-
Οποτε οσοι πιστευουν οτι το ισλαμ ειναι μια επιθετικη θρησκεια μαλλον εχουν πεσει θυματα προπαγανδας ειτε αμερικανικης ειτε εκκλησιαστικης.
αληθεια!
-
το ιραν υποτιθεται θελει τα πυρηνικα μονο για παραγωγη ενεργειας και οι ρωσοι ειναι προθυμοι να τους βοηθησουν.τωρα που κολανε τα αμερικανακια και ο ΟΗΕ.?
ετσι κι αλλιως ο οηε ενα μπουρδελο ειναι και οι αποφασεις του για τα σκουπιδια.
απλα οι αμερικανοι σκεφτονται μετα το ιρακ να επεκταθουν και στο ιραν αλλα αν υπαρχουν πυρηνικα δυσκολευουν τα πραγματα οπως στη βορεια κορεα.
η αποφαση των ιρανων ειναι ενα μυνημα προς τους δυτικους
'μη μας πιεζετε αλλο'εχει βγει επισημως ποιες ειναι οι χωρες του αξονα του κακου μπρρρρρρρρ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάντως όσες λιγότερες χώρες εχουν πυρηνικα τοσο το καλυτερο IMO.Συμφωνώ.
Γι' αυτό λοιπόν ας αφοπλίσουμε πρώτα την κυρίαρχη και μακράν πιο επιθετική και θερμοκέφαλη απ' όλες τις πυρηνικές δυνάμεις, την Αμερική. Από τους πιο επικίνδυνους ξεκινάς πρώτα...
Η οποία ως γνωστόν, εκτός από βαθύτατα μιλιταριστική και συντηρητική (ένα Θεοκρατικό καθεστώς είναι πλάκα πλάκα που στηρίζεται στον υλισμό, την προπαγάνδα και τον φόβο. Το μόνο που την σώζει είναι η επιστημονική της κοινότητα, η οποία συχνά πυκνά εξάλλου έρχεται σε αντιπαράθεση με την εκάστοτε εξουσία), είναι η μόνη υπερδύναμη που έχει χρησιμοποιήσει πυρηνικά!Όσες απειλούν ή κάνουν τον μάγκα με πυρηνικά/χημικά κ.τ.λ. , είτε απολαμβάνουν την υποστήριξη της Αμερικής, είτε την απολάμβαναν παλαιότερα (π.χ. Ιράκ στον πόλεμο Ιράν - Ιράκ)
-
Ερώτηξις:
Ποιά ΚΑΡΓΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ χώρα είναι κάτοχος πυρηνικών όπλων και δεν την ενοχλεί κανένας από την 'ευαισθητοποιημένη' Δύση;;;Απάντησις:
Μα και βέβαια το φιλοδυτικό Πακιστάν, το οποίο είναι γεννέτειρα των περισσότερων σύγχρονων τρομοκρατών που -υποτίθεται πως- αλωνίζουν τη Δύση, ενώ επιπλέον συνεχίζει να βρίσκεται υπό στρατοκρατικό καθεστώς (αν και ο στρατηγός Μουσάραφ, μετονομάστηκε σε 'πρόεδρος' πριν λίγα χρόνια από τους επιλεκτικούς δημοκράτες της Δύσης). -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το τι λενε οι Αμερικανοι με αφηνει αδιαφορο, αυτοι θα πουνε οτιδηποτε για να υποστηριξουν την παρτη τους.
Το τι μπορει να εγινε η να μην εγινε στο παρεθον δεν αποτελει καμια εγγυηση για το μελλον. Παντως παραδειγματα χρησης βρωμικων οπλων και ωμης βιας εχουν δειξει αυτα τα καθεστωτα εναντιων πολιτων (πχ το πρωην καθεστως του Ιρακ)... εαν τωρα τους εμπιστευεστε να τα εχουν... δικαιωμα σας, αλλα και δικαιωμα μου να διατηρω αντιθετη αποψη.Κι εμένα η γενικότερη αίσθησή μου ταυτίζεται με τη δικιά σου. Αλλά είναι μια ιδέα που δε βασίζεται σε επιχειρήματα και, ίσα-ίσα, έχει πολλά αντεπιχειρήματα να αντιμετωπίσει (τα ανέφεραν οι υπόλοιποι συνομιλητές).
