-
Οκ....Πιστευω πως θα ξεπερασουμε τους 150 παντως....
-
Τώρα είμαστε στο 94.
Αν με κάποιο τρόπο το ανακοίνωνα και στον αντίλογο, θα ξεπερνούσαμε και τους 150. Πολλοί που διαβάζουν εκεί δε διαβάζουν εδώ, οπότε μάλλον δε θα το έχουν δει
-
Επ....απαγορευονται οι διαφημισεις
-
Πλάκα έχει. Καλό θα ήταν πάντως να βάλουμε αυτοκίνητα που να μπορούμε να τα κινούμε ή να τα συντηρούμε (έστω κι ένα-ένα), ωστε να φαίνεται και λίγο αληθινό
Π.Χ. τι να το κάνω το Σούπερ καρ, αφού δε μπορώ να το πάω ούτε χιλιόμετρο στην ελλάδα (εξαιρούνται οι φίλοι απο το εξωτερικό) -
Πάτρα-Μπάρι και μετά ....
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Καλό θα ήταν πάντως να βάλουμε αυτοκίνητα που να μπορούμε να τα κινούμε ή να τα συντηρούμε (έστω κι ένα-ένα), ωστε να φαίνεται και λίγο αληθινόΑυτό είναι μια άλλη ψηφοφορία φίλε, bebe. Θα μπορούσαμε να την κάνουμε στο μέλλον, αλλά αυτή εδώ είναι για το γκαράζ των ονείρων μας, οπότε καλό θα ήταν να αντιμετωπιστεί ως τέτοια
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλό θα ήταν πάντως να βάλουμε αυτοκίνητα που να μπορούμε να τα κινούμε ή να τα συντηρούμε (έστω κι ένα-ένα), ωστε να φαίνεται και λίγο αληθινό
Αυτό είναι μια άλλη ψηφοφορία φίλε, bebe. Θα μπορούσαμε να την κάνουμε στο μέλλον, αλλά αυτή εδώ είναι για το γκαράζ των ονείρων μας, οπότε καλό θα ήταν να αντιμετωπιστεί ως τέτοια
Πραγματικα, γιατι αν πρεπει και να συντηρω αυτα που διαλεξα, δεν πα να πουλησω και τα νεφρα μου, δεν γινεται!!
-
Καλό θα ήταν πάντως να βάλουμε αυτοκίνητα που να μπορούμε να τα κινούμε ή να τα συντηρούμε (έστω κι ένα-ένα), ωστε να φαίνεται και λίγο αληθινό
Αυτό είναι μια άλλη ψηφοφορία φίλε, bebe. Θα μπορούσαμε να την κάνουμε στο μέλλον, αλλά αυτή εδώ είναι για το γκαράζ των ονείρων μας, οπότε καλό θα ήταν να αντιμετωπιστεί ως τέτοια
Boyz and gals,
Το θέμα δεν είναι να μιλάμε για την όποια μίζερη ή ευχάριστη πραγματικότητα που βλέπουμε να αράζει στο δρόμο ή το γκαράζ μας υπό την μορφή ΙΧ.Ο Θέμης μας προτρέπει να εξομολογηθούμε τα απόκρυφα αυτοκινητιστικά όνειρά μας και όχι να εκφράσουμε την δυνατότητά μας για το αν μπορούμε να συντηρήσουμε κάποιο αμάξι ή όχι.
Αν αρχίσουμε να μπλέκουμε τα όνειρά μας με την ρεαλιστική δυνατότητά μας να κατέχουμε το όποιο αυτοκίνητο **αυτή **τη στιγμή που μιλάμε, τότε απλά ακυρώνεται εν τη γενέσει της η ίδια η ψηφοφορία, μιας και άλλο ζητάει ο Θέμης και άλλο του απαντάμε....;)
Ονειρευτείτε και ψηφίστε! Το τί έχετε, και τί μπορείτε να πάρετε/συντηρήσετε κλπ αφήστε το για τον εαυτό σας....
Στο κάτω-κάτω για πολλούς ευσεβής πόθος είναι ακόμα και η απόκτηση ενός κλειστού γκαράζ!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Στο κάτω-κάτω για πολλούς ευσεβής πόθος είναι ακόμα και η απόκτηση ενός κλειστού γκαράζ!Στην Αθήνα και για πέντε αυτοκίνητα; Πες το ψέμματα...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ονειρευτείτε και ψηφίστε!O πρόεδρας με κάλυψε απόλυτα
-
Το αυτοκίνητο των ονείρων μου δεν υπάρχει καν, και ούτε θα υπάρξει ποτέ.
