑΣ ταρίφας δεν έχει τη διανοητική ικανότητα να μπει στο ιντερνετ, να ανοίξει αυτό το forum, να διαβάσει τις απόψεις των άλλων χρηστών, να τις κατανοήσει και να απαντήσει

Μπράβο σου πάντως, μακάρι και οι άλλοι συναδελφοί σου (οι 'επαγγελματίες' δηλαδή που αναφέρουν εδώ μέσα) να είχαν έστω ένα μικρό βάρος στη συνείδησή τους για όλα αυτά που προκαλούν σε βάρος των πολιτών! Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να περιμένουμε από τους 'επαγγελματίες'. Το μόνο που θα μας σώσει από την κακή συμπεριφορά τους είναι οι συνθηκες που αρχίζουν να επικρατούν στην αγορά των ταξί.

Θέλω να προτείνω επίσης στο υπουργειό συγκοινωνιών ότι θα πρέπει να αλλάξει το χρώμα των ταξί από κίτρινο σε κίτρινο με μαύρες λωρίδες Που είναι ο χρωματισμός που χρησιμοποιεί η φύση για να δείξει κίνδυνο Οπως ακριβως οι σφήκες

φιλε μου οχι μονο ασχολουμε με το αυτοκινητο απο 12 χρονων παιδι αλλα ειμαι κ μελος σε αλλα clubs(TFRC).
ολα ειναι θεμα παιδιας του καθενος. τουλαχιστον με τα ατομα που συζηταω εχουν καταληξει οτι τα ατομα κατω των 45 που δουλευουν ταξι ειναι πολυ καλοι επαγγελματιες κ πολυεξυπηρετικοι. ακομη κ εγω βλεπω κατι βρομωγερους ταξιτζηδες που τους σιχαινομαι.

θελω να σας πωκ κατι αλλο. για να λεμε την αποψη μας με τοσο πιστη κ αποφασιστικοτητα θα πρεπει να ξερουμε λιγα πραγματα παραπανω. π.χ εγω δεν μπορω να καταλαβω τα προβληματα των μοτοσυκλετιστων γιατι δεν ημουν ποτε. οποτε δεν μπορω να λεω σε καποιον μοτοσυκλετιστη οτι εχει αδικο απο την στιγμη που δεν ξερω το προβλημα του απο πρωτο χερι. σαν συμπερασμα σας λεω οτι μην ειστε τοσο φανατικοι. εχει δουλεψει κανεις ταξι εστω κ για μια μερα να δειτε πως ειναι?δεν νομιζω. πιστεψτε με παιζει πολυ μεγαλο ρολο. ας ειστε πιο ελαστικοι. σας ξαναλεω οτι κ εγω πριν οδηγησω ταξι τους εβρηζα αυτους που σταματαγαν οποτε ηθελαν.

κ κατι ακομη. πιστευτε οτι συμφερει εναν ταξιτζη να σταματαει χωρις να κοιταζει κ να του την πεφτουνε απο πισω, να χανει μεροκαματα για μια βδομαδα μεχρι να φτιαχτει το αυτοκινητο?
οταν χτυπαερι ενα επαγγελματικο να ξερετε οτι μονο ζημια μπορει να φερει στον επαγγελματια εστω κ αν δεν φταιει. οποιος εχει αντιθετη αποψη μπορω να του φερω ενα δικο μου παραδειγμα προσφατο