-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εμένα πάντως η 'παλιά' miura μου φαίνεται μέτρια και η 'καινούρια' ψιλοάσχημη.
Πυροβολήστε ελεύθερα!droemmen
-
Ίσως για την εποχή της να ήταν τρομερή -σαν σχήμα κυρίως- σήμερα που την βλέπω όμως δεν μου πολυαρέσει.
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Btw...τι χαμός έγινε εδώ ρε και δεν με περιμένατε???
Ααα...και εμένα η Gallardo δεν μου αρέσει καθόλου...αμάξι δίχως φινέτσα!Ήθελες κι εσύ να παίξεις ε;
Η gallardo.. χάλια.. παλιοζωή..Αν εσύ βάζεις ως κριτήριο το χρήμα (στα μέρη σου δεν λένε τυχαία 'America's business is business' ) τότε είναι από τα καλύτερα...
Αλλιώς πια είναι ομορφότερη ...η Gallardo ή η 156?
Όποιος έχει μάτια βλέπει!Ποιος μίλησε για χρήμα;; Και που κολλάνε τα μέρη μου βρε συ;; Έπειτα, στα μέρη μου (στη Νέα Σμύρνη δηλαδή) δεν έχω ακούσει ποτέ αυτή την έκφραση
Κοίτα έχεις δίκιο.. δεν είναι και 156, αλλά.. το κακόμοιρο το αμαξάκι .. δώστου μια ευκαιρία.. κρίμα είναι.. -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Προσέξτε πως μιλάτε για τις Lamborghini, γιατί θίγετε εμμέσως και εμάς τους ιδιοκτήτες!!!
(έχω Lamborghini καυστήρα φυσικού αερίου...)Εσένα περίμενα για να ανταλάξουμε απόψεις.
Βέβαια εγώ έχω παλαιότερο μοντέλο (πετρελαίου) αλλά δικαιολογεί το όνομά του.
35 λίτρα την ώρα κατανάλωση λέμε όχι αστεία. -
http://automoto.flash.gr/news/concepts/ ... 10/4746id/
-
Για μένα η Miura δεν είναι εξαιρετικά όμορφη αλλά έχει κάτι ή μάλλον ΚΑΤΙ που την κάνει φανταστική. Και για μένα έχει μείνει στο μυαλό μου και για τη συμμετοχή της στα πρώτα λεπτά του αυθεντικού, αρχικού Italian job (ταινία με Michael Caine στα τέλη των 60s).
Επίσης μου αρέσαν πολύ οι περισσότερες παλιές Lamborghini: Countach, Jalpa, Jarama, Urraco. Δεν μου αρέσει η Espada, η Islero και οι 350.
Βέβαια είτε τις παλιές είτε τις τωρινές δεν μπορώ να τις αγοράσω (στην περίπτωση των παλιών ιταλικών μπορεί και να μπορώ αλλά δεν θέλω)... οπότε τα σχόλιά μου είναι επιφανειακά και δεν θα ασχολιόμουνα τόσο όσο μερικοί που το έχουν πάρει προσωπικά και το έχουν παρατραβήξει....
Επί τη ευκαιρία έχω βαρεθεί να βλέπω να βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές με όνομα (ή και χωρίς όνομα: Ascari, Zonta, Koeniggseg κλπ) υπεραυτοκίνητα με 500, 700, 800, 1000 ίππους. Ποιο το νόημα αφού δεν μπορούμε να τα χαρούμε το 99,9% των οδηγών? Για όνειρα έχουμε ήδη αρκετά φτάνουν οι βασικές ονειρικές μάρκες (Ferrari, Porsche, Aston Martin, Lamborghini). Κανένα αληθινό αυτοκίνητο μπορούμε να έχουμε??? Τι καλά που θα ήταν να έβγαινε μια Miura (ή οποιοδήποτε υπερ-κουκλί) με τις σύγχρονες ευκολίες κλπ και με έναν μικρό turbo κινητήρα με 180-200 άλογα με βάρος γύρω στα 1100 κιλά και τιμή όσο άλλα αντίστοιχα premium.... κι ας ήταν ιεροσυλία... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ôé êáëÜ ðïõ èá Þôáí íá Ýâãáéíå ìéá Miura (Þ ïðïéïäÞðïôå õðåñ-êïõêëß) ìå ôéò óýã÷ñïíåò åõêïëßåò êëð êáé ìå Ýíáí ìéêñü turbo êéíçôÞñá ìå 180-200 Üëïãá ìå âÜñïò ãýñù óôá 1100 êéëÜ êáé ôéìÞ üóï Üëëá áíôßóôïé÷á premium.... êé áò Þôáí éåñïóõëßá...Ößëå ìïõ áõôü ãßíåôáé êáé ìÜëéóôá ÷ñüíéá ôþñá!
ÕðÜñ÷ïõí ðïëëÜ-ðïëëÜ coupe óôá ëåöôÜ ðïõ ëåò , êáé ìå ôá Üëïãá ðïõ ëåò (ü÷é üìùò êáé ôï âÜñïò) , ìå ôéò áíÝóåéò ðïõ ëåò êëð.
Åßíáé êñßìá íá õðïâéâÜæåôáé ôï design êÜðïéùí áìáîéþí ìüíï êáé ìüíï åðåéäÞ åßíáé öèçíüôåñá áðü ôá supercars!
ÅìÝíá ðïëëÜ supercars äåí ìïõ áñÝóïõí êáèüëïõ...åíþ áíôßóôïé÷á 'ðñïóéôÜ' coupe (áêüìá êáé õðï-ðåíôáðëÜóéáò áîßáò) åßíáé áðßóôåõôá üìïñöá!