Το έχω σχεδιάσει εγώ με τη φαντασία μου, χωρίς κανέναν περιορισμό, με ακριβώς αυτά τα στοιχεία που θέλω, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.Βασικά, το όνειρο έχεις ως εξής: αγοράζω το σύνολο των μετοχών της εταιρείας, που θα κατασκευάσει το αυτοκίνητο όνειρο. Φτιάχνω μια ομάδα επίλεκτων μηχανικών και σχεδιαστών, δίνω εντολή φυλάκισης των μαρκετιρς, αναλύω το project στην ομάδα.
Μετά από αλλέπαλληλες προτάσεις καταλήγουμε στο τελικό σχέδιο.
Αμφιταλαντεύομαι αν θα το παράξω τελικά σε μία μονάδα (μόνο για μένα), ή αν θα βγει σε μεγαλύτερους ρυθμούς παραγωγής. Αλλά όνειρο είναι, θα το βγάλω τελικά σε 20 αντίτυπα κανονικά και άλλα 40 για ανταλλακτικά.
Από τα 20 αντίτυπα, θα δώσω 2 στον αδερφό μου. Με ένα θα κυκλοφορώ κανονικά και τα άλλα θα μπουν στο γκαράζ-μουσείο.Αυτό είναι το δικό μου όνειρο.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Βασικά, το όνειρο έχεις ως εξής: αγοράζω το σύνολο των μετοχών της εταιρείας, που θα κατασκευάσει το αυτοκίνητο όνειρο. Φτιάχνω μια ομάδα επίλεκτων μηχανικών και σχεδιαστών, δίνω εντολή φυλάκισης των μαρκετιρς, αναλύω το project στην ομάδα.Αυτό είναι το δικό μου όνειρο.
Κάποιος το έχει κάνει πραγματικότητα.
Quiz: ποιος είναι και με ποια εταιρία το έκανε;
-
Δεν νομίζω πως είναι ένας μόνο που το έχει κάνει....
-
1 Γερμανικό
1 Γαλλικό
1 Ιταλικό
2 Γιαπωνέζικα1 προσθιοκίνητο (το φθηνότερο στη λίστα μου)
1 πισωκίνητο (το ακριβότερο στη λίστα μου)3 τετρακίνητα
2 με κεντρικο διαφορικό (το 1 έχει και κοντές σχέσεις) και 1 με συμπλέκτη...
Θα ήμουν 'ευτυχισμένος' και με φθηνότερα από αυτά που επέλεξα, αλλά είπαμε dream garage. Αν ήταν 'practical' θα είχα αρκετά διαφορετικές επιλογές... -
Αν λες το Koeningsegg, λάθος
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ένας φαλακρός τύπος στη Σουηδία... Και του έδωσε κι ένα όνομα με 70 γράμματα για να μην μπορεί να το γράψει κανείς σωστά...Έχει όμως 800+ αλόγατα σε 1100 κιλά αμάξωμα! ΤΕΡΑΣ
Αυτός ίδρυσε την εταιρία, δεν την εξαγόρασε....;)
-
ενα 2θεσιο ιταλικο
ενα 3θεσιο αγγλικο
ενα 2θεσιο ανοιχτο αγγλικο
ενα 2θεσιο ολ γουεδερ και ολ σερφεσης αγωνιστικο γαλλικο
και 5πορτο γαλλικογαμοτο θα θελα και μερικα τζαπονια
-
Βασικά, το όνειρο έχεις ως εξής: αγοράζω το σύνολο των μετοχών της εταιρείας, που θα κατασκευάσει το αυτοκίνητο όνειρο. Φτιάχνω μια ομάδα επίλεκτων μηχανικών και σχεδιαστών, δίνω εντολή φυλάκισης των μαρκετιρς, αναλύω το project στην ομάδα.
Αυτό είναι το δικό μου όνειρο.
Κάποιος το έχει κάνει πραγματικότητα.
Quiz: ποιος είναι και με ποια εταιρία το έκανε;
-
ψηφισα κι εγω.. μπηκε ο διαβολος μεσα μου για να επιλεξω 5 ultimate cars για το ultimate garage μου!
και μαλιστα 3 στα 5 καμπριο παρακαλω..
-
Θέμη αυτο το εχεις δει?
http://www.ultimategarage.com
Καθίστε πρωτα..
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!