-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ BRAVO 1.2 16V ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 1999 ΜΕ 55,000ΧΛΜ, ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ.. TO ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ TO ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 10-15 ΑΛΟΓΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ...
-
Εχω μια Laguna 1,8 Dynamique και είμαι στα πρόθυρα αλλαγής της με μια 2,0 turbo.
Αυτό τα λέει όλα νομίζω... -
307 1.6 xs mple
Eimai apistefta efxaristimenos...
den 8a to allaza me kanena...Pantws pistevw oti ligoi einai aftoi poy den exoun na poun kala logia gia to aftokinito tous...
Gia to mono poy lene einai gia tous ipous tis epomenis ekdosis...Ta aftokinita mas einai san ta paidia mas...
Einai ta kalytera !!!!! -
307 1.6 xs mple
Eimai apistefta efxaristimenos...
den 8a to allaza me kanena...Pantws pistevw oti ligoi einai aftoi poy den exoun na poun kala logia gia to aftokinito tous...
Gia to mono poy lene einai gia tous ipous tis epomenis ekdosis...Ta aftokinita mas einai san ta paidia mas...
Einai ta kalytera !!!!!Συμφωνώ και ακριβώς αυτό παρατήρησα μόλις τώρα. Ακόμα και αυτοί που έχουν αυτοκίνητα που έχουν τη φήμη να είναι επιρεπή σε βλάβες είναι ευχαριστημένοι. Μάλλον δύσκολα παραδεχόμαστε ότι κάναμε λάθος επιλογή...τι θα κερδίζαμε άλλωστε?
-
Εγώ είμαι ένας απο τους μετανιωμένους, και μάλιστα 2 φορές μετανιωμένος, αγοράζοντας τη νεα Corolla 1.6.
Κατά πρωτον διότι εδωσα την παλαιά μου Corolla μοντέλο 1996 με full extra, και μοτέρ που δεν παιζότανε. Περίμενα αν μη τι άλλο το καινούργιο μοντέλο και μάλιστα στα 1600 να συμπεριφέρεται καλύτερα απο το παλαιό μοντέλο. Αλλά που!!!! Η παλαιά μου Corolla 1.3 GLI όταν βούλιαζε το πόδι σου στο δεξί πεντάλ την ένιωθες ότι έφευγε, ή μάλον τι έφευγε μάλλον απογειωνόταν. Και όλα άρχιζαν απο τις 1700-1900 στροφές. Η δε καιρούργια Corolla ναι μεν φεύγει σαν διάολος αλλά αυτο το αισθάνεσαι απο τις 3500 και μετά στροφές.
Και κατά δεύτερον, ενώ έχω και δεύτερο αυτοκίνητο δρόμου, δεν σκευθηκα ευθύς εξ αρχής να αγοράσω ένα 4χ4, ένα RAV να πούμε για να παίρνω τα βουνά πότε-πότε.
Βέβαια για το μόνο που δεν μετάνιωσα είναι για την συγκεκριμένη φίρμα. Σε όποια μα σε όποια αντιπροσωπεία και αν πήγα (τότε που την έψαχνα ακόμη) και τους έλεγα ότι έχω για ανταλλαγή μια Corolla 1.3 GLI 1996, κανείς μα κανείς δεν μου είπε όχι και μάλιστα μου δίνανε τιμές ανταλλαγής που δεν φανταζόμουνα. -
έχω ένα Opel Vectra του 92 (υδραυλικά τιμόνια και ABS ήταν πολυτέλειες τότε) το οποίο δε έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα το 1996 σε ένα γερό τρακάρισμα μπρος-πίσω (κάποιος στην παραλιακή δεν είδε ότι είχαμε σταματήσει στα φανάρια και έπεσε αφρενάριστος από πίσω με αποτέλεσμα να κολήσει το αυτοκίνητο και στο μπροστινό ταξί - 2,5 μύρια επισκευή τότε και 1 μύριο το ταξί μπροστά) ο οδηγός (και μοναδικός επιβάτης) δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.
