Ο χρήστης nass έγραψε:
159 σελίδες
Να το κλειδώσω;
Αν αρκετοί (πόσοι ? δε ξέρω, ας βάλουμε μια ψηφοφορία ) εν δυνάμει πελάτες μιας εταιρίας θεωρούν το μοντέλο που αντικαθιστά κάποιο προηγούμενο ασχημότερο από το αρχικό, τότε κάπου υπάρχει πρόβλημα για την εταιρία, δε νομίζεις
Όχι. Η 156 ήταν (IMO αλλά και πολλών άλλων) από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν ποτέ. Τι κι αν ο αντικαταστάτης της θεωρείται από κάποιους λίγο ασχημότερος, δεν μπορείς να τους κερδίζεις όλους πάντα. 
Πόσο δε μάλλον αν κάποιοι θεωρούν το επόμενο μοντέλο ΑΣΧΗΜΟ διάδοχο ενός πιο όμορφου προκάτοχου Δε μιλάω για την 159 αλλά πχ. για μερικές από τις Bangle-BMW, το Toledo κτλ.
Υπάρχουν δύο 'φράξιες' ανάμεσα στους αλφίστι: εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι Alfa Romeo πρέπει να είναι κομψές, σικάτες και απέριττες (Giulietta 1, GT Veloce, 156, 147, GT) και εκείνοι που προτιμούν τον 'τσαμπουκά' (Alfetta, Giulietta 2, GTV, 75, 155). Η Alfa Romeo προσπάθησε να ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές με τις 159, Brera και το εγχείρημα αυτό παρό,τι εξαιρετικά δύσκολο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία IMO.