-
κι αυτό παιζει !!! :lol: :lol:
εχω οδηγήσει το focus I και είχα μεινει αρκετα ικανοποιημενος .....
επίσεις εχω οδηγήσει και το civic το 1.6 το προηγούμενο ......
αλλα δεν έχει καθόλου τιμόνι ... μπορεί βεβαια να εφταιγαν και τα
λάστιχα ... τι να πω ... -
δε λεει να δωσεις 22 χιλαρικΑ για χοντα , που ουτε στριβει ασχημο ειναι , μονο μοτερ εχει....
φοκους 1,6 ti-vct, που βγαζει και 130 αλογα και οχι 115
-
το honda νομίζω ότι έχει και το μακραν καλύτερο εσωτερικό ..
κινητήρας κορυφή ... αλλα από στίσιμο δεν ξέρω αν δε το οδηγήσω ....
το φοκους απο την άλλη είναι σε όλα πάνω απο τον μέσο όρο...τώρα σχετικά με τον κινητήρα... ?? είναι αληθεια ότι στη γερμανια αν δεν κάνω λάθος φορολογούν με την ιπποδύναμη .. οπότε λές ναέχει και περισσότερα άλογα ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
επίσεις εχω οδηγήσει και το civic το 1.6 το προηγούμενο ......
αλλα δεν έχει καθόλου τιμόνι ... μπορεί βεβαια να εφταιγαν και τα
λάστιχα ... τι να πω ...Πίστεψέ μου δεν έφταιγαν καθόλου μα καθόλου τα λάστιχα.Απλά, τιμόνι απαράδεκτο(εκτός από αστικές μετακινήσεις που είναι τέλειο).Δεν ξέρουμε όμως πως θα είναι του καινούργιου.Αρα εις αναμονήν...
-
Το Civic δεν το εχω οδηγησει οπως σχεδον κανενας αλλος εδω μεσα.Οσο καλο κι αν ειναι,ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχει νηπιακά προβλήματα.
Η 116...ενταξει δεν το συζηταμε καν,ειναι καθαρα για οσους εχουν απωθημένο να παρουν τετοια μαρκα.
Το Ford Mondeo ειναι κατ'εμε ο σπουδαιότερος ανταγωνιστής. -
C4 vts
τωρα τι ψηφισα?κατι ψηφισα πριν 2 μερες αλλα δεν θυμαμαι τι.
τες πα τωρα θα ψηφιζα την μπεμπα ,αν μπορουσα
-
Focus δίλιτρο ασφαλώς
-
έχω γαλλικό ... και θα ήθελα κάτι πιο αξιοπιστο ...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τώρα σχετικά με τον κινητήρα... ?? είναι αληθεια ότι στη γερμανια αν δεν κάνω λάθος φορολογούν με την ιπποδύναμη .. οπότε λές ναέχει και περισσότερα άλογα ?
Αν αναφερεσαι στο focus 1.6 νομιζω οτι στην πραγματικοτητα εχει 129 αλογα στον στροφαλο
-
Αν δεν σε πειράζει που έχει αντικατασταθεί το μοντέλο υπάρχει το Skoda Octavia 1,8T 20V με 21.000!!! Έχει 193 ίππους και από χώρους άλλο τίποτα. Ιδανικό οικογενειακό!!! Αν όμως δεν θέλεις μπορείς να πας στο καινούργιο με 1,6 FSI των 115 ίππων, πολύ καλό σαν οικογενειακά κυρίως λόγο των άπλετων χώρων του.
-
Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για το νεο Civic πως να ψηφίσουμε?
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για το νεο Civic πως να ψηφίσουμε?κλασικα πραγματα.........
-
Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για το νεο Civic πως να ψηφίσουμε?εδώ άλλα ήταν (και είναι) μπέντσμαρκς από τις φωτογραφίες
-
Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για το νεο Civic πως να ψηφίσουμε?Απο συγκεκριμενες εταιριες και μοντελα, απλα ξερεις τι να περιμενεις...
-
εγω ξαναλεω...
ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ CIVIC!!!
στην εκθεση δεν μπηκε κανεις μεσα???
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
στην εκθεση δεν μπηκε κανεις μεσα???Όλοι μπήκαμε αλλά μας 'υπνώτισε'το ταμπλό.
-
και το ταμπλω ειναι ΤΖΟΥΦΙΟ!! το χτυπας απανω και κανει αντιλαλο!!
ΟΜΩΣ οπως εχω πει, φιλος δοκιμαστης μου ειπε οτι το 1800αρι μοτερακι (και μονο αυτο) κανει σαν μηχανακι!!! σκαβει!!!
παντως αν προσπαθει κανεις να πεισει τον εαυτο του οτι θα παρει civic για χωρους, μαλλον αυτοκοροϊδευεται
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και το ταμπλω ειναι ΤΖΟΥΦΙΟ!! το χτυπας απανω και κανει αντιλαλο!!Ο Θεοφράστου είσαι;
-
ο ποιος?
-
Ο Θεοφράστου ντε του ''Επί τροχών'' στην ΕΤ3 που βαράει τα ταμπλό και λέει ''θα το σκεφτώ''
οικογενειακό με 22.000-23.000