Μου προσφέρει μία άνετη και οικονομική οδήγηση ακόμα και τώρα σε μένα και την οικογένειά μου (γυναίκα και 2 παιδιά) ενώ από χώρους δεν έχω προβληματιστεί ακόμα και στο ταξίδι των διακοπών.Η αξιοπιστία του αυτοκινήτου με οδήγησε να πάρω πριν από 1 μήνα και το Opel Agila 1.2 από το οποίο εκ πρώτης όψεως είμαι πολύ ευχαριστημένος θέτωντας τα ίδια κριτίρια: άνεση και οικονομία. Για αξιοπιστία ... ε πρέπει να κάνω κάμποσα χιλιόμετρα για να το κρίνω.
-
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ FIAT H BMW .... ΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ....
-
έχετε μετανιώσει για την αγορά κάποιου αυτοκινήτου σας; αιτιολογείστε ανάλογα....
Εγινε συνχωνευση με παλιοτερο θεμα[mod] -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ρε σεις, εδώ μιλάμε για ...εξουσιοδοτημένο συνεργείο Λαντα, δηλαδή, η...μοντίφα, ήταν...εργοστασιακή!(Υπάρχει Τολυάτι.)
Και για να είμαστε εντός θέματος: μετάνιωσα για το Funto.
-
Me too για το Πολο!!!
Πολλα κλασσικά προβλήματα που τελικα βγάζουν ολα τα vag! Π.χ πολλαπλασιαστές!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
έχετε μετανιώσει για την αγορά κάποιου αυτοκινήτου σας; αιτιολογείστε ανάλογα....
Εγινε συνχωνευση με παλιοτερο θεμα[mod]Είχα αρχίσει παλαιότερα να μετανιώνω που δεν πήρα το 2.0T μοτέρ.Με τα νέα μέτρα μάλλον ευλογώ το θεό που μου έδωσε την έμπνευση να μην πάρω αμάξι 2000cc...
Μετανιώνω μόνο που θα μπορούσα με τα χρήματα αυτά να πάρω κάποια ειδική έκδοση αυτοκινήτου (πχ GTi, OPC κτλ) αντί κάποιο 'απλό' μοντέλο φορτωμένο με πολλά έξτρα.
Κατά τα άλλα τόσο με το προηγούμενο αμάξι όσο και με το νέο μου αμάξι, έτυχε να έχω το κατάλληλο αμάξι για την κατάλληλη εποχή (τόσο ανάλογα με τα οικονικά μου όσο ανάλογα και με τις φορολογίες). Με βοήθησε πολύ η τύχη σε αυτό είναι η αλήθεια. Ειδικά στο σημερινό αμάξι θα μπορούσα άνετα να έχω παρασυρθεί και σήμερα να βρίσκομαι με ένα 2.0lt ή και 2,5lt μοτέρ δίνοντας τα ίδια χρήματα και να τρέχω και να μην φτάνω με τα νέα μέτρα.
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν είναι καλό που έχω stronic.υπάρχουν φορές που τρελαίνομαι που είναι αυτόματο και κάποιες φορές που λέω ότι θα ήθελα λίγο 'ανακάτεμα σούπας' να ξεσκουριάσω.
ΥΓ: το θέμα χώρων, ποιότητας κτλ δεν το κρίνω γιατί είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό.
ΥΓ2: ωραίο θέμα και 'καλό' για την εποχή... Αλλάζοντας πολλά φορολογικά δεδομένα (μέσω των οποίων πολλές φορές κάνουμε και επιλογές), μπορεί να μας ήρθε κάτι 'μπούμερανγκ'. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εγινε συνχωνευση με παλιοτερο θεμα[mod]Είχα αρχίσει παλαιότερα να μετανιώνω που δεν πήρα το 2.0T μοτέρ.Με τα νέα μέτρα μάλλον ευλογώ το θεό που μου έδωσε την έμπνευση να μην πάρω αμάξι 2000cc...
