-
κρατάω το rallaki μου και πρέπει να πάρω κι ένα πιο άνετο για τις μετακινήσεις τις οικογένειας, μέχρι 22.000-23.000
-
κρατάω το rallaki μου και πρέπει να πάρω κι ένα πιο άνετο για τις μετακινήσεις τις οικογένειας, μέχρι 22.000-23.000
-
-
Εγω θα έπαιρνα το civic, μου φαίνεται μακράν το πιο ενδιαφέρον
-
Civic, λόγω διαφορετικότητας και εσωτερικού που σου φτιάχνει τη μέρα κυρίως. Καλό αυτοκίνητο, θα είναι έτσι κι αλλιώς
Edit: αλλάζω λίγο και τον τίτλο, να είναι πιο συγκεκριμένος
-
Εξαρτάται τι ενοείς πιό άνετο για τις μετακινήσεις της οικογένειας.Επειδή βλέπω ότι μόνο το Mondeo έχεις από μεσαία η δική μου γνώμη είναι ότι μια τετραμελής οικογένεια με φουλ αποσκευές(π.χ.διακοπές) ΔΕΝ χωράει για άνετη μετακίνηση σε μικρομεσαίο Hatchback.Στην τιμή που ενδιαφέρεσαι παίρνεις και το δίλιτρο trend Mondeo.
-
Όντως. Κι εγώ mondeo με τα μάτια κλειστά.
Υ.Γ. Το civic πότε το περιμένουμε;
-
φοκους διλιτρο......
-
Civic και από 'μένα...
-
Civic κι απο μένα...
-
22κ στο ραλο να γινει ιπταμενος κανονικα και με το νομο!!!!
(οκ, καλο ειναι το civic -αν και δεν το παιρνεις για τους χωρους του-, παιρνεις και octy RS station και τοτε μιλας για χωρους και ανετες/γρηγορες μετακινησεις, καθως και διαφορα αλλα καρα)
-
Mondeo 1.8 (ή Mazda 6 ) και σου περισσεύουν και ρέστα για roll-cage στο Ράλο .
-
Civic....
-
To Civic δεν το ξέρουμε ακόμα, το Mondeo λίγο άσχετο, η 116 ασχολίαστη, άρα... Focus
Τώρα βέβαια με 22-23 παίρνεις πολλά άσχετα αυτοκίνητα (κι ένα Ibiza Cupra R να του βάλεις και πρόγραμμα για να τα πατάς ολα) αλλά δεν τα είδα πουθενά στην ψηφοφορία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To Civic δεν το ξέρουμε ακόμα, το Mondeo λίγο άσχετο, η 116 ασχολίαστη, άρα... Focusτο αυτόν και δι'ημάς!
-
Αφού θα κρατήσεις το ραλι πάνε για Mondeo.
-
το rallye ... το κρατάω ... του βάζω μπλοκέ και cage ,,,, και μόνο για την πίστα ...
το modeo εχει παλιώσει λίγο και έχει λιγο πιο υψηλή κατανάλωση ....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
To Civic δεν το ξέρουμε ακόμα, το Mondeo λίγο άσχετο, η 116 ασχολίαστη, άρα... Focus
το αυτόν και δι'ημάς!
+1 ακόμα.
-
civic με τις διαφανεις οροφές
-
Focus με το 1600 ti-vct και κρατάς τα 4000 που περισσευουν για να χεις να πληρώνεις λάστιχα και καμιά αγωνιστική συμμετοχή με το ραλί...
οικογενειακό με 22.000-23.000