Όσο για την χρήση βρώμικων όπλων, το Βιετνάμ (ναπάλμ) και το Ιράκ (βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου) τι σου λένε;
-
Αν δε καθαρίσουν με το Ιράκ δε τους παίρνει να κάνουν τιποτα. Απλά έτσι φωνάζουν μπας και ψαρώσει το Ιράν....Όχι ότι δε μπορούν να το βομβαρδίσουν μέχρι να το κάνουν παρκινγκ. Απλα οι τιμές του πετρελαίου θα χτυπήσουν 100 δολάρια το βαρελι, με αποτέλεσμα η Ρωσία να κολυμπάει στα λεφτά με τα αποθέματα καυσίμων που έχει..
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Αν δε καθαρίσουν με το Ιράκ δε τους παίρνει να κάνουν τιποτα. Απλά έτσι φωνάζουν μπας και ψαρώσει το Ιράν....Όχι ότι δε μπορούν να το βομβαρδίσουν μέχρι να το κάνουν παρκινγκ. Απλα οι τιμές του πετρελαίου θα χτυπήσουν 100 δολάρια το βαρελι, με αποτέλεσμα η Ρωσία να κολυμπάει στα λεφτά με τα αποθέματα καυσίμων που έχει..Και όχι μόνο. Μην ξεχνάς το τι παίζεται με το φυσικό αέριο... Τελικά μου φαίνεται οι ΗΠΑ δουλεύουν για τους Ρώσους. Δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Το Ιρακ καθαρισμενο ειναι,με την εννοια οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο εκει.Το Ιραν παιρνει σειρα τωρα.Μακαρι να βγω ψευτης γιατι το πετρέλαιο στα 100$ θα λέγεται φτηνό.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το Ιρακ καθαρισμενο ειναι,με την εννοια οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο εκει.Το Ιραν παιρνει σειρα τωρα.Μακαρι να βγω ψευτης γιατι το πετρέλαιο στα 100$ θα λέγεται φτηνό.Φαντασου να στειλει το Ιραν αντιαρματικους πυραυλους,φορητα αντιαεροπορικα και εκπαιδευτες ,ριξε μεσα αντιαρματικες ναρκες και τουφεκια 50 αρια και εδεσε η συνταγη
-
Πάντως όπως και να έχει το θέμα, και το Ιράν, εάν οι ΗΠΑ το αποφάσιζαν, είναι θέμα ενός εξαμήνου το πολύ να το καταλύσουν.
Ας μην ξεγελιόμαστε.
Ο αριθμός των μέσων, η αποτελεσματικότητα και η δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής πολύ υψηλής τεχνολογίας ακόμη και εναντίον απλών πολιτών διαλύει κάθε αντίσταση... -
exeis tous iranous gia karamanlides kai papadreous;edo polemousan tous irakinous 8 xronia me olous enadion.mborh oi amerikanoi na tous isopedosoun aeroporikos alla den exoun strato na tous kataxtisoun extos kai xanaferoun thn ypoxreotiki strateysh sthn amerikh h tous boithisoun ta mounia oi eyropeoi.opos kai na exei to pragma tha ginh geniko mbaxalo sthn perioxhpou to bietnam tha miazh pedikh giorth.epishs na agorasoume oloi podilata pali giati fadazeste pou tha pah to petreleo.epishs kamia triskia ston kosmo den exei kanh ths sfages j kai ta eglimata pou exoun kanh oi xristianoi.katholikoi kai orthodoxoi extos tous elhnes giati den eixan thn dynamh
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Και όχι μόνο. Μην ξεχνάς το τι παίζεται με το φυσικό αέριο... Τελικά μου φαίνεται οι ΗΠΑ δουλεύουν για τους Ρώσους. Δεν εξηγείται αλλιώς...εικοσιτρια δεκα, πενηνταδυο δεκα δεκα.
Καποιος τα λεει, αλλα ποιος τον ακουει! Η ουσια ειναι μια! Ο καιρος γαρ εγγυc 3. Η εκδικηση -
προσωπική εκτίμηση, είναι ότι δε θα γίνει -ακόμα κάτι. Για πολλούς λόγους.
επίσης, traveller, πιστεύεις ότι είναι σίγουρα όπως δείχνουν τα πράγματα στη λατινική Αμερική; Εγώ το μόνο ενδιαφέρον που βλέπω, είναι η κίνηση των ζαπατιστας να κατέβουν στις εκλογές. Τώρα ότι τρια κράτη ( εκτός της Κούβας) απέκτησαν δήθεν αριστερή κυβέρνηση ( ή έστω με συνασπισμό ), θα περάσει καιρός για να το πιστέψω και να σιγουρευτώ ότι είναι όντως έτσι.. και ότι αυτά είναι ικανά να ανησυχήσουν τις ΗΠΑ.. τώρα δηλώσεις για να σβηστούν τα χρέη και να γουστάρει ο κόσμος μπορώ κι εγώ να κάνω, δε μου λέει τίποτα. Ας περιμένουμε λίγο..