Áõôü óõìâáßíåé ôüóï ìå éôáëéêÜ üóï êáé ãåñìáíéêÜ áëëÜ êáé 'Üëëá' áìÜîéá.
Åãþ èá óôáèþ óôá éôáëéêÜ ìéáò êáé åßìáé êáé ðïéï êáôáôïðéóìÝíïò óå áõôÜ ëüãù åíäéáöÝñïíôïò.
Óôï ìõáëü Ýôóé ðñü÷åéñá ìïõ Ýñ÷åôáé ôï GTV ìå ôçí 456!¸÷ù óôçí äéÜèåóç ìïõ ðñþéìá ó÷Ýäéá ôïõ design ôçò 456 áðü ôïí Pinifarina , üðïõ ç ïìïéüôçôá ìå ôçí åðåñ÷üìåíç GTV åßíáé ÅÊÐËÇÊÔÉÊÇ!ÍïåñÜ ðñïóðÜèçóå ôï 'êïõôóïõñåìÝíï' íåýñï óôï ðëÜé ôçò 456 íá ôï åðåêôåßíåéò êáé èá äåéò! Ïðüôå ìå ìéá TB ãéíüôáí áõôü ðïõ Þèåëåò!(âÜæïíôáò êáé 'ïëßãïí' áðü Proteo!)
Äåýôåñï ðáñÜäåéãìá...Ferrari Rainbow êáé Fiat X1/9 by Bertone ôá ïðïßá ðñïÝêõøáí ëüãù...Stratos ç ïðïßá ðñïÝêõøå áðü ôï ðåñßóóåõìá êéíçôÞñùí ôçò Ferrari ëüãù 308 GT4 2+2.¸÷ù ðÜëé óôçí äéÜèåóç ìïõ óõíÝíôåõîç õðÝõèõíïõ ôïõ Bertone ðïõ áíáöÝñåé ôçí ó÷Ýóç ôùí äýï projects!Êáé ãéá áêüìá ðéï êõñéëÝ...Montecarlo!
Åðßóçò Ferrari Dino - Fiat Dino ê.á.
Óå ìåñéêÝò ðñüóöáôåò ðåñéðôþóåéò ìÜëéóôá ìðïñåßò íá Ý÷åéò ôï design ðñþçí 'supercars' ìüíï! -
Όντως έχεις αρκετά δίκιο. Η παλιά GTV όντως είχε σχεδίαση και αέρα υπεραυτοκινήτου. Το X 1/9 επίσης είχε την ιδιαιτερότητα που χρειάζεται κι ας μην ήταν αρκετό. Το αδελφάκι του όμως (σχεδιάζονταν σχεδόν ταυτόχρονα με πολλά κοινά σημεία) η Montecarlo, ήταν πιο χάι και έχει μια μόνιμη θέση στην καρδιά μου (και παραλίγο να αποκτήσω μία πολύ καλή αλλά δεν έκατσε). Η Sprint επίσης ήταν μια καλή και πολύ πρακτική περίπτωση αλλά δεν ήταν Grande.... δεν είχε την κλάση των GTV και Montecarlo.
H Coupe ήταν μια ακόμα πολύ καλή περίπτωση που χαντακώθηκε λόγω του χαμηλού profil της Fiat στην εποχή που βγήκε. Έπρεπε να είχε βγει από την Lancia ή την Alfa Romeo.
Τα άλλα, όσα έχουν σχέση με Ferrari νομίζω ήταν πιο δυσπρόσιτα.
Λοιπόν εγώ θέλω μια Ferrari 308 targa με κινητήρα της VAG 1,8t για οικονομία και τιμή Ibiza cupra...... -
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=44462
δεν άντεξε άλλο κράξιμο ο ντε Σίλβας μου φαίνεται (μετά τα τρίδυμα)
-
Ίσως να έχει θέση στην αγορά ως ευκαιρία για τους σημερινούς αγοραστές να πάρουν μια Miura χωρίς τις ιδιοτροπίες του κιβωτίου ταχυτήτων της παλιάς (πριν την έκδοση SV).
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?CATEGORY_id=27&NEWS_DATA_ID=44462δεν άντεξε άλλο κράξιμο ο ντε Σίλβας μου φαίνεται (μετά τα τρίδυμα)
Ουφ! Ευτυχώς!
-
Δε μ'αρέσουν όμως τα πίσω φανάρια της...
-
Ρε κάτω τα χέρια από την Miura Είναι ένα πράγμα να ξαναγυρνάμε στις παλιές φόρμες και εντελώς άλλο τα 'remake'. Είμαι τελείως αντίθετος σε αυτή την λογική. Και κάτι άλλο. Παραδοσιακά τα ονόματα των μοντέλων της Lamborghini 'πέθαιναν' με το τέλος το μοντέλου. Λυπάμαι που αλλάζει αυτό με την Miura. Κρίμα κι όλας γιατί οι Murcielago και Gallardo σχεδιαστικά τουλάχιστον ήταν μέσα στο πνεύμα της μάρκας χωρίς να αντιγράφουν παλιότερα μοντέλα. Και για όσους δεν είναι σίγουροι: η τελευταία έκδοση SV πέρα από καλύτερο αυτοκίνητο είναι και το πιο ολοκληρωμένο σχεδιαστικά με τα φαρδύτερα φτερά.... με τιμή στα 250 με 300 χιλιάρικα στην Ευρώπη για το original ευχαριστώ δεν θα πάρω απ' το αντίγραφο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?CATEGORY_id=27&NEWS_DATA_ID=44462
δεν άντεξε άλλο κράξιμο ο ντε Σίλβας μου φαίνεται (μετά τα τρίδυμα)
Ουφ! Ευτυχώς!
Υπάρχει και Θεός...
Lamborghini Miura