Μετανιώνω μόνο που θα μπορούσα με τα χρήματα αυτά να πάρω κάποια ειδική έκδοση αυτοκινήτου (πχ GTi, OPC κτλ) αντί κάποιο 'απλό' μοντέλο φορτωμένο με πολλά έξτρα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εκεί έμεινες?
Κάτι λέω και για το stronic παρακάτω. -
Εσυ κιουση εχεις μετανιωσει για κανενα..?
-
Κάτι μου λέει ότι αρχίζει από Ψ....
-
το 1990 αγοραστηκε ενα νισαν τσερυ 1000 για τις αναγκες της μητρος...τοτε κοστιζε 2.136.000 νομιζω ενω το 1.4 ηταν στα 2.580.000...
τοτε βεβαια και τα 400.000δρχ ηταν λογαριασμος αλλα χασαμε αιρκοντισιον, υδραυλικο τιμονι και ενα πολυ καλυτερο 12βαλβιδο μοτερακι...αν ειχε ολα αυτα ισως το τσερυ να το χαμε ακομα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι αρχίζει από Ψ....κι ομως οχι...
πλεον με εκνευριζει και το θεωρω ανουσιο , αλλα τη στιγμη που το πηρα και με τα μυαλα που ειχα τοτε θεωρω οτι ειχε καποιο νοηματο μονο που θα ηθελα φυσικα ειναι παραπανω ποιοτητα και αξιοπιστια, αλλα εχω περασει τοσο καλα μαζι του που χαλαλι του
πλεον ομως αποτελει βαρος και θα ηθελα ενα πικαντο στη θεση του
-
Ο πατερας μου σιγουρα μετανιωσε για την corolla μκ3 που αγορασε το '76..Την εδωσε κακην κακως σε λιγοτερο απο ενα χρονο αηδιασμενος για την απαραδεκτη οδικη συμπεριφορα της..Αγορασε λοιπον μια καινουργια alfasud 1.3 με σκοπο να εχει ολα οσα ελειπαν στο toyota..Κι οντως τα ειχε.. Απλα κι αυτη εφυγε μεσα σε ενα χρονο γιατι τον τρελανε στα προβληματα..Στραβωμενα δισκοφρενα συνεχως, μπασιμο νερων απο πορτες-ουρανο, κρεμασμα πορτων,ελλατωματικα αμορτισερ πορτμπαγκαζ κ.α..
Χαρακτηριστικα μου λεει οταν τη θυμαται..'Την ημερα που την αγορασα βρηκα καμποσες βιδες-ροδελες και παξιμαδια κατω απο τα πατακια.. -
Σε 3 περιπτώσεις μετανιωσα εν μέρει όχι για την επιλογή αλλά για τις συνθήκες που ακολουθούσαν εκείνες τις επιλογές.
Το 96 που πήρα το Micra χωρίς a/c και 3θυρο. Παρα την προσφορά των 100.000 δρχ για το a/c ... δεν τα έδωσα! Πολύ μικρή επίσης η διαφορά τιμής για το 5θυρο ως πιο λειτουργικό με δεδομένο ότι κρατήθηκε τόσα χρόνια που κάποιες ανάγκες άλλαξαν!
Σε 2 άλλες περιπτώσεις είναι που πήγα να 'κρατήσω' 2 αυτοκίνητα (από τον πατέρα μου) υπερυψηλού κυβισμού χωρίς να έχω την οικονομική άνεση να τα κυκλοφορήσω καν πόσο μάλλον να τα συντηρήσω.
Το μυαλό πάνω απο το κεφάλι και βασικό κριτήριο μόνο το poulmour!!! -
Το μετάνιωσα πολλές φορές.Όσες και τα ηλίθια προβλήματα που έβγαλε. Τώρα όμως που άρχισα και ψάχνω για αντικαταστάτη, θα το ξαναγόραζα αν έβγαινε καινούριο.
Μετανιώσατε για το αυτοκίνητο που πήρατε?