οι χειρότεροι εχθροί είναι αυτοί που εμφανίζονται με τη μάσκα του φίλου. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και όχι μόνο. Μην ξεχνάς το τι παίζεται με το φυσικό αέριο... Τελικά μου φαίνεται οι ΗΠΑ δουλεύουν για τους Ρώσους. Δεν εξηγείται αλλιώς...
εικοσιτρια δεκα, πενηνταδυο δεκα δεκα.
Καποιος τα λεει, αλλα ποιος τον ακουει! Η ουσια ειναι μια! Ο καιρος γαρ εγγυc 3. Η εκδικησηgreo, αυτό είναι τηλέφωνο, έτσι; Ένα βιβλιο-χαρτοπωλείο στη Σαλόνικα... Τι ακριβώς χάνω;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και όχι μόνο. Μην ξεχνάς το τι παίζεται με το φυσικό αέριο... Τελικά μου φαίνεται οι ΗΠΑ δουλεύουν για τους Ρώσους. Δεν εξηγείται αλλιώς...
εικοσιτρια δεκα, πενηνταδυο δεκα δεκα.
Καποιος τα λεει, αλλα ποιος τον ακουει! Η ουσια ειναι μια! Ο καιρος γαρ εγγυc 3. Η εκδικησηgreo, αυτό είναι τηλέφωνο, έτσι; Ένα βιβλιο-χαρτοπωλείο στη Σαλόνικα... Τι ακριβώς χάνω;
Λιακόπουλος! Ολα όσα γίνονται του τα λέει ο Γέροντας. Οι Ελληνες είναι πίσω από όλα. Οι Ρώσοι έχουν μυστικά όπλα. Οι εξωγήινοι ήταν Ελληνες.....κλπ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι εξωγήινοι ήταν Ελληνες.....κλπ κλπ κλπ( off topic)
δεν τα ξες καλά:
οι Έλληνες είναι εξωγήινοι.
Όχι οι εξωγήινοι έλληνες.
δεν έχω ακούσει κάποια Λιακοπούλεια θεωρεία που να λέει ότι οι μόνοι εξωγήινοι είναι Ελληνες..(τώρα αν διαβάζει το forum θα του μπουν ιδέες για διαγαλαξιακούς πολέμους
οι έλληνες στο σείριο, οι τούρκοι στον Πλούτωνα ξέρω'γω.. αυτά είναι ) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι εξωγήινοι ήταν Ελληνες.....κλπ κλπ κλπ
( off topic)
δεν τα ξες καλά:
οι Έλληνες είναι εξωγήινοι.
Όχι οι εξωγήινοι έλληνες.
δεν έχω ακούσει κάποια Λιακοπούλεια θεωρεία που να λέει ότι οι μόνοι εξωγήινοι είναι Ελληνες..(τώρα αν διαβάζει το forum θα του μπουν ιδέες για διαγαλαξιακούς πολέμους
οι έλληνες στο σείριο, οι τούρκοι στον Πλούτωνα ξέρω'γω.. αυτά είναι )Ωχ...συγγνώμη! Εκανα τέτοιο σοβαρό λάθος? Θα στείλω εγγράφως την συγγνώμη μου στον Λιακό...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τελικά μου φαίνεται οι ΗΠΑ δουλεύουν για τους Ρώσους.Όταν ανεβαίνει το πετρέλαιο οι Αμερικάνοι χαίρονται γιατί πλήττει την Ευρώπη περισσότερο παρά αυτούς. Στεναχωριούνται μόνο γιατί οι Ρώσοι εισπράττουν περισσότερα από το ακριβότερο πετρέλαιο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τελικά μου φαίνεται οι ΗΠΑ δουλεύουν για τους Ρώσους.
Όταν ανεβαίνει το πετρέλαιο οι Αμερικάνοι χαίρονται γιατί πλήττει την Ευρώπη περισσότερο παρά αυτούς. Στεναχωριούνται μόνο γιατί οι Ρώσοι εισπράττουν περισσότερα από το ακριβότερο πετρέλαιο.
Αααα.οι Ρώσοι ειναι αυτο που λεμε παράπλευρες απώλειες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αααα.οι Ρώσοι ειναι αυτο που λεμε παράπλευρες απώλειεςΜα στην Ευρώπη το φυσικό αέριο είναι αυτό που δίνει ενέργεια σε σπίτια, βιομηχανίες και άλλες εγκαταστάσεις...
Μόνο τα αυτοκίνητά τους είναι αυτά που κινούνται με πετρέλαιο/βενζίνη...
Πόλεμος στο Ιραν soon